Kapat hocam kapat ne var ne yok kapatttt |
TBMM Dijital Mecralar Komisyonu Başkanı Yayman: 'Milletimiz, TikTok'un kapatılmasını istiyor' (5. sayfa)
-
-
Arkadaşlar lütfen desteginizi esirgemeyin Steam'in kapatılması için Cimer'e şikayet yagmuruna tutun. LGBT ve p*rn* var orada da. Hazır yasaklar bir bir geliyorken bu siteyi de yasaklattıralım.
https://forum.donanimhaber.com/steam-in-yasaklanmasi-gerekliligi-lgbt-ye-ozendiriyor-ve-asiri-ciplaklik-var--159284110
-
"TikTok kullanmıyorum. Beni sokakta gören insanlar diyor ki, 'Bu TikTok'u kapatırsan, cennetin kapısına aralarsın.'
Yani ne uygulama ne de uygulamanın nasıl bir algoritması olduğu hakkında hiçbir fikrin yok.
Bakan olarak, o kadar gelen "şikayete" karşı zahmet edip kendin araştırma gereği bile duymamışsın.
Ama icraatını sokaktaki kişinin "cennet kapısını aralayacağını" söylediği için yapacaksın.
Ben de kapatırsan "direk cehennemliksin" demek isterdim ama haşa kul olarak ne böyle bir günaha girerim ne de inanan olarak bu zırvalıklara pay veririm.
Mustafa Kemal Atatürk konusu ise her açıdan eğreti duruyor, hedef kitlenden kimse yemez.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lomax. -- 9 Ağustos 2024; 12:48:26 > -
Yok öyle bir şey
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Milletimiz akp nin istifa etmesini istiyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Her türlü sosyal medya uygulaması malum şeyler içeriyor. Sorun o ise komple tüm uygulamaları kapatmanız gerek. Of nasıl kapandıysa tiktoku da kapatırlar bunlar eminim ama herkes vpn ile geziyor ülkede. Her 10 telefondan 7-8 inde vpn açık nerdeyse. İnsta yasaklandığından beri girmedim 2 hikaye görecem diye vpn açmadım ama paso bildirim geliyor şu hikaye yükledi bu hikaye yükledi diye demekki millet giriyor istediği gibi fakat girmeyen de çok insan var yasaklandığından beri benim gibi muhtemelen instagram trafiği ciddi manada düşmüştür %60 70 lere varan trafik azalmıştır belki daha bile fazladır belki sonuçta resmi iş yapılmıyor artık resmi olarak hizmet dışı ülkede. Gerçi resmi iş yapan kaç kişi var desen orası da ayrı muamma herkes merdiven altı iş yapıyor 1 kuruş vergi ödemiyor. İnstagramın açılıp tiktokun kapatılması benim için daha iyi olur çünkü tiktok gerçekten bildiğin zorno videoları dolu instagramda en azından bu kadar fazla açıklık vs vs yok. Demek istediğim yasaklarla bir yere varılamaz giren yine giriyor ama bir yerde de denetim olması gerekiyor. Denetimin veri olması gerekiyor bilmemne memesini açmış diye komple uygulamayı kapatmak yanlış şayet terör eylemleri maddi manevi para aklamalar zart zurt çok ciddi suçlar işleniyorsa devletin denetlemesi gayet doğal. Denetleme sebebi +18 videolar fotoğraflar olmamalı dediğim gibi tekrardan terör vs vs şeyleri varsa suç işleniyorsa denetlenmeli ceza kesilmeli o hesapların kapatılması gerekir.
-
Sizlanmanin, dert yanmanin anlami yok. Halk tepki göstermediği sürece bu zulum devam edecek. Haklarimiz birbir gasp edilecek.
Peki Instagram? Youtube? Gmail.?
-
En çok akp oyu oradan gider. Bütün akp li türbanlılar orada kendini sergiledikleri yer. Tıktok sahilde yiyisen türbanlılarin yerini aldı. Ben kayalıklarda bunları tombala çekerken gorecegime tıktokta kendi platformlarında gözlerden uzak takilmalarindan yanayım. Bu dindar neslin ahlakından kusuyoruz eşimle cunki. Bence bırakalım tekrar kayalıklara donmesinler.
AKP’liler sosyal medya kullanmıyorlar herhalde. Çocukları da Roblox falan oynamıyordur kesin Acınası AKP zihniyeti suni sansürlerle gündemi değiştiririm falan sanıyor. Hamasetle ülkenin gerçek gündeminden problemlerden kaçamazsınız. AKP hayal dünyasında yaşıyor
hayır istemiyor yalan bu
-
Tiktok kapatılırsa k*ş*r kız milleti kendini pazarlayamadığı için bunalıma girer, dayılardan tut yaşlısına, çocuklarına kadar gördüğü sapık ilgiyi göremez ve neye uğradığını şaşırır. Bu sefer daha hırs yapıp instagrama komple yüklenir. Oda sıkıntıda olduğu için bi erkek olarak benim işime gelir kapatılırsa
Tiktok kullanıp içerik yükleyen bir tane bile "masum" kıza denk gelmedim
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
TikTok kapatılırsa ülke geneli IQ ortalaması bi 5 puan yükselir. O yüzden destekliyorum 👍
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Ksinliklr
Bakın , facebook, tiktok, onlyfans , tinder ,bumble bunlar toplum ahlakını bitirdi
Kesinlikle kapatılmali
Oyum kapatana
insta yerine bura kapanmalıydı
-
-
İnstagram'ı 'Ülkenin kanunlarına uymuyor' gerekçesiyle kapatıyorlar ama Lozan Anlaşması ile Türkiye Cumhuriyeti İstanbul Fatih İlçesi Kaymakamlığına bağlanan Rum Ortodoks kilisesinin Lozan anlaşmasına aykırı olarak hem 'ekümenlik' adını kullanmasına hem de Türkiye Cumhuriyetinden bağımsız bir yapı ya da devletmiş gibi Ukrayna-Rusya savaşı için toplanan uluslararası toplantıya katılmasına,konuşmasına,bildiriyi Türkiye'den bağımsız şekilde imzalamasına ve bakanların (Üstelik bizim dışişleri bakanıda var) çekildiği toplu fotoğrafa dahil edilmesine göz yumuyorlar.
Sosyal medya ile uğraşacaklarına Lozan'da Türkiye'ye bağlanan Rum Ortodoks kilisesinin Türkiye Cumhuriyetinden bağımsız davranmasını engelleseler daha iyi olur.
aydınlık‘Ekümenlik mevzusu uluslararası tezgâh’https://www.aydinlik.com.tr/haber/fener-rum-patrigi-bartholomeos-ukrayna-zirvesine-nasil-katildi-fener-rum-patrigi-bartholomeos-ukrayna-zirvesine-neden-katildi-477728müyesser yıldızİktidar Sustu… Diplomatlar Çırpındıkça Batırdı!.. - Müyesser Yıldızhttps://muyesseryildiz.com/2024/06/28/iktidar-sustu-diplomatlar-cirpindikca-batirdi/
-
Milleti dinliyorlar
Günün fıkrası..
Diktatörlük böyle gelir önce birini yasaklar tepkilere bakarsın, tepkiler zayıf kalırsa canının istediğini yasaklar kanun nizam yanımazsın..
Sonra bi bakmışsın her şey yasak iran oluvermişsin
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Bomboş düşünceler. Niye karşı çıktığını bile adam gibi açıklayamamış. Yuvarlak muğlak cümleler kurup durmuş boş boş. Bir tek Atatürk diyerek oradan bir şeyler üfürmüş ama o da muğlak. Troll'lükten kastı nedir? Ayrıca çok mu Atatürkçülermiş de Atatürk'ü düşünür olmuşlar? Şimdi mi akıllarına gelmiş? Millet sayıp söverken nerdelermiş?
Millet dediği de kim meçhul 3-5 boş yapar tipe sormuşlar sanırım. Tiktok'u zerre sevmem, deneyip hızla sildiğim uygulamalardan ama yasak getirilmesine karşıyım. Uygulamayı faydasız buluyorsanız bilinlendirin. Ota boka yasak koymaya çalışmayın.
Son olarak millet daha az vergi ödemek istiyor, daha yüksek alım gücü istiyor, başta Suriyeliler olmak üzere sığınmacılar gitsin istiyor, insan yerine konmak istiyor, ülkede 3. sınıf insan olarak muamele görmek istemiyor. Hukuk devleti olsun hakları savunulsun istiyor. Hadi bunları yerine getirin. Nerdesiniz?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Orasını burasını kıvırtanların bu şekilde kazanç sağlamalarını tasvip etmiyorum. Ancak bu orasını burasını kıvırıp kazanç sağlayanlarla asgari ücretle çalışanlar ne alaka? Mesela bunları yasaklayınca asgari ücretlilerin maaşları mı yükselecek? Bunları yasaklayınca birden herkesin refah düzeyi mi artacak? Asgari ücretlinin anasını bunlar mı ağlatıyor? Peki ya asgari ücretliler haklarını arasalar, haklarını verecek yasayı yaptırımı ve ekonomiyi tesis edecek olan yöneticilere oy verseler nasıl olur?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kartal Göz -- 10 Ağustos 2024; 21:30:43 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X