Şimdi Ara

TBTNET TELEKOM - ANA KONU - KESINTISIZ INTERNET (100. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.492
Cevap
44
Favori
158.412
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
21 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9899100101102
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Şu anda DH e özel bir kampanyanız var mı acaba?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Modem hizmetiniz var mı? Varsa marka, model söyleyebilir misiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyaz_Peynir kullanıcısına yanıt

Merhabalar,

Gerekli bilgilendirme Özelden yapılmıştır.

Saygılarımla.

• dh üyelerine kampanya var mı şu anda bana da özelden atabilir misiniz

• engonge23 E kullanıcısına yanıt
    Merhabalar,

Su anda özel bir kampanyamız bulunmamaktadır sadece web sitemizdeki tarifelerimiz geçerlidir.

Saygılarımla.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • TBTNET kullanıcısına yanıt

İyi dediğimiz 3 gün yaşamıyor.

Akşamları xbox da fifa 22 oynamaya çalışıyorum 2000+ ping ile.

• Merhaba @Beyaz_Peynir

Karşılıklı yapılan kontrollerde sorunun Wifi kaynaklı olduğu tespit edilmiştir.

Gerekli bilgilendirme sağlanmış Çözüm önerileri iletilmiştir.

Saygılarımla.

İsa bey ile yaptığımız görüşme, sorunu nokta atışı bulmamız konusunda çok yardımcı oldu. Akşam vakti arayıp, karşılıklı testler gerçekleştirdik. Kendisine teşekkür ediyorum.

Engelliler için indirim oranının kanunen halen de geçerli olduğu üzere %25 olması gerekmiyor mu. Ben mi yanlış hatırlıyorum?

• BoDuR B kullanıcısına yanıt

Merhabalar @BoDuR

Bizim şu durumda engelli indirimi verme zorunluluğumuz bulunmamaktadır. 200.000 üzeri aboneye sahip işletmecilerde bu zorunluluk bulunmaktadır.

ENGELSİZ YAŞAMA Destek sunabilmek adına elimizden gelen tüm gayreti sergilemekteyiz.

Fiyatlarımızın uygun olması sebebi ile TT dan faydalanılan indirimin tamamı engelli paketlerimize yansıtılmaktadır. bu sebep ile %15 olarak bir indirim uygulayabilmekteyiz.

Saygılarımla.

"Engelsiz Erişim

BTK tarafından, 21 Haziran 2018 tarihli Kurul Kararı ile elektronik haberleşme sektöründe hizmet sunan ikiyüzbinin (200.000) üzerinde abonesi bulunan işletmeciler tarafından uygulanmak üzere “Sosyal Açıdan Desteklenmesi Gereken Kesimlere Yönelik Tedbirlere İlişkin Usul ve Esaslar” yayımlanmış bulunmaktadır.

Söz konusu “Usul ve Esaslar” ile daha önceki düzenlemelere ilişkin Kurul Kararları iptal edilerek tüm düzenlemeler aynı çatı altında toplanırken; aynı zamanda çoğu 1/1/2019 tarihinde uygulamaya konulan yeni avantaj ve kolaylıklara ilişkin de düzenleme yapılmıştır. İlgili Kurul Kararına buradan ulaşabilirsiniz"

Bir an evvel 200.000 olursunuz umarım. :)))))

• @TBTNET

Teşekkürederim

Sorun bina hattından kaynaklı Gelen Arkadaş çok ilgili birisi tekrar Teşekkür Ederim kendisine

Düşünmeden TBTnet geçin Farkı görün

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fenerli34 -- 16 Aralık 2021; 15:54:38 >
  • fenerli34 kullanıcısına yanıt
    Benim de download 87binden 67 bine düştü. Sokaktaki Dolaptaki kullanıcı yoğunluğu nedeniyle dediler. Ama upload ne hikmetse hep 8700 mbps. Geçenlerde oyun indirdim. Hız kısıtlama var. 10 Mbps ile saatlerce sürdü. Sözde 100 Mbps aldık.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • fenerli34 kullanıcısına yanıt

Merhabalar,

Destek birimimiz tarafından inceleme tamamlanarak TT ekiplerine arıza kaydınız iletilmiştir.

Saygılarımla.

• Operation Manager kullanıcısına yanıt

Merhaba @Operation Manager

Özelden Abone bilgilenizi iletebilirseniz destek olabiliriz.

İnternet hizmetimizde hiç bir şekilde yavaşlatma gibi bir uygulama söz konusu değildir. Tamamıyla gerçekten sınırsız bir hizmet uygulaması yapmaktayız.

Saygılarımla.

Şöyle yapalım, Siz bana telefon numarası ve yetkili bir isim verin ben onunla görüşeyim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Operation Manager kullanıcısına yanıt

Merhabalar,

Yetkili bilgisi paylaşamamaktayız. Destek merkezi iletişim telefonumuz 0850 650 00 41 dir.

Özelden Abone bilgisi iletebilirseniz yardımcı olabilirim.

Saygılarımla.

• İzmir karsiyaka da internet sinyali gitti. Herhangi bir bilgilendirme yapabilir misiniz?

düzenleme: 15 dk sonra geldi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ksk_mehmet -- 14 Aralık 2021; 13:19:47 >
  • İstanbul'da da gitti ve geldi şimdi. Halen uptime oranımız çok iyi değil maalesef :/

• Konyadayım bende sorun olmadı modemden de baktım hala süre işliyor sıfırlamamış bölgesel mi oldu ki

• 
Sayfa: önceki 9899100101102
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.