Şimdi Ara

!..:TBL NBA 2K11 Türkiye Sim Ligi:..! [Where Amazing Happens!] (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.517
Cevap
1
Favori
77.236
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: xtaha7x

quote:

Orijinalden alıntı: .CeM.

quote:

Orijinalden alıntı: Leadri

quote:

@nalsa1
    Dostum kesinlikle hedef bir yorum değildi bu.Herkes bu yapıya uyarsa karşılıklı memnuniyet ortaya çıkacak bundan bahsetmiştim.Yanlış anlaşıldıysam affola.
    Oguz dediğini gerçekleştireceğim bu lige sen çok emek harcadın kolay kaybolmasını kesinlikle kimse istemez.

Bu arada LEBRON JAMES'i istiyorum Miamiyi uçuracak takas teklifi çok yakında :) tuqbrk arkadaşım girdiği an onu ikna etmek istiyorum :)

Lebron James i alırsan, centilmenlik dışı maçlar oynarız senle

Çıkmayız be Feyyaz cım centilmen centilmen oynarız :)

@.CeM. takimi cok bozmusun fark ettim bynum defans yapamio ray allen kendine pek bosluk bulamio her yuku garnettt ustlenimis bence degisikligi gitmelisin fakat lebron icin rondoyu + pierce diycegini dusunuyorumBuda takimini iyice mahveder benim dusuncem bu yanisen bilirsin yinede

Kesinlikle teklifim bu kadar basit değil :)
    Yeterki pazarlığı kabul etsin arkadaş :) Bynum çok tehlikeli bir isim ama kullanamıyorum daha doğrusu ligdeki savunma stilini delebileceğim bir kadro değil sete set oynasak kusursuz bir takım ama öyle değil işte.

• Evet . Chicagolu arkadsim Kyle Korver karsiliginda Rudy fernandez iyi 3 atar cok hizli ve kivraktir 2 ligde cok iyidir

@.CeM. Hakli olabilirsin, ama bende tamamen haksiz sayilmam
  • quote:

Evet . Chicagolu arkadsim Kyle Korver karsiliginda Rudy fernandez iyi 3 atar cok hizli ve kivraktir 2 ligde cok iyidir

Beni doğru analiz etmişsin haklısın ancak dediğim gibi.Oyunum tamamiyle şuta dayalı olduğu için kilitleniyorum bunu aşmam lazım girerse problem yok girmezse sıkıntı başlıyor.
    Lebron için yapacağım teklif Miami yi 1 kademe üste çıkaracak bir teklif yapacağım bana kalırsa.
    önemli olan arkadaşın düşüncesi henüz cevap alamadım :)

• quote:

quote:

Evet . Chicagolu arkadsim Kyle Korver karsiliginda Rudy fernandez iyi 3 atar cok hizli ve kivraktir 2 ligde cok iyidir

Beni doğru analiz etmişsin haklısın ancak dediğim gibi.Oyunum tamamiyle şuta dayalı olduğu için kilitleniyorum bunu aşmam lazım girerse problem yok girmezse sıkıntı başlıyor.
    Lebron için yapacağım teklif Miami yi 1 kademe üste çıkaracak bir teklif yapacağım bana kalırsa.

Haaa anladim sen iceriyi yarap pota altina gircek adam ariyosun . Evet ama sanki LeBron biraz abarti degil mi?
    Bende Ray allena talibim teklif sole bisey :

Nicolas Batum + LaMarcus yada Camby = Ray Allen + Istedigin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi heat2797 -- 7 Aralık 2010; 20:33:04 >

• quote:

quote:

quote:

Haaa anladim sen iceriyi yarap pota altina gircek adam ariyosun . Evet ama sanki LeBron biraz abarti degil mi?

Çok tşk ederim.
    Batum çok değerli bir parça ama işte takım çok kabarık Aldridge ya da Camby Bench e gidecek oyuncular değil.Camby i seçsem gene Bynum Aldridge i seçsem yine KG oynayacak yarar sağlayacak bir takas olmuyor.
    Roy senin için vazgeçilmez olmasa bir takas teklifi gelirdi benden :)
    Ben belli parçaları verip net bir Süperyıldız almayı hedefliyorum.

• Ligin Tüm Oyuncularına Son Uyarıdır!!!

Savunmayı asla ve asla ister ilk şut ister son şut her ne olursa ne zaman olursa olsun asla ve asla CPU ya yaptırıp kendimiz orda başka adamla top çalma sevdalarına girmiyoruz.

Bu konuda özellikle j-will ve sellaymi arkadaşlarımızla ilgili şikayetler aldım ve bu konuda töleransım şu dakikada sona ermiştir. Bir daha savunmayı gidip CPU ya bırakan biri hakkında şikayet alırsam kendisini ligten atıcağımı hepinizin bilmesini isterim. Eğer CPU ile oynamak isteseydim gidip Online Lig kurmazdım, burdaki arkadaşlarımızın çoğununda bu kurallara uyduğunu biliyorum gerekirse ligteki oyuncu sayısını 12-14 E düşürürüm ama kimsenin kimseyi keriz yerine koymasına haksız kazanç sağlamasına ve bununla sıyrılmasına burada bundan sonra izin vermeyeceğim. Başta bu 2 arkadaşımız olmak üzere bu uyarım son kez herkes içindir.

On-ball defans nedir, ilk mesajda Cem'in alıntısında yazılmış anlatılmıştır, PSN den hepinize mesaj gönderilmiştir, Cpu ya defansını bırakan bu ligten çıkartılıcaktır.

Karşımızdakinin adamını seçip bizi savunduğunu nasıl mı anlarsınız? Kendi hücumdaki oyuncunuzun altında mavi bir daire vardır, eğer karşınızdaki adamını seçip sizi savunuyorsa o mavi dairenin içinde bir de kırmızı daire çıkar, çıkmadığında anlayınki CPU sizi savunmaktadır.

Son uyarıdır, herkesin bilgisine!

TBL.

• Burak bu tek adam ile 88 ne ya böyle ben şuan rahatsız oldum.
    Basketbol oynamak istiyoruz abi sonuçta birbirimizle sidik yarıştırmak değil.
  • son maçda Durant yazdı bana 55 mi ne

cem senin daha çok inside-outside yapman lazım boş şutlar için, pierce ,rondo,KG içerde etkililer (onları takaslamadıysan eğer )
  • Mempis Grizzlies - yuzi_35 seninle bu haftaki son macımı cumartesi günü oynamak istiyorum

hangi saatler müsait olursun bende ona göre kendimi ayarlıyım
  • quote:

son maçda Durant yazdı bana 55 mi ne

cem senin daha çok inside-outside yapman lazım boş şutlar için, pierce ,rondo,KG içerde etkililer (onları takaslamadıysan eğer )

abi boş release lar bile kaçıyor yapacağım birşey yok rondo harika ama benim stilime hiç uymuyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .CeM. -- 8 Aralık 2010; 1:29:06 >
  • quote:

quote:

abi boş release lar bile kaçıyor yapacağım birşey yok rondo harika ama benim stilime hiç uymuyor.

bencede rondo sana uymuyor overal ı iyi free agent da degerlendir

• Seninle 2 mac yaptim cem kardes sunu soylemek isterim ki en rahat rondoyu savundum sutu olmadigi icin cekildim, uzaklastim o yuzden problem yasamadim sahsen..
    Bana kalırsa Rondo yu takss edebiliyorsan et cunku bu sorunlari yasamayi devam edersin.. :)
    Kurallar icin ise hepsine fazla onem veriyorum ,vermeye calısıyorum 1 kac hata olmustur affola her neyse bundan sonra daha dikkatli olucam.. :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: nalsa1

Seninle 2 mac yaptim cem kardes sunu soylemek isterim ki en rahat rondoyu savundum sutu olmadigi icin cekildim, uzaklastim o yuzden problem yasamadim sahsen..
    Bana kalırsa Rondo yu takss edebiliyorsan et cunku bu sorunlari yasamayi devam edersin.. :)
    Kurallar icin ise hepsine fazla onem veriyorum ,vermeye calısıyorum 1 kac hata olmustur affola her neyse bundan sonra daha dikkatli olucam.. :)

Abi Rondo Drive ettiği an öldürücü ama ben yapamıyorum işte bunu.
    Free Agent lardan Rondo'ya denk biri yok :)
    Bu arada Oguz hocam şu free agent değiştirmesi ile ilgili biraz bilgi verirmisin mesela boşta olan takımlarla takas şeklinde 2 ye 2 filan yapabiliyormuyuz ?
  • quote:

quote:

Nash senin aradığın bir ilaç bence sana Cem
    Sende olsa acayip işine yarar. Hem drive yeteneği hem skorer olması felan fişman...uuuu seni düşünemiyorum ozaman

Buarada beyler Lİg acayip zevkle ilerlemeye devam ediyor. Mükemmelliz Hepberaber, oynayan herkese tekrar teşekkürler

• bakın dünkü olaya o kadar sinirlendim ki şu an kampüsteki netten girip cevap verme gereği duydum .

1) ben bu oyunu senelerdir oynuyorum 2k5 den beri ve oyunun her ayrıntısının farkındayım bana bu oyun hakkında uyarı yapıp durmayın

2) ben bazen takım oyunu bazen istatistik için oynuyorum bu kimseyi ilgilendirmemeli gerçek basket maçı olması için o kadar çok uğraş veriyosunuz farkındayım o zaman quarterlar 12 dk olsun en azından 9 dk görün bakalım nasıl oynuyorum

3)utah jazzlı adaşım burakla konuşrken bana espri yapmıştı 82 at istersen diye :) ona nazire yapıp 88 attım ama gel gör ki 7 dk oldugu için quarterlar anca bi adama vakit kalıyo yoksa 81 sayı barajını aşamazdım

4) ve ayrıca benim en büyük özelliklerimden biride fastbreak sayılarıdır ayarlardan takımı hızlı hücuma yöneltiyorum bu oyun bilgisidir siz bana gelmiş boyalı alandan 50 sayı ihlali diyosunuz kobeyle pg yi sıkıştırıp top çaldıktan sonra smaçla sonlandırıyorum yoksa öyle top bendeyken paso içeri zorlayıp atmadık onları ... bi kere 88 attım 54 ü çıkar 34 ü nasıl geldi hep fade away le kolay mı o kadar orta mesafe sokmak .s

5) okc yi yöneten emin arkadaşım kendisi anlatsın nasıl sayılar buldugumu ; oyun bilgisi mi yoksa oyunun hatalarından faydalanmamı .

6) zaten bi kere rekoru kırıp sonra normal eskisi gibi oynıyacaktım, hem kobeyle 43 15 13 yapıyorum bi adamla kastı diyosunuz yaa arkadaşlar gözünüzü seveyim sizde yapın , 7 dk quarterlar 12 olsa diger adamlarda istatistik yapcak ama 7 işte nasıl anlatayım daha

7) son olarak bana kızanlar sinirlenenler olmuştur hatam varsa kusurabakmayın lütfen , walla beni istemiyosanız çıkabilirim ligden hiç sorun degil yeter ki oyunu bozan biri olmasın zaten kimi yendiysem benden rahatsız oldu bi kaç arkadaş hariç

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi j-willburak47 -- 8 Aralık 2010; 12:52:54 >

• quote:

Orijinalden alıntı: j-willburak47

bakın dünkü olaya o kadar sinirlendim ki şu an kampüsteki netten girip cevap verme gereği duydum .

1) ben bu oyunu senelerdir oynuyorum 2k5 den beri ve oyunun her ayrıntısının farkındayım bana bu oyun hakkında uyarı yapıp durmayın

2) ben bazen takım oyunu bazen istatistik için oynuyorum bu kimseyi ilgilendirmemeli gerçek basket maçı olması için o kadar çok uğraş veriyosunuz farkındayım o zaman quarterlar 12 dk olsun en azından 9 dk görün bakalım nasıl oynuyorum

3)utah jazzlı adaşım burakla konuşrken bana espri yapmıştı 82 at istersen diye :) ona nazire yapıp 88 attım ama gel gör ki 7 dk oldugu için quarterlar anca bi adama vakit kalıyo yoksa 81 sayı barajını aşamazdım

4) ve ayrıca benim en büyük özelliklerimden biride fastbreak sayılarıdır ayarlardan takımı hızlı hücuma yöneltiyorum bu oyun bilgisidir siz bana gelmiş boyalı alandan 50 sayı ihlali diyosunuz kobeyle pg yi sıkıştırıp top çaldıktan sonra smaçla sonlandırıyorum yoksa öyle top bendeyken paso içeri zorlayıp atmadık onları ... bi kere 88 attım 54 ü çıkar 34 ü nasıl geldi hep fade away le kolay mı o kadar orta mesafe sokmak .s

5) okc yi yöneten emin arkadaşım kendisi anlatsın nasıl sayılar buldugumu ; oyun bilgisi mi yoksa oyunun hatalarından faydalanmamı .

6) zaten bi kere rekoru kırıp sonra normal eskisi gibi oynıyacaktım, hem kobeyle 43 15 13 yapıyorum bi adamla kastı diyosunuz yaa arkadaşlar gözünüzü seveyim sizde yapın , 7 dk quarterlar 12 olsa diger adamlarda istatistik yapcak ama 7 işte nasıl anlatayım daha

7) son olarak bana kızanlar sinirlenenler olmuştur hatam varsa kusurabakmayın lütfen , walla beni istemiyosanız çıkabilirim ligden hiç sorun degil yeter ki oyunu bozan biri olmasın zaten kimi yendiysem benden rahatsız oldu bi kaç arkadaş hariç

Hücum yönüne diyecek yok Westbrook'dan 3 kere üst üst'e top çalmak oyunun hatasıdır hemde Power sonuna kadar iken ilgin. bir olay ama diyecek bir şey yok. Bana kalırsa restlenmesin kazandın 54 atmışsın baraj 50 4 sayıdan bir şey olmaz.. :)
    Bu arada ben hiç rahatsız olmadım beni yenmenden zaten zevkine oynuyoruz umarım o bi kaç arkadaşdan birisi benimdir..

• Alt ustu bir oyun arkadaslar bu kadar abartmaya gerek yok bence...Bende bazen sinir oluyorum bazi seylere macta fakat hic admine felan sikayet etmekmis falan hic dusunmem bole seyler.Oyun sonucta eglenmek icin oynuyoruz yensekte yenilsekte.Haksizlik yapan atilir gerisi devam eder
  • Dün ilk galibiyetimi aldım bizim "new york'ta 5 kazma" ile şükür. Henüz 5 maç yaptım ama inanın hepsinden ayrı zevk aldım. Böyle bir organizasyonun keyfini çıkaralım aynı zamanda bir sonraki için de dersler çıkaralım. Kuralların oturmasını hemen bekleyemeyiz. Herkes zamanla alışacaktır. Ben bu lig başladığında devamlılığı olmaz diyordum. Valla dün gece 24.00'de 6 kişi oynayan görünce inanamadım.

Oyun tarzlarına gelince herkesin bir stili olabilir ama bu oyunda sürekli fast break hücum edersek o zaman mahallede tek pota oynarken bir anda " çift pota yapak mı lan" diye başlayan ve sonra alanın potaya koştuğu berbat bir oyuna döndürürüz turnuvayı. Şu ana kadar oynadığım maçlarda buna rastlamadım. İnşallah da olmaz. Tabi ki her hücum set yapılmaz . Nba de allah aşkına kaç hücumda set oynanıyor zaten. Ama orda ne kadar fastbreak olsa da keşmekeş içinde yapılmıyor. Bu dediklerim Golden State ve Phoenix Suns için geçerli değil tabi ki. Ama inanın arada şöyle set hucumunda attığın bir basketin keyfini hiç bir şey vermiyor. Sonuçta bence kimse ayrılmasın ya da çıkartılmak zorunda kalmasın güzel bir grup olduk bozmayalım.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Çok tşk ederim.
    Batum çok değerli bir parça ama işte takım çok kabarık Aldridge ya da Camby Bench e gidecek oyuncular değil.Camby i seçsem gene Bynum Aldridge i seçsem yine KG oynayacak yarar sağlayacak bir takas olmuyor.

Ozman Ray Allen Icin Roy haric kimi istersen hepsini verrm

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Çok tşk ederim.

Ozman Ray Allen Icin Roy haric kimi istersen hepsini verrm

Roy için ciddi bir teklif yaparım Ray Allen içeren bir paket.

• 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.