Şimdi Ara

!..:TBL NBA 2K11 Türkiye Sim Ligi:..! [Where Amazing Happens!] (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.517
Cevap
1
Favori
77.238
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: xtaha7x

.CeM. napcan Blake Griffin i Koskoca Kevin Garnett dururken Ver kardesinede hayrini gorsun makul bir oyuncu karsiliginda

Anthony Morrow alan Lakersli arkadasim senlede guzel bir takas yapabiliriz ole bir takas bana cok lazim

Michael Beasleyi icinde herturlu takasa acigim

Robin lopez i istemisitim phoenix arkadastan onuda hatirlatayaimda

beasley i unut hocam :)

• quote:

Orijinalden alıntı: j-willburak47

matt barnes veya shaquille o'neal ile ilgilenen olursa görüşmelere açığım

barnes a Mike Bibby verilebilecek eniyi teklif gercek bi guard en azından : )
  • quote:

Orijinalden alıntı: bobo013

quote:

.CeM. napcan Blake Griffin i Koskoca Kevin Garnett dururken Ver kardesinede hayrini gorsun makul bir oyuncu karsiliginda

Anthony Morrow alan Lakersli arkadasim senlede guzel bir takas yapabiliriz ole bir takas bana cok lazim

Buyuk konusma haci

• quote:

quote:

quote:

Buyuk konusma haci

Büyük konuşmuyor doğru Beasley direk olarak Mavs e gömlek arttırdı.

• quote:

Orijinalden alıntı: .CeM.

quote:

quote:

quote:

Buyuk konusma haci

Ne demisler Where Amazing Happens bu ligde hersey olur

ISTIYORUZ!!! KENDISINI BLAZERSDA GORMEKTEN BUYUK GURUR DUYARIZ!!

!..:TBL NBA 2K11 Türkiye Sim Ligi:..! [Where Amazing Happens!]

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Buyuk konusma haci

Ne demisler Where Amazing Happens bu ligde hersey olur

ISTIYORUZ!!! KENDISINI BLAZERSDA GORMEKTEN BUYUK GURUR DUYARIZ!!

!..:TBL NBA 2K11 Türkiye Sim Ligi:..! [Where Amazing Happens!]

Ray özel ray için beni tatmin etmek zor ya :P

• Burak kardeşim , Jeff Green Shaq takasını düşünür müsün ??
  • Arkadaşlar Marc Gasol icin tekliflere açığım yerine PF yada C bir oyuncu olursa sevinirim.
  • Merhabalar sevgili TBL oyuncuları.

Bu hafta max 20 maça ulaşanlar bu akşamdan itibaren 30 maç sınırına doğru oynamaya devam edebilirler.

Özellikle, ''yuzi, bahirtaha ve Cozbuta'' arkadaşlarımın bu hafta en kötü ihtimalle 15 maç sınırına ulaşmalarını rica ederim aksi durumda, maçlarınızın simulate edilmesi söz konusu olucaktır, ligte diğer takımlar bu kadar ilerlemişken sizinde en azından 30un yarısı ve hatta daha fazlası seviyeye bu hafta sonu gelmiş olmanız iyi olucatır.

Aynı zamanda 32. maçını bitirenler 2. Free Agent larıyla anlaşma imzalayabilirler. İlk Free Agent larına kavuşanlarada hayırlı olsun.

Orlando Magic koçunun hala ortalarda olmaması nedniyle eğer yeni 1 oyuncu gelirse buraya psn ini bırakıp Magic i alabilir.

Ligimiz aktivite bakımından dünyada ps3 sıralamasında bu hafta 16. sıraya çıktı, umarım ilerleyen günlerde bunu daha da yukarı hep beraber taşıyabiliriz.

Hepinize iyi eğlenceler dilerim. Maçlarınızı oynadığınız için teşekkürler.

Dip Not: 30 maça gidicek arkadaşlarımızın yine de işi biraz daha ağırdan almalarını sonradan oturup beklemek zorunda kalmamaları için tavsiye ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ataman5 -- 10 Aralık 2010; 13:00:26 >

• helal olsun walla 16.sırada olmak ne demek gerçekten oynayan tüm arkadaşlarımı tebrik ediyorum ve bazen beni yanlış anlıyanlar olabilir amaç burda sadece zevk almak kendimi kanıtlamak degil zaten bu sezon birinci olsam bile gelecek sezon sıradan bi takım alcam farkeden bi şey olmıcak çünkü oyun oynuyoruz
    bu arada 2k9 da yendim dedigim adam bu :

http://www.youtube.com/watch?v=rrkgT0wAaso

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi j-willburak47 -- 10 Aralık 2010; 12:25:50 >

• Burak L-A-X i yenmek zor ciddi benimde yenmişliğim var :)
    Bu arada maçlarımın sonu yaklaşıyor sertliği arttırmanın vaktidir :)
    2.Free Agent işide iyi olacak tşk Oguz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ataman5

Merhabalar sevgili TBL oyuncuları.

Bu hafta max 20 maça ulaşanlar bu akşamdan itibaren 30 maç sınırına doğru oynamaya devam edebilirler.

Özellikle, ''yuzi, bahirtaha ve Cozbuta'' arkadaşlarımın bu hafta en kötü ihtimalle 15 maç sınırına ulaşmalarını rica ederim aksi durumda, maçlarınızın simulate edilmesi söz konusu olucaktır, ligte diğer takımlar bu kadar ilerlemişken sizinde en azından 30un yarısı ve hatta daha fazlası seviyeye bu hafta sonu gelmiş olmanız iyi olucatır.

Aynı zamanda 32. maçını bitirenler 2. Free Agent larıyla anlaşma imzalayabilirler. İlk Free Agent larına kavuşanlarada hayırlı olsun.

Orlando Magic koçunun hala ortalarda olmaması nedniyle eğer yeni 1 oyuncu gelirse buraya psn ini bırakıp Magic i alabilir.

Ligimiz aktivite bakımından dünyada ps3 sıralamasında bu hafta 16. sıraya çıktı, umarım ilerleyen günlerde bunu daha da yukarı hep beraber taşıyabiliriz.

Hepinize iyi eğlenceler dilerim. Maçlarınızı oynadığınız için teşekkürler.

Dip Not: 30 maça gidicek arkadaşlarımızın yine de işi biraz daha ağırdan almalarını sonradan oturup beklemek zorunda kalmamaları için tavsiye ederim.

Hocam naaptin...Hani en az 5 ti ben ilk hafta 5 mac yaptim bu hftada 5 mac yapcam 10 mac yapmam cok zor hafta sonu acabiliom artik gecen haftayla beraberama yapabilirim belki bilmiyorum

• beyler bu sıralar ciddi bi takas düşünüyorum odom barnes shaq ve k mart 4 lüsünden en az ikisini içeren bi takas olcak eger iyi bi pf ve c verebilecek olan varsa teklifim hazır verdigim oyuncuların kalitesini hepiniz biliosunuz zaten takımımı güçlendirmekten çok eglence amaçlı bi takas yapıyorum yoksa odom gibi adam verilir mi
  • Oguz hocam dün Kejman ile oynarken gece son çeyrekte elektrikler kesildi benim.Malum Ankara'yı kar vurdu dün.Arkadaş baya öndeydi onu nasıl galip sayabilirsin halledebilirsen çok sevinirim.
    Ayrıca Kejman ile geride kalan maçlarımı simulate edersen çok sevineceğim çünkü bu kadar esneme olmaz gerçekten sinirim bozuldu.
    Savunma ile ilgili bir takım konuları anlattım daha önce.Gece oynuyorduk malum 2.30 filan dalgınlık olabilir unuttu on ball def i mazur görebilirdim çok normaldir.1.periyod okey 2. okey ama 3 te ben hala yapıyorsam biracık riayet etmek lazım bana kalırsa.Ancak on ball def yapmadığım tek bir pozisyon olmamasına rağmen çoğu yerde yapmamak ısrar etti üzüldüm yani.
    Şöyleki İso hücumda 2li sıkıştırma taktiği ile oynar hak veririm elbette yapacak ancak ani pas değişiminde üzerimde 4 tane adam görmek biraz aykırı bir durum oluyor gerçekten.Neden bir şekilde herkes kendi savunma zekasını kullanmak istemiyor anlamıyorum.Ben böyle birşey yapmak istesem Quick Match açar bütün gün HOF seviyesinide Cpu ile oynarım yani bunun ne farkı var.Benim amacım farklı kişilerin düşünce tarzlarına göre zevkli bir maç oynamak.

Lütfen benimle ilgili diğer arkadaşlarla ilgili şikayetlerinizide buradan bildirirseniz hepimiz bir şekilde değişmeye çalışalım.
    Tşk ederim.

• Benle yaptın on ball defence hakkında bana şikayetin var mı cem kardeş ? :)
  • Abi sana özellikle tşk ediyorum çok zor birşey yapıp stilini değiştirmeye çalışıyorsun yavaş yavaş daha da başarılı olacağına inanıyorum teşekkür ederim.
  • quote:

Oguz hocam dün Kejman ile oynarken gece son çeyrekte elektrikler kesildi benim.Malum Ankara'yı kar vurdu dün.Arkadaş baya öndeydi onu nasıl galip sayabilirsin halledebilirsen çok sevinirim.
    Ayrıca Kejman ile geride kalan maçlarımı simulate edersen çok sevineceğim çünkü bu kadar esneme olmaz gerçekten sinirim bozuldu.
    Savunma ile ilgili bir takım konuları anlattım daha önce.Gece oynuyorduk malum 2.30 filan dalgınlık olabilir unuttu on ball def i mazur görebilirdim çok normaldir.1.periyod okey 2. okey ama 3 te ben hala yapıyorsam biracık riayet etmek lazım bana kalırsa.Ancak on ball def yapmadığım tek bir pozisyon olmamasına rağmen çoğu yerde yapmamak ısrar etti üzüldüm yani.
    Şöyleki İso hücumda 2li sıkıştırma taktiği ile oynar hak veririm elbette yapacak ancak ani pas değişiminde üzerimde 4 tane adam görmek biraz aykırı bir durum oluyor gerçekten.Neden bir şekilde herkes kendi savunma zekasını kullanmak istemiyor anlamıyorum.Ben böyle birşey yapmak istesem Quick Match açar bütün gün HOF seviyesinide Cpu ile oynarım yani bunun ne farkı var.Benim amacım farklı kişilerin düşünce tarzlarına göre zevkli bir maç oynamak.

Lütfen benimle ilgili diğer arkadaşlarla ilgili şikayetlerinizide buradan bildirirseniz hepimiz bir şekilde değişmeye çalışalım.
    Tşk ederim.

Selam Cem,

Biraz sinirlerin bozulmuş anlıyorum, ancak Wahit yani kejman arkadaşımızla ben defalarca maç yaptım ve kendisi hiç bir zaman sportmenliğe aykırı tek 1 davranışta bile bulunmadı ve ciddi anlamda iyi bir oyuncu her zaman set hücumlarını oynatr, ve savunmaya dikkat eder. Eminimki başka türlü 1 dalgınlık vs olmuştur bu konuda seni çok net temin edebilirim, kendisiyle konuştuğun takdirde olay zaten çözülücektir. Ben sana 2. maçını yapmanı hem tavsiye hem ''rica'' ederim çünkü kejman gerçekten kaliteli bir oyuncu arkadaşımız.

Bu arada 90 sayınada tebrikler komple bir takım performansı olmuş ve yine çok iyi dış şut atmışsın.

Arkadaşlar Chicago Bulls ve Orlando Magic te yeni koçlar dönemi başlamıştır.

Her 2 koçumuzda iddialı iyi oyunculardır. Kendilerine tekrardan hoşgeldin ve başarılar diyoruz. Kendilerine zaten çok hızlı 1 şekilde maçlarına başladılar, ayriyeten teşekkürler.

Utah Jazz - Alihan777
    Chicago Bulls - mathqap2

quote:

Sportmenligine kesinlikle sözüm yok yanlış anlaşılmasın.Sadece gece dalgınlığı vardı pek dikkat etmediğini düşündüm sadece.Ayrıca kesinlikle yapıcaz tekrar.
    Elekt. gidip düşen maç böyle kalsa sorun olmaz dimi ?

Olmıycağını düşünüyorum ama tekrardan bi araştırma yapıcam olmadı 1 şekilde hallederim o çok önemli değil, sevindim böyle düşünmene, o değilde 90 sayı ne arkadaş müthiş takım oyunu.

Bu arada inanılmaz bir Utah Jazz Orlando maçı oluyoooo..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ataman5 -- 11 Aralık 2010; 13:46:42 >

• Sportmenligine kesinlikle sözüm yok yanlış anlaşılmasın.Sadece gece dalgınlığı vardı pek dikkat etmediğini düşündüm sadece.Ayrıca kesinlikle yapıcaz tekrar.
    Elekt. gidip düşen maç böyle kalsa sorun olmaz dimi ?
  • Arkadaşlar O.J. Mayo Zach Randolph ve Gasol 3 lüsünden 2 sini takas edebilirim teklifleri bekliyorum.
  • quote:

Oguz hocam dün Kejman ile oynarken gece son çeyrekte elektrikler kesildi benim.Malum Ankara'yı kar vurdu dün.Arkadaş baya öndeydi onu nasıl galip sayabilirsin halledebilirsen çok sevinirim.

Tşk ederim.

@.CeM. kardesim sen bazen ben daha yari sahayi gecmeden rondoyla sIkIstIrIp topu calip sayi yapion ben bazen gicik oluom ona

@Yuzi_35 Randholp cok isime yarar aslinda gasolde isime yarar bu ikili icin ne istersin benden

• 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.