Şimdi Ara

Tavsiyeye ihtiyacım var -- 135 bine kadar araç

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
645
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Hali hazırda fiyatlar almış başını gidiyorken ilk arabam olacağından tavsiyeye ihtiyacım var.

Bütçem 135 bin.

Bütçeme uygun 2015 astra hb j kasa 1.4 140beygir turbo (65binde) ve 2015 leon 1.6 (100-110binde) buldum.

Hem Leon hem de Astra gayet yakışıklı şık arabalar. Leon'un hem az yaktıgını hem de performanslı oldugunu biliyorum ama DSG korkutuyor hele bir de 100bin km civarında olduğu için. Benzer noktada Astra performanslı olsa da çok yakıyor diyorlar (şehir içi 14 litre yaktığını söyleyen oldu). Clio vs düşündüm ama arabanın malzemesi pek hoşuma gitmiyor.

Hatchback olanlara bakıyorum genelde ama takıntım yok sedan olursa da alırım

Sizce ne yapmalı? Bu bütçeyle ne alınmalı? Teşekkürler şimdiden tavsiyeler için

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi caut -- 30 Mayıs 2020; 22:26:40 >

• Kia Cerato
  • 0 clio egea alınabilir illa c segment kaliteli bir araç derseniz focus 3 3.5
  • sıfır polo al 150k benzin otomatik confort az yakar çok kaçar
  • Corolla!
  • Motor gücü takıntın yoksa 1.2 Leon bak istersen hocam daha düşük km'lerde bulursun.
    Eğer varsa astra j hb alırsan mantıklı olur.
  • Giulietta baktınız mı hocam?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zBrave -- 30 Mayıs 2020; 23:8:36 >
  • o clio veya egea alınabilir

sorunsuz ve masraf derdin olmadan binersin.
  • öncelikle araç kesinlikle lazımmı diyorsunuz ? eğer bunun cebanı ise hayır ise paranızı dolar yada altına yatırın derim eğer evet araç lazım diyorsanız nasıl bir araba baktığınızda önemli renault meganlara bakmanızı öneririm eğer aile arabası olacaksa ise yok ben tek kulanacam derseniz o zaman arkadaşların dedikleri araçlarda iyi bide yok ben yüksek araç seviyorum diyorsanız modeli düşük takıntım km takıntım yok ise kia sorento bakın derim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.