Şimdi Ara

!..:TBL NBA 2K11 Türkiye Sim Ligi:..! [Where Amazing Happens!] (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.517
Cevap
1
Favori
77.236
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ataman5

^^

Taha dostum konunun orjinal ilk mesajına bakarsan oraya yazdım 2,3 gündür duruyo olmalı orada, görmüşsündür diye tahmin etmiştim.
    ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Ligimizde Pazar günü itibariyle tam 15 maç yapılmıştır. Toplamda da 73 maça ulaşaraktan ligin %20 sini tamamlamış bulunmaktayız.

Sonuçlara aşşağıdan bakabilirsiniz.

http://community.2ksports.com/community/league/schedule.cfm?l=687462&t=1&filterdate=2010-12-05

Ligimizin 1. haftası sonrasındaki sıralamasıda şu şekilde olmuştur:

!..:TBL NBA 2K11 Türkiye Sim Ligi:..! [Where Amazing Happens!]

!..:TBL NBA 2K11 Türkiye Sim Ligi:..! [Where Amazing Happens!]

Kümeye oynuyorum vallahi, acilen transfer yapmak lazım. Yakında kapının önüne koyacaklar.

• Top 10 için elinize sağlık arkadaşlar. hepsini tek tek izledim ve süper hareketler ve çekimler var listede... hepsi birbirinden güzel. emeğinize ellerinize sağlık.

• Arkadaşlar katılmak istiyorum yer var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: 250gr@

Arkadaşlar katılmak istiyorum yer var mı?

yokk
  • quote:

Orijinalden alıntı: nalsa1

quote:

yokk

Orlando ve Chicago boşta gözüküyor

• quote:

quote:

quote:

yokk

inş girersinde birazz eğlenirim seninle

• quote:

quote:

quote:

quote:

yokk

inş girersinde birazz eğlenirim seninle

Görürüz

• quote:

Orijinalden alıntı: yuzi_35

@ataman
    sorun olmadığı icin sevindim ama dediğim gibi sadece cumartesi olabiliyorum.Ha bu ligin dengesi bozulcaksa yani çıkmaya razıyım.Ama ileride lütfen çıkarmayın ya şimdi çıkarın yada çıkarmayın ligten. Ben ligimi seviyorum

Lig yönetimi umarım okumuslardır

• Yeni kayıt yapacak arkadaşlarım amacımız elbetteki sonunda ligin zirvesinde yer almak ancak ilk prensibimiz birbirimize saygı çerçevesinde kurallara uyarak oynamak.
    Gerçekten herkes kazanmak istiyor herşey yapılıyor ama işte kendinize göre kuralları esnetiyorsunuz kuralları tamamen uygulayarak oynamaya alıştıktan sonra lig maçlarınıza geçiniz.
    On Ball Defence en önemli olay OKC Thunder koçu Emin arkadaşım umarım kızmaz bana ondan örnek vereyim.Gerçekten hücum gücü bence sınırsız harika saha görüşü var ancak savunmayı daha önce oynadığı oyunlara göre yaptığı için rahatsız oldum aramızda böyle oynamadığımız için. savunmada gerçekten inanılmaz bir baskısı var ancak işte beni rahatsız eden kısmı anlatayım.
    On Ball Defence kısmını anlatayım size.
    Şöyleki on ball defence de ana kural illaki guard guard forvet forvet pivot pivot savunur felsefesi değildir amaç oyuncuyu oyuncuyla savunmak.
    Hani kör bir noktaya çekersiniz rakibinizi imkanı yoktur pas atacaktır sağa sol işte bu anda şutu atacak adamı bırakıp diğer oyuncularla pas atacağı adamları kontrole almak on ball def değil kesinlikle.
    rakibiniz o pozisyonda %90 zaten şutu kaçıracak ya da blok yiyecek rakip burda siz tamam deyip tuttuğunuz adamı yapay zekaya bıraktığınız an şutu da kaçırsa bloğuda yese 1 e 1 bozulduğu an sürekli fast break yer.
    Mesela pota altına penetre eden kısaları durdurmak zordur ama bunu durdurmak içinde savunduğun adamı geçince geçilen adamı bırakmayıp içerdeki 2 uzununun blogunu beklemekte on ball def değil.
    ilk amacımız gerçekçiliğe yakın bir oyun.
    Zevk alarak her iki tarafında zevk alacağı bir lig olmasını istiyorum. yeni oynayacak arkadaşlarım ya da bunları atlayan arkadaşlarımda dikkate alırsa sevinirim kazanmak herşey değil burda.

• quote:

Olması muhtemel, bu akşama kadar Chicago ve Orlando koçlarına hala şans tanınmakta ancak herhangi bir şekilde maç yapmak değil iletişime bile geçmediler kayıttan sonra, bu akşamıda bekliycez ardından 2 sinden 1inin yerini alabilirsin diye düşünüyorum. Lütfen kuralları oku ve nasıl bir lig olduğumuzu anlaman açısından ilk mesajı güzelce bir okumanı öneririm. Yarın belli olucaktır.

quote:

quote:

@ataman
    sorun olmadığı icin sevindim ama dediğim gibi sadece cumartesi olabiliyorum.Ha bu ligin dengesi bozulcaksa yani çıkmaya razıyım.Ama ileride lütfen çıkarmayın ya şimdi çıkarın yada çıkarmayın ligten. Ben ligimi seviyorum

quote:

Orijinalden alıntı: .CeM.

Yeni kayıt yapacak arkadaşlarım amacımız elbetteki sonunda ligin zirvesinde yer almak ancak ilk prensibimiz birbirimize saygı çerçevesinde kurallara uyarak oynamak.
    Gerçekten herkes kazanmak istiyor herşey yapılıyor ama işte kendinize göre kuralları esnetiyorsunuz kuralları tamamen uygulayarak oynamaya alıştıktan sonra lig maçlarınıza geçiniz.
    On Ball Defence en önemli olay OKC Thunder koçu Emin arkadaşım umarım kızmaz bana ondan örnek vereyim.Gerçekten hücum gücü bence sınırsız harika saha görüşü var ancak savunmayı daha önce oynadığı oyunlara göre yaptığı için rahatsız oldum aramızda böyle oynamadığımız için. savunmada gerçekten inanılmaz bir baskısı var ancak işte beni rahatsız eden kısmı anlatayım.
    Şöyleki on ball defence de ana kural illaki guard guard forvet forvet pivot pivot savunur felsefesi değildir amaç oyuncuyu oyuncuyla savunmak.
    Hani kör bir noktaya çekersiniz rakibinizi imkanı yoktur pas atacaktır sağa sol işte bu anda şutu atacak adamı bırakıp diğer oyuncularla pas atacağı adamları kontrole almak on ball def değil kesinlikle.
    rakibiniz o pozisyonda %90 zaten şutu kaçıracak ya da blok yiyecek rakip burda siz tamam deyip tuttuğunuz adamı yapay zekaya bıraktığınız an şutu da kaçırsa bloğuda yese 1 e 1 bozulduğu an sürekli fast break yer.
    Mesela pota altına penetre eden kısaları durdurmak zordur ama bunu durdurmak içinde savunduğun adamı geçince geçilen adamı bırakmayıp içerdeki 2 uzununun blogunu beklemekte on ball def değil.
    Zevk alarak her iki tarafında zevk alacağı bir lig olmasını istiyorum. yeni oynayacak arkadaşlarım ya da bunları atlayan arkadaşlarımda dikkate alırsa sevinirim kazanmak herşey değil burda.

Çok güzel yazmışsın Cem.

Ligin adminlerinden 1i olaraktan bu konudaki hassasiyetimizi PSN üzerinden ligteki arkadaşlarada 1 mesaj halinde gönderirsen çok sevinirim.

Herkesin de Cem'in burda yazdıklarını iyice okumasını ve sindirmesini rica ederim.

Teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: ataman5

quote:

Olması muhtemel, bu akşama kadar Chicago ve Orlando koçlarına hala şans tanınmakta ancak herhangi bir şekilde maç yapmak değil iletişime bile geçmediler kayıttan sonra, bu akşamıda bekliycez ardından 2 sinden 1inin yerini alabilirsin diye düşünüyorum. Lütfen kuralları oku ve nasıl bir lig olduğumuzu anlaman açısından ilk mesajı güzelce bir okumanı öneririm. Yarın belli olucaktır.

quote:

quote:

@ataman

quote:

Yeni kayıt yapacak arkadaşlarım amacımız elbetteki sonunda ligin zirvesinde yer almak ancak ilk prensibimiz birbirimize saygı çerçevesinde kurallara uyarak oynamak.

Çok güzel yazmışsın Cem.

Ligin adminlerinden 1i olaraktan bu konudaki hassasiyetimizi PSN üzerinden ligteki arkadaşlarada 1 mesaj halinde gönderirsen çok sevinirim.

Herkesin de Cem'in burda yazdıklarını iyice okumasını ve sindirmesini rica ederim.

Teşekkürler.

Haklısın kardeş zaten biz bunları konuştuk ve ben de bir daha böyle bir şey olmayacağını söylemiştim..
    İyi oyunlar..

• @nalsa1
    Dostum kesinlikle hedef bir yorum değildi bu.Herkes bu yapıya uyarsa karşılıklı memnuniyet ortaya çıkacak bundan bahsetmiştim.Yanlış anlaşıldıysam affola.
    Oguz dediğini gerçekleştireceğim bu lige sen çok emek harcadın kolay kaybolmasını kesinlikle kimse istemez.

Bu arada LEBRON JAMES'i istiyorum Miamiyi uçuracak takas teklifi çok yakında :) tuqbrk arkadaşım girdiği an onu ikna etmek istiyorum :)
  • quote:

@nalsa1
    Dostum kesinlikle hedef bir yorum değildi bu.Herkes bu yapıya uyarsa karşılıklı memnuniyet ortaya çıkacak bundan bahsetmiştim.Yanlış anlaşıldıysam affola.
    Oguz dediğini gerçekleştireceğim bu lige sen çok emek harcadın kolay kaybolmasını kesinlikle kimse istemez.

Bu arada LEBRON JAMES'i istiyorum Miamiyi uçuracak takas teklifi çok yakında :) tuqbrk arkadaşım girdiği an onu ikna etmek istiyorum :)

Eywallah , teşekkür ettim. Gayet güzel açık ve net belirtmişsin on-ball defense ne olduğunu bunun içinde teşekkürler.

Ama şimdiiii birde şuna bakın bakalım!!!!!! İlk haftanın hatrına biraz uğraşıyım dedim buyrun size..

TBL LİG TÜRKİYE 1. HAFTA TOP 10!!!

--------------------------------------------------------------------------

quote:

Artık girebilir miyim lige?
    PSN: perfectboy91

Chicago Bulls'un yerine oyundan davetin gönderilmiştir. Arkadaşları PSN den eklemenide rica ederim. Kuralları lütfen iyi oku! Aramıza hoşgeldin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ataman5 -- 6 Aralık 2010; 20:16:35 >

• Artık girebilir miyim lige?
    PSN: perfectboy91

Edit:Artık girmemin imkanı kalmadı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fade26 -- 6 Aralık 2010; 20:24:07 >
  • quote:

@nalsa1

Lebron James i alırsan, centilmenlik dışı maçlar oynarız senle

• quote:

Orijinalden alıntı: Leadri

quote:

@nalsa1

Çıkmayız be Feyyaz cım centilmen centilmen oynarız :)

• Arkadaşlar az önce internet için ps3ü mutfağa kurmaya çalışırken hdmi kablom bozuldu
  • Atamann kardeş msn gelsene
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Leadri

quote:

@nalsa1

Çıkmayız be Feyyaz cım centilmen centilmen oynarız :)

@.CeM. takimi cok bozmusun fark ettim bynum defans yapamio ray allen kendine pek bosluk bulamio her yuku garnettt ustlenimis bence degisikligi gitmelisin fakat lebron icin rondoyu + pierce diycegini dusunuyorumBuda takimini iyice mahveder benim dusuncem bu yanisen bilirsin yinede

• Bugün Burak , Feyyaz ve Yusuf abiyle maçlar yapıcam hadi hayırlısı .. :)
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.