Şimdi Ara

Tax Free Hakkında Herşey (47. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
960
Cevap
130
Favori
206.186
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4445464748
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Abd’de tax iadesi yok hocam.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Neden yok hocam? Daha once tanidiklar iade almisti

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sekojan -- 21 Mayıs 2024; 23:5:11 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • sekojan S kullanıcısına yanıt
    Avrupadan almis olabilirler mi? Abd vergi iadesi yapmiyor hocam.

• Arkadaşlar merhaba, Almanya'dan birkaç ürün aldım Satürn'den, tax free formunu doldurdum, havaalanında gümrükten de onaylattım. Ancak döndüğüm havaalanında Global Blue olmadığı için oradan ödeme alamadım. Şimdi Türkiye'deyim, elimde her şeyi tamamlanmış belgeler var tax free için. Posta yolu ile alınabilir diyorlar ama ben net bir bilgi bulamadım bu konu ile alakalı. Yardımcı olabilecek var mı?

• wNchstR W kullanıcısına yanıt
    Avrupa degil hocam abd den avm icinden almislar

• sekojan S kullanıcısına yanıt
    Yanlisiniz var, dedigim gibi Abd vergi iadesi yapmiyor.

• Arkadaşar kardeşim Viyanada, TR de ikameti var, Amazon.de den bir şey alsak getirse Tax free almak için ne yapmak gerekiyor tam olarak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Prag tax free karta kaç günde iade geliyor 1 ay oldu gelen giden yok

• RHN397 R kullanıcısına yanıt

Hocam aynı durumdayım, gümrük te belgeleri onaylattim, ancak global blue ofisi olmadığı için faturaları veremedim. Mobil uygulamada alışverişler gözüküyor ama ünlem işareti var. Siz cozebildinizmi, nasıl bir yol izlemeliyiz?

• Dostlar selamlar. Yunanistanda tax free nedir? %24 yazılıyor ama hepsini alamıyoruz herhalde. Bilgilendirme yapabilecek varsa çok sevinirim.

• Avusturya, Viyana için aracısız tam iade almak için ne yapmalıyız? Bu konuda bilgi verecek olursa çok memnun olurum.

• grphc G kullanıcısına yanıt

Merhaba, biraz geç oldu belki halletmişsinizdir. İstanbul’da global blue ofisine gidip iade alabiliyorsunuz. Eğer hiçbir şey yapamazsanız bir yakınınıza zarfı verin sizin için kutuya atsın. Ben de sürekli gidiyorum bana da ulaşırsanız ben de postaya atarım.

• AxiZebaniA kullanıcısına yanıt

Elektronik için soruyorsanız Plaisio mağazasından yüzde 24 iade alabilirsiniz. Diğer mağazalarda %11 gibi bir oran kalıyor aracı firmadan dolayı.

• cellat_006 kullanıcısına yanıt

Tek seçenek Amazon.de , Avusturya çıkışı amazon faturası Zoll formu doldurup Avusturya gümrüğüne manuel onaylatacaksınız. Manuel onay ücreti 7 Euro. Yüzde 20 iadenizin tamamını geri alıyorsunuz.

• Merhaba. Almanya’dan alışveriş yapıp, Türkiye’ye Danimarka üzerinden dönmeyi planlıyorum. Almanya’dan aldığım ürünlerin vergi iadesini Danimarka’da alabilir miyim? Bunun için Almanya’dan ayrılırken yapmam gereken bir işlem var mıdır?

• grimer kullanıcısına yanıt

Hocam Avusturya'dan ayrıldım. Polonya için bir tavsiyeniz var mıdır? Nakit veya karta iadede yüzde değişir mi?

• cellat_006 kullanıcısına yanıt

Hocam Polonya’ya hiç gitmedim, Amazon.de den alıp geçseydiniz Polonya çıkışı onaylatabilirdiniz ama oradan tam iade veren hangi firma var bilmiyorum.

• The Compass T kullanıcısına yanıt

Danimarka’da gümrüğe gidip aldığınız ürünleri onaylatacaksınız sonra da ofis varsa sorarsınız. Eğer ofis yoksa kredi kartı bilgilerinizi yazıp posta kutusuna atmanız gerekiyor. Türkiye’de yapmak isterseniz global blue nun İstinye park ta ofisi var

• Merhabalar amazon.de den satıcısı amazon OLMAYAN bir ürün aldığımızda bu ürünün vergi iadesini Global Blue dan alabilir miyiz acaba? Satici amazon olsa nasil olacağını biliyorum ama satici başka olunca nasil alabilirim?

• Merhabalar arkadaşlar 7 ağustos tarihli bir faturam var italya dan alınan ürün global blue formu doldurdum, ayrıca kara yoluyla Bulgaristan kapıdan Türkiye ye giriş yaparken damga da vurdurdum bunu bir süresi var mı istanbula yolum düşmedi bir türlü, bir de İstanbuldaki bütün global blue ofislerinden iade alabiliyor muyum acaba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi torres71 -- 3 Kasım 2024; 5:57:1 >
  • 
Sayfa: önceki 4445464748
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.