Şimdi Ara

TAYLAND BİLİNMEYEN YÖNLERİ, SORULARINIZ, MERAK ETTİKLERİNİZ BU BAŞLIKTA TOPLANIYOR (802. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
5 Misafir (2 Mobil) - 3 Masaüstü2 Mobil
5 sn
16.296
Cevap
276
Favori
824.281
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
53 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 800801802803804
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

bazıları yeni ehliyetler geçerli oluyor diyorlar ama ben denemedim, işimi garantiye alacağım derseniz turing den uluslararası ehliyet almanız gerekiyor 1 senelik 2640tl şuan https://www.turing.org.tr/uluslararasi-surucu-belgesi//

trafiğe gelince, her ne kadar tecrübeli olsam da ben cesaret edemedim. bu arada normal ehliyetiniz olduğunda rent a car firmaları araba kiralamanıza izin veriyor, gerisi sizinle polis arasında diyorlar

ayrıca koh samui zaten çok büyük değil araç çok lazım olmayacaktır, belki chang mai de gerekebilir ama orada da kısa kalacaksınız.

ben genelde Bolt uygulamasını kullanıyorum, çok uygun fiyata hızlı bir şekilde araç, taksi, motor taksi bulabiliyorsunuz

• oguzkirk O kullanıcısına yanıt

Selamlar

Yapıkredi bankasının herhangi bir şubesine gidip,seyahat saglık sigortası yaptırmak istiyorum diyebilirsiniz.

Yaptırırken yaşınıza bağlı fiyat değişebilir.COVİD sigorta paketini ekstradan yapıyorlar onuda ekletin.76 dogumlu bir insanda 2 aylıkta çıkan 1000 küsür tl idi.İnternet üzerinden yüksek çıkıyor.Bankadan daha mantıklı..

bunun haricinde akbank da güzel..Burada dikkat ediceğiniz husus covid ek paket ve teminat miktarları..

işleyiş de şöyle sormadınız ama anlatıyım.Herhangi bir problem anında hastaneye gidiyorsunuz.Tedavi oluyorsunuz.Ardından doktor raporu,reçete,hastanede ödediğiniz paid makbuzu (FATURA) ile ülkeye geldiniz.Hizmet aldığınız sigorta şirketine müracaat ediyorsunuz inceleniyor o şekilde ödeme yapılıyor

• trcpt kullanıcısına yanıt

akbank 'ın 2 çeşit sigortası vardı akbank seyahat sigortası bide akbank premium seyahat saglık sigortası hangisiydi.Bu arada hangi çeşit olursa olsun magduriyetin giderilmesi gerekir.

• bazıları çok acil durumlar haricinde hastaneye gitmeden önce bizi arayıp uygun hastane bilgisi alın vs. diyorlar ama dikkat onlarla uğraşılmaz.

• Taylanda geçmeden önce Malezya, Kamboçya, Vietnam, Hindistan gibi bir rota var aklımda, her birinde 2 hafta kalabilirim, bu tarz bir tur yapan oldu mu sıralaması ne şekilde daha iyi olur acaba

• 1 ay 1 hafta gectı aksıgorta hıcbırsey odemedı aman bulasmayın mıllet sıgortayı aksıgortadan yapıyorsunuz ama bunlar sözlesmede ufak bı yazı ıle 3 kısılere devretmısler yanı sızınle muhattap olan ıpaıstanbul dıye bı sırket ordakıler de tabırı cahızse bı halta yaramaz adamlar ben tuketıcı mahkemesıne verdım barı sıgorta paramı 6 ay sonra alırım dıye, fatura kımlık hepsını yolladık adamlar veremeyecegınız belgelerı getır bızı ılgılendırmez seklınde emaıl yolluyor paranızı almanızın ımkanı yok bunlardan aman bulasmayın aksıgortaya sıkayet edıyorum ama nafıle onlar da aynı oyalama taktıgı memleketın çivisi cıkmıs

• Aktarmasız citizen plane firmasından biletler var fiyatları fena değil. Firmayı bilen var mı acaba?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hüznü Şenlendiririm kullanıcısına yanıt

air anka var temmuzda direk uçacak sanırım o firma şu an kampanyalı fiyat var araştırın isterseniz

• pasha216 P kullanıcısına yanıt

bu firma DMK havalimanına direkt uçuyor türkiyeden. ismini cismini bende kampanya ile duydum. olası uçuş saati iptal değişiklik durumunda nasıl çözüm alırız ona bakmak lazım.

daha önce trabzon dan kuveyt aktarmalı uçuş yapan mahanair ciddi derece insanları mağdur etmişti. uçuşa 3-5 gün kalan seferi iptal edip para iadesi yaptılar alternatif uçuş sunmadılar milletin tatilleri rezil oldu.

hayatımda DMK'dan bu mesafede uzun uçuşda hiç duymadım. şahsen bilet inanılmaz uygun olsa da ben bir süre kullanmayı düşünmem millet bir gitmeye başlasın belki thy'de rekabetten fiyatlarını düşürü belki

• Hüznü Şenlendiririm kullanıcısına yanıt

citizen uçak şirketlerindeki son koltukları alan bizlere satan bir firma..Ayrıca Air anka ile gelişmeleri takip ediyorum uçuşlar kesinleşmeden sayın forum üyelerimizden oraya yönlendirmemelerini rica ediyorum..İyice araştırıp günü geldiğinde buraya ayrıntlı yazacağım.X üyeyi yönlendirirsiniz kişi oradan gider alır magdur olur sıkıntı yaşarsınız...Şu anlık beklemedeyim..

• Air astana firmasinda indirim mevcut .Gidis donus 13500 civari bangkok bileti bulabilirsiniz

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Merhaba arkadaşlar pattayadayım..Sorularınız varsa cevaplandırabilirim.

•  TAYLAND BİLİNMEYEN YÖNLERİ, SORULARINIZ, MERAK ETTİKLERİNİZ BU BAŞLIKTA TOPLANIYOR

• serkanertekin kullanıcısına yanıt

Hocam citizenplane den bilet aldım enuygun sitesi üzerinden.pnr kodu atalı çıkıyor. Uçuştan 2 saat önce check in yapabilirsin diyor. Bir sıkıntı olur mu acaba ?

• ReNeDrAg R kullanıcısına yanıt
    hocam isteği kabul edermisin arkadaslık

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Koh Kood tarafı hakkında bilgi verebilecek var mıydı? Sanırım en uygun ulaşım Bangkok'a inip gitmek. Feribot ve otobüs seçenekleri çıktı 12go'da. Phuket'e kıyasla Phi Phi ve Railay gibi yerler daha çok hoşuma gitmişti geçen sene, bu sene de Kood, Chang, Samui gibi yerlere gitmeyi planlıyorum.

hocam Atm den para çektiniz mi fişi komisyon vs bilgi verme şansın varmı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ozzyken kullanıcısına yanıt

Merhaba dostum. Mesajınızı geç gördüm. Ben atm lerden hiç para çekmedim. Ama birlikte dolaştığım bir arkadaşım para çekiyordu.10000 THB çektiğinde 220 THB komisyon kestiğini söylemişti bana. Daha az para çektiğindede bu miktarda komisyonu kestiğini söylemişti.

• uyguna_iphone kullanıcısına yanıt

Merhaba . Kusura bakmayın görememişim. Bu arada 30 haziran itibari ile memlekete dönmüş bulunmaktayım. 30 gün P attayada ,9 gün Bangkokta ve 1 gün de Ayuthayada kaldım.

TAYLAND BİLİNMEYEN YÖNLERİ, SORULARINIZ, MERAK ETTİKLERİNİZ BU BAŞLIKTA TOPLANIYOR

TAYLAND BİLİNMEYEN YÖNLERİ, SORULARINIZ, MERAK ETTİKLERİNİZ BU BAŞLIKTA TOPLANIYOR

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ReNeDrAg -- 4 Temmuz 2023; 10:51:4 >
    uçak bileti hariç . 35 bin tl ile 12 gün taylandda gece hayatı full odaklı yeme içme otel dahil bu para yetermi

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 800801802803804
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.