Şimdi Ara

Tax Free Dönüşüm Bedeli

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
1.110
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

İki hafta kadar sonra bir arkadaşım Almanya'ya gidecek ve dönüşünde bana telefon getirecek. G2 kullanıcısı olarak hafıza kartı eksikliği çok zor durumda bırakıyor beni bu yüzden fiyat olarakta uygunluğundan HTC One (E8) almayı düşünüyorum.

Saturn.de adresinde 389€ etiket fiyatı olan cihazdan Almanya çıkışında tax free ile ne kadarını geri alabilirim acaba? Almanya için tax free dönüşüm tablosunu aradığımda Google'dan böyle bir siteye denk geldim. (link)

Site aracı bana 42€ tax dönüşümünü belirtti. Acaba doğru mudur? Bilgisi olan varsa aydınlatırsa sevinirim, kaynak doğru değilse de kullanabileceğim bir araç, tablo, site vs. önerirseniz çok makbule geçer.

Şimdiden teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 4X HD -- 14 Şubat 2015; 13:10:42 >

• Aramada bulamamıştım daha dikkatli konuyu açtıktan sonra bir kez daha arama yaptım ve Tax Free ile ilgili bi' ana konu olduğunu gördüm.
    Mesajın gerekliliği kalmamıştır, sorduğum sorunun cevabı orada verilmiş, özür dilerim.

Konu silinebilir, ana konu:http://forum.donanimhaber.com/m_49326459/key_tax+free/tm.htm
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.