Şimdi Ara

!..:TBL NBA 2K11 Türkiye Sim Ligi:..! [Where Amazing Happens!] (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.517
Cevap
1
Favori
77.236
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: xtaha7x

quote:

Orijinalden alıntı: .CeM.

Oguz hocam dün Kejman ile oynarken gece son çeyrekte elektrikler kesildi benim.Malum Ankara'yı kar vurdu dün.Arkadaş baya öndeydi onu nasıl galip sayabilirsin halledebilirsen çok sevinirim.
    Ayrıca Kejman ile geride kalan maçlarımı simulate edersen çok sevineceğim çünkü bu kadar esneme olmaz gerçekten sinirim bozuldu.
    Savunma ile ilgili bir takım konuları anlattım daha önce.Gece oynuyorduk malum 2.30 filan dalgınlık olabilir unuttu on ball def i mazur görebilirdim çok normaldir.1.periyod okey 2. okey ama 3 te ben hala yapıyorsam biracık riayet etmek lazım bana kalırsa.Ancak on ball def yapmadığım tek bir pozisyon olmamasına rağmen çoğu yerde yapmamak ısrar etti üzüldüm yani.
    Şöyleki İso hücumda 2li sıkıştırma taktiği ile oynar hak veririm elbette yapacak ancak ani pas değişiminde üzerimde 4 tane adam görmek biraz aykırı bir durum oluyor gerçekten.Neden bir şekilde herkes kendi savunma zekasını kullanmak istemiyor anlamıyorum.Ben böyle birşey yapmak istesem Quick Match açar bütün gün HOF seviyesinide Cpu ile oynarım yani bunun ne farkı var.Benim amacım farklı kişilerin düşünce tarzlarına göre zevkli bir maç oynamak.

Lütfen benimle ilgili diğer arkadaşlarla ilgili şikayetlerinizide buradan bildirirseniz hepimiz bir şekilde değişmeye çalışalım.
    Tşk ederim.

@.CeM. kardesim sen bazen ben daha yari sahayi gecmeden rondoyla sIkIstIrIp topu calip sayi yapion ben bazen gicik oluom ona

@Yuzi_35 Randholp cok isime yarar aslinda gasolde isime yarar bu ikili icin ne istersin benden

Ya abi onun izahı şu.Rondo nun hücum gücünü kullanamıyorum ben kendime olan sinirimden savunma işini abartıyorum bazen hakikaten söylediğin iyi oldu dikkat edeceğim.

• Arkdaşlar turnuvadan çekiliyorum. Kota olayı yüzünden maclarım coğunu cumartesi yaptığım icin Nba sabahtan aksama kadar oynayınca ilk yaptığım maçlardaki performansı diğer maçlarda gösteremiyorum ve oyun bir müddet sonra bayıyor bu yüzden performansı etkiliyor ve mağlubiyet serisi baslıyor.Tüm herkese teşekkürlerimi iletiyorum.İyi ve Fair Play cercevesinde bir turnuva olma dileğiyle.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yuzi_35

Arkdaşlar turnuvadan çekiliyorum. Kota olayı yüzünden maclarım coğunu cumartesi yaptığım icin Nba sabahtan aksama kadar oynayınca ilk yaptığım maçlardaki performansı diğer maçlarda gösteremiyorum ve oyun bir müddet sonra bayıyor bu yüzden performansı etkiliyor ve mağlubiyet serisi baslıyor.Tüm herkese teşekkürlerimi iletiyorum.İyi ve Fair Play cercevesinde bir turnuva olma dileğiyle.

Ah be dostum iyi gidiyorsun, çok üst üste oynamak yerine biraz ara vere vere oynasaydın daha iyi olurdu anlıyorum. Bence biraz uzak kal şimdi daha rahatla sende anlıyacaksın, bence kararını rahatla düşün sonra ver derim yine bugün içinde nezaman istersen bana özelden mesaj atabilirsin kararını yada yarın.

Edit!!: Anlıyorum dostum katılımın için teşekkürler ilerleyen zamanlarda eğerki daha fazla aktif olabilme durumun olursa kapımız açık, görüşmek üzere..

NOT:

Arkadaşlar bu uzun bir sezon 40 maçtan oluşuyor bazı günler iyi oynıycaz kazancaz mutlu olucaz bazı günler kötü oynıycaz formumuz düşük olucak kaybedicez biraz kızıcaz kendimize belki rakibimize(belki bir derbi doğucak), sonra bakıcaz ne yanlış yapmışız belki takasa ihtiyacımız var, belki serbestten iyi bir oyuncu koparıcaz playofflara hazırlık yapıcaz. Ama her ne olursa olsun bu tip organizasyonda en önemli şey bütün maçlarımızı bitirmek olucaktır.

Çünkü burada oldukça iyi 1 gruba sahibiz ve hep birlikte ben bundan sonra bir çok sezonlarımızın olucağına yürekten inanıyorum hepimizin katkılarıyla birlikte. Belki 1 sezonda çok kötü performans göstericez ve belkide bir çok maçı kaybedeceğiz ama bir sonraki sezon aynı draft şeklinde yapılıcak olan takım seçimleriyle daha istediğiniz takıma kavuşabiliceksiniz ve bu böyle sürüp gidicek. Bu sezonda düşük performans elde eder diğerinde çok daha iyi olabilirsiniz vs vs. Burda amacımız maçlarımızı bitirmek ve hep beraber buna katkı sağlayabilmektekir bu şekilde ilerleyen sezonlarda hem belki daha büyümüş olucaz güveniceğimiz oyuncularla birlikte(belki 30 takımlı 82 maçlı bi sezon) daha da güzel sezonlar elde edicez. Oyun hakkında bilgimiz artsın, paylaşımımız artsın. Ben buna inanıyorum umarım sizde buna inanıyorsunuzdur. Teşekkürler.
    TBL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ataman5 -- 11 Aralık 2010; 22:42:47 >

• Cemle maçlarımız bitmeseydi keşke
  • quote:

Orijinalden alıntı: ataman5

quote:

Orijinalden alıntı: yuzi_35

Arkdaşlar turnuvadan çekiliyorum. Kota olayı yüzünden maclarım coğunu cumartesi yaptığım icin Nba sabahtan aksama kadar oynayınca ilk yaptığım maçlardaki performansı diğer maçlarda gösteremiyorum ve oyun bir müddet sonra bayıyor bu yüzden performansı etkiliyor ve mağlubiyet serisi baslıyor.Tüm herkese teşekkürlerimi iletiyorum.İyi ve Fair Play cercevesinde bir turnuva olma dileğiyle.

Ah be dostum iyi gidiyorsun, çok üst üste oynamak yerine biraz ara vere vere oynasaydın daha iyi olurdu anlıyorum. Bence biraz uzak kal şimdi daha rahatla sende anlıyacaksın, bence kararını rahatla düşün sonra ver derim yine bugün içinde nezaman istersen bana özelden mesaj atabilirsin kararını yada yarın.

Dostum ara vere vere oynayıncada illa maç eksiğim kalıyor bu kötü oluyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Leadri

Cemle maçlarımız bitmeseydi keşke

Ah be bende özledim Wall ve Arenas ı girdiğinde haber ver normal maç atalım :)
  • Oguz hocam harikasın ya sen olmasan olmaz bu lig emeklerine çok teşekkür ediyorum.
    90 sayı biraz fazla bende fark ettim Ya ne diyim Griffin oldu takıma ama Hala rose'u istiyorum :) Arkadaşımı ikna edemedim Ray Allen ve Rondo 2 lisini aynı anda vermeye hazırım :)
  • xtaha7x
    Oyunun tamamen Roy'a bağımlı bence daha kollektif oynayabilirsin.
    Bu arada süperstar'ından memnun olmayan varsa talibim
  • Arkadaşlar ligimiz çok iyi ilerliyor, ve çogu takımla maç yapma şansını yakaladım , bazılarıyla 1 den fazla yaptım

Boston Celtics

Cem arkadaşımız, bir türlü hücümü yerine oturtamadı, takaslardan sonraki hali ile oynamadım ama 2 maç yaptıgımda hücümde biraz etkisizdi ve genellikle Ray Allen ve Pierce ın ellerine baktı, ama iyi bir takımı var ve defansda çok iyi, hücümdada biraz gelişirse, savunmayı aksatmadan konferans finalini oynayacagını düşünüyorum

Chicago Bulls

Bull hakkında söyleyecileceğim çok iyi şeyler yok, çok dengesiz hücümlar ve genelde hücümlarında 2-3 pası görmek pek mümkün değil,Rose a çok yük biniyor ve çok süre alarak çok yoruluyor.Dış şutörleri katmış kadrosuna ama onlara pek alışamamış, boş şutlar kaçıyor.Açıkcası biraz sokak basketbolu havası var, sürekli hızlı hücüm oynamaya çalışıyor ama topu kaybedince hem oyuncuları yoruluyor hemde maçdan soguyorlar.Defansda hücüm a oranla iyiler, biraz daha feyklere atlmasalar oturucak tamamen savunma

Houston Rockets

Arkadaşımız gerçekten oyunu güzelleştirmek adına herşeyi yapıyor, özellikle Yao yu çok iyi kullanabiliyor,Shannon Brown ile eksik olan atletizmide kadroya sağlamış, gerçekten çok iyi bir takas.Hücümdaki tek eksiği çeşitliliği pek yok, Brooks ve Yao nun ellerine çok bakıyorlar,defansda eleştirebilecek yanları yok.

Oklahoma City Thunders

Arkadaşımız çok hızlı basketbol oynuyor ve DURANT ı skor olarak çok iyi kullanıyor, Durant dışında Westbrook bazen sorumluluk alıyor ama dış şutları riske edilebilen bir oyuncu oldugu için savunması daha kolay.Durtantı durduran bu takımı farklı yenebilir

Utah Jazz

Gerçekten çok iyi bir takım, her oyuncuya çok hakim. Hücümları çok iyi yönlendiriyor ama son paslarda ve şutlardaki tercihlerini daha dikkatli yapması lazım.Defansda alan savunmasını Chicago vs gibi takımlara yapmasını öneririm ( dış şutörler istikrarı).Adam adama çok iyi.Pick and Rollerde bazen çok büyük açıklar verebiliyor.Oynanması en zevkli oyunculardan biri Utah Jazz, Deron Williamsı çok iyi kullanıyor ve durduramazsanız farkı yiyebilirsiniz.

Los Angeles Lakers

Burak 'a ne söylenebilirki, hücümda çok etkili, organize ve istikrarlı, hücüm sıkıştığı andada KOBE gibi bir süperyıldızı var, takımını çok iyi sırtlıyor o durumlarda.İstatistikler olarakda ligimizin en iyi defansı ve onu örnek almamız gerekiyor defans bakımından.

Miamo Heat

Hücümda ve defansda çok aceleci anında sayıyı yapıp anında topu kapmak istiyor.Sakin oynayan takımlara karşı biraz sorun yaratabiliyor tabi bu.Lebron ve Wade e çok yük biniyor, biraz daha topu dolaştırıp boş şutları bulursa, iç dış dengesi olarak çok iyi bir 5 i var.Lebron ve Wade sıkışmadıkça hücümü tamamen vermemeli .Hücümün Lebron ve Wade e gelmesini sağlamalı.

New Orleans Hornets

Oguz gerçekten basketboldan anlayan bir insan.Nerede nasıl ne zaman hücüm ediceğini çok iyi biliyor, ve o hücümları organize içinde CP3 gibi biri var.Tam kendi takımını bulmuş gerçekten.Defansda çok istikrarlı, hücümda çok paylaşımcı ve yaratıcı, Oguzu yenmek için farklı şeyler denemelisiniz.

Diğer takımlarlada maçlar yaptım ama aklımda kalanları yazdım, herkese iyi oyunlar

• quote:

xtaha7x

@.CeM.
    kardesim ben zamanin pratik yapmistim royla onunla felan hep perfect relase yapiyorum . roy cikinca takim batiyor . Batumu ve aldricgde iyi sutorler cambyde iyi sut cekio cidden artik takim oyunu oynamanin zamani geldiHaklisin . Boyle giderse belkide Royu kendi takiminda bulabilirsin

@Yuzi_35
    bu yaptigin dogru degil bence ha yenmisin ha yenilmisin benim yenilgi sayim daha fazla hic umursamiyorum.Eglencesine oynuyoruz yeniliyosun diye ligden cekilmene gerek yok bence....

@ataman5
    Ben toplam 11 mac yaptim bu hafta yetermi yada 10 du ama kesin en az 10 yani

@Tronpz
    Macimiz cok guzeldi kapamak zorunda kaldim ozel bir durumdan dolayi yeniliodum diye kapama sanma sakinBide ikide bir kamp kuruodum yari sahanda aliskanlik olmus onu birakmaya caliscam

@Chicago Bulls Kocu:Kyle Korveri, Rudy Fernandez karsiliginda istiyorum.

• Feyyaz'cım takımı öyle güzel analiz etmişsin ki eline sağlık.
    Hücum verimsizliğimin tek nedeni Rondo'yu kullanamamamdı bunun üzerine gidiyorum artık.Rondo devreye girdiği an takım 2 gömlek yukarı çıkacak.
    Pota altındaki uçan beyaz bütün pota altı skor eksikliğini kapattı BLAKE GRİFFİN inanılmaz bence.
    Allen ilk başlardaki aktifliğinde değil şuan Ray yeniden ısınırsa skor potansiyelim dahada artıcak.
    Bu arada maçlarımızı erken bitirdik ama hazırlık maçı yaparız bir ara.
    Hafta içi rastlarsak olur bugün bende maçlarımı bitiriyorum.
  • quote:

@ataman5

Malesef 10 bile değil 9 maç yapmışsın. Bu gidişle tempoyla senin son tarihte maçlarını bitirememiş olman ve playoff hakkınıda kaybedicek olman olucaktır. Ben sana bu tempoyla devam edersen diye bilgilendiriyorum sadece ve tabiki 2. sezon drafttada en son takım seçme hakkını elde edersin. Maçlarını bitiren kazansada kaybetsede her zaman ödüllendirilicektir ligimizde bilginize.

Son takasları 2k üzerindeki lig sayfasından takip edersen Korver'ın çoktan takaslandığını görebilirsin.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Feyyaz kardeşimin yaptığı lig değerlendirmesi içinde çok çok teşekkür ederim. İlerleyen haftalarda yine bekliyoruz.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Bu arada TBL Lig'in Dünya PS3 Online Lig sıralamasında 11. sıraya yükseldiğini iftiharla belirtmek isterim. Türk Sim Oyuncularının gücü!

Teşekkürler,
    TBL

• quote:

quote:

xtaha7x

@.CeM.
    kardesim ben zamanin pratik yapmistim royla onunla felan hep perfect relase yapiyorum . roy cikinca takim batiyor . Batumu ve aldricgde iyi sutorler cambyde iyi sut cekio cidden artik takim oyunu oynamanin zamani geldiHaklisin . Boyle giderse belkide Royu kendi takiminda bulabilirsin

@Yuzi_35
    bu yaptigin dogru degil bence ha yenmisin ha yenilmisin benim yenilgi sayim daha fazla hic umursamiyorum.Eglencesine oynuyoruz yeniliyosun diye ligden cekilmene gerek yok bence....

@ataman5

@Tronpz
    Macimiz cok guzeldi kapamak zorunda kaldim ozel bir durumdan dolayi yeniliodum diye kapama sanma sakinBide ikide bir kamp kuruodum yari sahanda aliskanlik olmus onu birakmaya caliscam

Ben yeniliyorum diye ligten çekilmedim zaten kotayı tamamlayamıyorum haftada en az 10 maç deniliyor bir güne 10 maç sıgdırmak çok zor oluyor.Sabahtan aksama kadar NBA oynamak sıkıyor diğer oyunlara zaman ayıramıyorum.

• Oguz hocam birlikte daha nice ligler yaparız umarım.
    Takas konusuna değinmek istiyorum öncelikle belli seviyenin üzerindeki oyuncularla ilgili takas sınırlandırılması olması taraftarıyım.
    Örnek vermek gerekirse 82+ Overall a sahip oyuncular içeren takaslarda 1 bilemedin 2 takas hakkı.72-82 arası Ovr içerenler ile ilgili 2 takas hakkı.72-lerde 3 takas hakkı gibi.
    Lakers ile baş etmeyi istediğim için gerçekten çok sevdiğim oyuncularımdan bile vazgeçerek takas yapma yoluna gideceğim üzülerek.
    Kobe Artest Lewis Boozer Gasol den oluşan bir 5 i yenmek imkansıza yakın gibi duruyor Hazırlık maçında zar zor yensemde.
    Hedefim Rondo Hill Pierce GRİFFİN Howard 5 ini bir araya getirerek bir nebzede olsa durumu toparlamak istiyorum.Her ne kadar toparlanmasada

Playoff larla ilgili bir sorum olacak.East West tarzımı olacak ya da ne tarz olacak bununla ilgili sorular alıyorum.Daha rahat cevap vermek için soruyorum bu soruyu.

• Takımın ruhunu kalbini sattığım için çok üzgünüm ama mecburdum
  • quote:

Oguz hocam dün Kejman ile oynarken gece son çeyrekte elektrikler kesildi benim.Malum Ankara'yı kar vurdu dün.Arkadaş baya öndeydi onu nasıl galip sayabilirsin halledebilirsen çok sevinirim.
    Ayrıca Kejman ile geride kalan maçlarımı simulate edersen çok sevineceğim çünkü bu kadar esneme olmaz gerçekten sinirim bozuldu.
    Savunma ile ilgili bir takım konuları anlattım daha önce.Gece oynuyorduk malum 2.30 filan dalgınlık olabilir unuttu on ball def i mazur görebilirdim çok normaldir.1.periyod okey 2. okey ama 3 te ben hala yapıyorsam biracık riayet etmek lazım bana kalırsa.Ancak on ball def yapmadığım tek bir pozisyon olmamasına rağmen çoğu yerde yapmamak ısrar etti üzüldüm yani.
    Şöyleki İso hücumda 2li sıkıştırma taktiği ile oynar hak veririm elbette yapacak ancak ani pas değişiminde üzerimde 4 tane adam görmek biraz aykırı bir durum oluyor gerçekten.Neden bir şekilde herkes kendi savunma zekasını kullanmak istemiyor anlamıyorum.Ben böyle birşey yapmak istesem Quick Match açar bütün gün HOF seviyesinide Cpu ile oynarım yani bunun ne farkı var.Benim amacım farklı kişilerin düşünce tarzlarına göre zevkli bir maç oynamak.

Lütfen benimle ilgili diğer arkadaşlarla ilgili şikayetlerinizide buradan bildirirseniz hepimiz bir şekilde değişmeye çalışalım.
    Tşk ederim.

Hocam 2 gündür işler sebebiyle ne foruma girebildim ne maç yapabildim,bu yazıyı şimdi okudum cidden de üzüldüm, benim en hassas oldgm konu bu hatta atamanla konusmustuk saolsun o da savunan birşeyler yazmış beni.Ben senin bu dedigin olayla cok karsılastım ligte hatta en sonunda birtanesini dayanamayıp söylemistim atamana,en az 2-3 macı direk kaybettim cpu savunmasıyla son topu kullanamadıgım icin. Macın replayı yada herhangibir videosu varsa lütfen koy buraya yada yolla bir 3. sahısa izlesin, her zaman adamda kaldım he söyle bir sıkıntı olmus olabilir kidd malum rondoya yetisemiyo sagdan sola bile gitse,kacırdıgı zamanda josh'ı yada kim varsa yakında yardıma getirdim,yoksa ver cpu ya savunsun sen kösede bekle inan en nefret ettigim şey,dedign gibi yoksa ac quick match oyna bilgisayara karsı bir manası yok yani.Gece uyku bastrmıs falan dikkatsizlk olms olabilir her 2 taraflı söylüyorum bunu ama kasti birşey senden de beklemem,sende benden bekleme. Üstelik dedigin gibi maç kazanma ugruna böyle birşey yapsam su anda 2 galibiyette olmazdım herhalde,benim herseyden önce amacım nba tv modunda bir maç olması ister son saniyede yeniliyim,ister fark yiyim,ister yeniyim.

• Abi kesinlikle beklemiyorum sadece dalgınlıktır demiştim.Oguz hocamda kesinlikle öyledir dedi.Bende böyle düşündüğüm için üzüldüm.Senide üzdüysem ya da kırdıysam özür dilerim.
  • dun son macımı yaptım Memphis ile cok eglenceli gecti macımız ama Rudy Gay i durduramadım malesef butun hafta mac yapamicak olmak sıkıcı olucak ama yapabilicek birsey yok. 1 hafta arada herkes oyun stillerini unutacaktır ve daha guzel maclar yapmis olucaz .. Ben 1 haftalık arayi takaslar ile degerlendirmeye calisicam ondan sonra hazirlik maclarına bakıp rotasyonu ayarlıcam hadi hayırlısı..

Cem sana deginecek olursak bence pota altin tartismasiz suanda en iyi pota alti LAL ile.. Lakers ı yenmek icin takımın en iyilerinden olan KG ve Allen dan vazgectin..
    Lakers a bir tek ben kafa tutarım diye dusunuyordum ama su kurdugun kadroyu iyi kullanabilirsen ki inaniyorum Lakers ı durdurursun :)
    Dip Not : Takımın en iyi savunmacısı Allen gitti Kobe yi nasıl durduracagını dusunuyorsan topla bir bacak arasi yaptiginda hemen geriye cekilerek sutu yolluyor ezbere yapmis isi eger boyle birsey yaptigini gorursen direk zıpla adamin ustune =D
  • Kobe Rondo ile eşleşecek büyük ihtimal.O olmadığı zamanlar Matt Barnes o işi yeterli biçimde yapabilir derdim Kobe değil zaten o istediğini atsın ben yan parçaları durdurayım şuan yeterli olur.
  • Benim bir önerim olucak 30 maç sınırına ulaşanlar haftaya pazar'a kadar maç yapamıyor benimle birlikte 1 kaç arkadaşta bu sınırı doldurdu bu sınırın 35 olma ihtimali yok mu ? Olsa iyi olur çünkü şuanda maç yapmadıklarım neredeyse hiç aktif olmuyor ve onları yakayabilmek zor
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.