Arkadaşlar şu sözümü bir kenara yazın. Taksi düzeltilmediği sürece bu oyun, oyun olmaz. Ben taa elle kastığımız zamanlardan bu oyunu bilirim. O zaman bu oyun adam gibi oyundu. Şimdi filim oldu. Bitane wizardın arkasında dolanan bi gurup adam üzüm salkımı gibi ordan oraya dolaşıyor. Bu mu? Bileğinin hakkıyla kasarsın işte oyun budur. SP puanını düzeltmeliler. Güya bota karşılar ama 100 level full farm olmak için 2 100 000 sp puanı gerekiyor. Buna hangi el hangi parmak dayanır.
Silkroada adam gibi bir rönesans gerek vesselam.
kardşeim haklısın ama millet ne yapsın kasılmıyor ki kim boşuna zaman geçirsin günlerce . dediğin şeyde daha çok sarıyor muhabbet fln ama milletin suçu da yok ki. zor kasılıyor. sp konusunda haklısın ama değişeceğini sanmıyorum.
güzel konu ama elden ne gelir !!!!!!!!!!!!!
çok iyi demişsin helal olsun ya.. oyunun mantalitesi yapısına uymuyor
taxiler tamamen saçmalık harbiden.herkes 100 olucak yükselicek farmlı olucak diye bi kural yok ki.bırakın ağırdan ağırdan herkes zevkini alsın.orta level kapışmaları da gayet zevkli oluyor? ne bu yükselme bi an önce 100 olma çabası anlamadım.
oda bir düşünce biçimi ama nereye kadar elle kasıcaksın joymax kasma sistemine bir hal çare bulmadığı sürece taxi en mantıklısı gbotlar yarısından çoğu gitti güzel oldu hoş oldu ama bunu yapıyorsan tüm botu silkroadtan atıcaksın ve kasma sistemini değiştireceksin
elle kasacaksın demedim, taksi olmayacak dedim. Bot kullanmak da marifet. En kralı bile bırakınca kendiliğinden 100 olmuyor.
Gerçekten bu taxi olayı saçma ama bu taxi olayını yapanlar TL karşılığı oyundan gold almayı sakıncalı bulanlar,bazıları taxi'yi beleşe yapıyorlar sadece iyilik olsun veyatta tanıdıklarını kasıyorlar,sadece gold karşılığı yapanları sakıncalı bulmak lazım...
Taxi nedir?
650 k gitti apollo _KORKUSUS_ aldı kaçtı
ya siz sanıyormusunuz her adam 100 olacak bence çoğu sıkılıp 100 olmadan kendi kastigi adama geri dönüyor bence ve ayrica bunu yapanların %60 çocuk üç sadece o günü kurtarmak icin yapıyor bu is i
quote:
Taxi çıktı mertlik bozuldu
KÖROĞLU FİLMİNİ İZLEDİN HER HALDE KONUYU AÇARKEN
SP olayı bencede saçma. herkes farm yapıor bota bırakp . 1 ay boynca sp kasıorlar. full max 100 lwl oluorlar. taxi olayına gelnce mantıklı ama abartılmş biraz.
bence botla aynı değil yha 100 lvnin spsini yapmak öyle kolaymıkiii bu oyunu kim full 24 saat oynar yha sosyal hayat herşey sıfır olcak sonuçta oyun ben botada karşı değilim aslında sadece bot yha yasal olsun herkes kullansın yada tamamen kaldırsınlar adaletsizlik bu bence aylarca legit kastım hayır ne oldu kupamı vercekler yok emek emek diyorsunuz ne alaka şimdik sonuçta herşey sanal yha baştanda söylüyorum adil olsun herkese olsun bana bu yeter gereksiz bunları tartışmak
Oyuna avrupa geldiğinden beri çok şey değişti. Party moblar geldi party kurup millet kassın diye ortaya taxi muhabbeti çıktı millet job yapıp gold kasmak yerine bi wiz. kasıp yoluna bakar oldu. Çeşitli lvllerde party bulmak aktif player bulmakda çok zor.Çoğu kişi benim gibi stallada uğraşmaz sanırım bu saatten sonra çoğumuzun 1-2 stall charı vardır townda Job yapan oynayan görmüyorum ben hiç zaten. Ver parayı al goldu devam.. Dediğine tamamen katılıyorum benim isyanımda bunlaradır..
parti kuran kursun ticaret yapan yapsın bunlar olmuyorsa joymaxsın açıklarından olmuyor birde bu oyunu eskiden beri oynayanlar diyorki biz elle kastık vs vs o zaman lv kaçtıki ne kadar sp lazımdı 120 lv geldiğinde bunu diyenleri görmek istiyorum biz insanız yaşıyoruz belli bir zamanımız var bir oyun için insan hayatını çöpe atacak değil yha tabiki legit partilerde olmak güzel sohbetin arkdaşın oluyor vs. ama sonuçta bakarsan oyun başka bişey değil
Arkadaşlar legit olun yazmıyor ki. Bilakis ben legitliği yiğitlik değil zaman kaybı olarak görüyorum. Ben taksiye karşıyım...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme