Şimdi Ara

TBMM Dijital Mecralar Komisyonu Başkanı Yayman: 'Milletimiz, TikTok'un kapatılmasını istiyor' (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
106
Cevap
2
Favori
3.211
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
26 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Milletin bir vatandaşı olarak, sizlerinde defolmasını istiyouz. Bi el atarsanız

• emrekaradag kullanıcısına yanıt

Kesinlikle haklısınız. Bunu hala anlayamadılar maalesef

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ENTÜRKTEYNMENT E kullanıcısına yanıt

Tüm mesele kullanım şekli hocam. Bir arkadaşım var. Beyniyle üreme organı yer değiştiren tiplerden. İddia ediyorum onun hesabına girip 100 kez kaydırın 90 tanesi karı kız. Ulan diyorum aynı uygulamayı ben de kullanıyorum ama sanki başka bi uygulama gibi. Adamın beğeni listesi %90 kız %10 kangal köpeği videosu. İşte o tipler yüzünden uygulamaların toplum ahlakını bozduğundan söz ediliyor. İşin kötü tarafı kullanmamış insanların yasaklanmasını desteklemesi. Rabbim akıl dağıtırken bu arkadaşlar ne yapıyodu merak etmemek mümkün değil

• kesinlikle kapatılsın bence çok mantıklı

• Kapatılsın.

• O kapatilsin bu kapatilsin ne kadar yasakci zihniyetsiniz

Birakin millet nefes alsin

Sira sizin platformlara gelince bagiriyorsunuz

Ben kullanmasamda baskasinin ozgurlugunun kisitlanmasini istrmiyorum

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • AKP gitsin gerisi gelir...

• Bu uygulamayı isteyen kuruyor, isteyen izliyor, isteyen para kazanıyor. Zorla yapılan bir şey yok. Ben 1 kere bile indirmedim tiktoku. Tiktok'u sevmeyen insanlar kullanmayarak tiktoktan kurtulabilir. Neden yasaklamak istiyorsun ki?

• İşinize gelince millete soruyorsunuz, millet umurunuzdamı sanki, sapkın ideolojileriniz ve çıkarlarınız her şeyin önünde hikaye anlatmayın, işinize gelmedimi neden bile belirtmeden çat diye kapatmasını biliyorsunuz.

Geçen yıl bu algoritmayı bilmeyen bir genç çıkıp 'Keşfetim hep açık saçık kızlarla dolu.' şeklinde video paylaşmıştı;

https://onedio.com/haber/instagram-algoritmasinin-nasil-calistigini-bilmeyen-gencin-talihsiz-aciklamasi-kesfet-acik-kizlarla-dolu-1192384

Bugün tiktok ve instagram'ı eleştirenlerin keşfet sayfasına baksak kim bilir nelerle karşılaşacağız...

Kısacası sosyal medya arz-talep üzerine içerik gösteriyor.Kim hangi videoları ve sayfaları takip ediyorsa onun karşısına o tarz videolar ve sayfaları getiriyor.

Bunu bilmeyenler ise sanki bu sosyal medya uygulamalarının kendisine bu içerikleri 'zorla' dayattığını düşünüyor...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Long Nightt -- 8 Ağustos 2024; 17:59:21 >

• smart1978 kullanıcısına yanıt

bekleme oynaaaaa

• Bana dokunmayan yılan bin yıl yaşasın diyen tipler. Girdiğiniz siteler de kapatıldığı zaman, hatta internet hakkınız elinizden alındığı zaman ağlamayın sakın tamam mı ?

• wolferto kullanıcısına yanıt

Masada kağıt mı oynatıyoruz ...

• Türklerin ne kadar medenileşemediğini gösteriyor bu yorumlar.

Sırf sizin hayat görüşünüze göre; inancınıza göre, uymadı diye, başkalarının yaşam tarzlarına, telefonda kullandıkları uygulamalara ne izlediklerine, şeylerini nereye soktuklarına karışma hürriyetini cesaretini bulmaları, bu ülkenim fikir hürriyetinin kıymetini anlamaya bi 300 yıl daha ihtiyacı olduğunu gösteriyor.

Aranızda instagrama yasağa karşıyım ama tiktoka öle değil diyen ponçik demokratlar çıkacaktır. Cahilliklerini anlamadan. Her ikisinede oh olmuş diyenle zaten benim bir ortak noktam olamaz. Senin tiktoku gereksiz , rezil , işe yaramaz sınıfına sokman sana bu hakkı veriyorsa eğer, dinci yobaz yöneticilere görede instagram rezil, gereksiz işe yaramaz.
    Sen onlara kızamazsın dümbük. O zaman kendi mezheplerine karşı olan her haltı yasaklayabilirler. Senin bu konuda sölicek sözün olamaz.

Gidin fikir hürriyeti nedir, ne işe yarar, türklerin burnu 300 yıldır nie boktan çıkmaz, matbaa nie 300 yıl bu coğrfayaya geç gelmiş bunların sonuçları sebebleri nedir öğrenin.

• Long Nightt kullanıcısına yanıt

Ben instagramda mizah ve kedi videolarına bakıyordum, reelsim full kedi ve mizahtan ibaretti. Bir tane bile kız çıkmıyordu.

Sürekli kız çıkan varsa boşa şikayet etmesin, kendi görmek istiyor demek ki.

• Sırf sussun beni rahat bıraksın diye 1-2 yaşındaki çocukların eline tablet telefonu tutuşturan aileler yüzünden oldu bunlar.

Sonra millete karşı benim çocuğum çok akıllı benden iyi telefon kullanıyor diye hava atarlar.

• Kuzey Kore yolunda ilerliyoruz

• İyi bir şeye gelince:

Yasağa, kısıtlamaya gelince: Şu şöyleydi, bu istedi.

Arkadaşınızı kapatsınlar. :)

• Vain kullanıcısına yanıt

Hocam doğru söyleyin, kedi mi, kedicik mi? :)

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.