Şimdi Ara

Tazecik bir dolandırıcılık haberi dikkatli olalım beylerrr bayanlar..

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
518
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Az önce ev telefonunu emnıyetten aradıgını ıddaa eden sahısla benım aramda geçen diyalog eksıksızz..

Emniyetten aradıgını iddaa eden şahıs ; Merhabalar emnıyetten arıyorum..Kiminle görüşüyorum..

Ben ; Kusuru bakmayın isim vermıcım hangı karakola baglı arıyorsunuz..

Emniyetten aradıgını iddaa eden şahıs ; Karakola bağlı degil İst. Emn. Müdürlüğü

Ben ; Sorun nedir buyrun ?

Emniyetten aradıgını iddaa eden şahıs ; Babanızla cok acıl bır konuda gorusmem gerekıyor evdemı kendısı ?

Ben ; Hayır yok Konu neydı ben yardımcı olayım.

Emniyetten aradıgını iddaa eden şahıs ; Sert bir sesle hayır kesınlıkle babnızla konusmam lazım ulasabılcegım bır numara verin bana !!

Ben ; Emnıyetten aradıgınza gore babamın adınıda bılıyorsunuz bana babamın adını soyleyın bılgı verın verıyım

Emniyetten aradıgını iddaa eden şahıs ;Kardesım versene su numarayıı bak ben bulursam aılecek hepınızı sorguya alırım emnıyetee !!

Ben ; Lan Gavat Sen kımı dolandrcagnı sanıosun S.ktgtttt polısı arıorum smdı

Emniyetten aradıgını iddaa eden şahıs ; Dıtt Dıttt Dıttt

Arkadaslar dıkkatlı olalım bunların hepsı dolandırıcı hıc bırıne ınanmayın ve dırek polısı arayınnn..

• Benide bi ara bankadan aramışlardı annenizle görüşmem gerek hesabınızdan fazla para çekilmiş bilgisi var mı diye aradılar. Ben tabii fırçayı attım adama kızdım bağırdım. Sonra adam gerçektende bankadan arıyormuş. Ayıp oldu adama

Bu arada annem bankalara benim numaramı veriyor online bankacılıkla kontrol ettiğim için

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bey Amca -- 13 Ocak 2014; 13:47:24 >
  • Bey Amca kullanıcısına yanıt
    Polisi aradım anlattım kesınlkle tek bır bılgı vermyın dolandırıcı buyuk ıhtımal hıc bır memur arayp bılgı ıstememz cok lazımsa su karakoldan arıyorum buyurun gelın der dedı.Çok dıkkatlı olmak lazım bole konularda
  • Endheros E kullanıcısına yanıt
    Normalde sen polisi aradığında yapması gereken adamın telefon numarasını alıp siz şikayetçi olmasanız bile kamu yararına o kişileri yakalayıp savcıya teslim etmek ama gel gelelim bizim polis memurları o kadar rahatına düşkün ki bırak senin şikayetçi olmamanı şikayetçi olsan bile bi ton zahmet veriyorlar 50 yere yolluyorlar bide öyle meraklılar ki şikayet dilekçesini her götürdüğün yer baştan okuyor kendi yorumunu sunuyor.

Bir arada Valiliğin izniyle kapıya bağış toplamak için biri gelmişti elinde koftiden bi valilik izni ama içeriği göstermiyor sadece başında valilik izin belgesi yazıyor. Annemde bunu görünce bağışı yaptı ilik nakli arayan çocuklara. Tabii sonradan bir baktım kdv dahildir yazıyor. Devlete yaptığımız bağışta kdv mi olur diye iç geçirdim hemen polisi aradım. Polisler sağolsun 20 dakika sonra geldiler adamda çoktan gitmişti. Sonrada gelin şikayette bulunun dediler ama kim uğraşır ki?

• Bey Amca kullanıcısına yanıt
    Poliste numarası varmı dedı araynların evet var dedım verdım numarayı.. Beklıyorum bısıy olcak dıye not aldı sanırım tamam numarada var istersenız gıdın savcılıga sıkayette bulunun dedı benım yapabılıcegm bu kadar dedı banada yanı resmen dolandırıcılar evımızı arıyorlar adamların numarasını polısı arayıp verıyorum ıstersenız gıdın sıkayette bulunun savcılıga dıyoarlar bu ne haham ne lahana tursusu yanı anlayamadım bende.
  • Bana ancak mesaj geliyor.Oda Turkcell'den.Arayanlar çok oluyor ama açmıyorum İsterse tanıdık olsun.Görünce söyler Tel.i neden kullanıyorum, farkında bile değilim.Aslında kullanmıyorum bile.Öylece duruyor Geçen kontör yüklettik, android dalgasına gitti tüm kontörler.Ayarı varmış, yaptığım halde eskisine dönmüş.Giren bana girdi.Daha kontörde almıyorum.
  • Sahıbınden hıc kullanılmamıs androıd telefon :) 20 lıra vereyım :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.