Merhabalar, Destek ekibimizden aldığım bilgi doğrultusunda sorununuzun giderildiği iletilmiştir. Saygılarımla. |
TBTNET TELEKOM - ANA KONU - KESINTISIZ INTERNET (99. sayfa)
-
-
Fatura kesilmedi, neden? Yeni yıl fiyatları ne olacak? Başka firmaya geçmek için ayın hangi günü geçiş talep edelim ki yeni faturaya maruz kalmayalım?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Merhabalar,
Yardımcı olabilmemiz için DM ile özelden abone bilgisi iletebilirmisiniz.
Saygılarımla.
-
Hocam nasıl bir yöntem uyguluyorlar bilmiyorum ama şundan kesinlikle eminim indirme yaparken sınır koyulmuş ve hız dediğiniz gibi 3-4 mb/sn geçmiyor. Hız testinde 70-85 arası görünen hızım tarayıcıdan olsun idm ile olsun indirme yaparken kesinlikle o hızlara ulaşmıyor. Daha öncede yazdım burdan ama görmezden geldiler.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Merhaba @admestos
Kesinlikle bu şekilde bir uygulama söz konusu değildir.
@BoDuR Kullanıcımız ile karşılıklı test yapılmıştır. indirme esnasında tek connection sağlandığı ve indirme yapılan kaynak kısıtlaması olduğu gözlemlenmiştir.
İnternet hizmetimizde hiç bir şekilde yavaşlatma gibi bir uygulama söz konusu değildir. Tamamıyla gerçekten sınırsız bir hizmet uygulaması yapmaktayız.
Saygılarımla.
-
TBTNET ailesine ilgi ve emekleri için çok ama çok teşekkürler. Karşılıklı anlayış ve empati ile olması gerektiği gibi bir süreç işlettik. Saygılar.
-
Altyapı eskisine göre daha oturmuş durumda galiba. Bir kaç ay önce ping de, indirmede, yüklemede sorunlar yaşardım. Son zamanlarda hiç birisi için şikayetim yok.
Sistemin iyileştirilmesi için yatırımlar yapılıyor galiba.
-
Merhabalar,
NOC ekibimiz sürekli monitör ederek Gerekli güncelleme ve genişleme işlemlerini takip etmektedir.
Değerli müşterilerimize en iyi hizmeti sunabilmek ve mutlu müşteri oluşturmak için çaba sarfetmektedir.
Memnuniyetiniz bizi Her daim Daha fazla motive etmektedir.
Saygılarımla.
-
İpv6 verebiliyormusunuz konuyla ilgili bilgi göremedim?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Tek eksik IPv6 kaldı gerçekten, daha stabil bir hizmet ve bu kadar uyguna rakipsiz. IPv6'yla tepki sürelerini de düşürdüklerini hayal ettiğimde yerimde duramıyorum :)
-
Bu wifi internet dediğiniz paket nasıl bir paket acaba, diğerlerinden farkı ne?
-
35 MB paketinize geçiş düşünüyorum. Şu an fixnet kullanıyorum. Taahhütüm yakında bitiyor. Sizde şartlar nedir? Geçiş için neler gerekiyor, bağlantı, kurulum, aktivasyon vs. ücretler var mı?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Merhabalar,
Sitemizdeki paketlere başvuru yapabilir yada sizi arayalım butonu ile bilgi bırakabilirsiniz.
Arkadaşlarımız Detaylı bilgilendirme için sizi arayacaktır.
Geçiş işlemi olması sebebi ile herhangi ek bir ücret bulunmamaktadır.
Saygılarımla.
-
Her ay farklı tutarda ve bu tutarlar git gide artıyor. 1 sene sabit fiyat garantisi felan nerede anlamadım ben. Benzer problemi yaşayanlar var mı?
-
Merhabalar @keylogger38
Faturanızdaki farklılıklar Dondurma ücreti ve benzeri durumlardan kaynaklanmıştır.
Detaylı bilgilendirmeyi müşteri hizmetlerimizden alabilirsiniz.
web e özel ve dh özel yapılan kampanyalarda 1 yıl sabit fiyat garantimiz devam etmektedir.
Saygılarımla.
-
bu firmanın forumda kaç tane hesapları var bilmiyorum ama her yazdıkları mesaja kendi kendilerine beğeni atıyorlar tuhaf şekilde ama aynı firma yetkilisi 2 ay önce bu konuya yazdığım ve kendilerine dünyanın lafını söylediğim "engelli indirimi" mesajımı görmezden geliyorlar, ben yazdığım şeyi unutmuşum çünkü ismi geçtiğinde hiçbir işe yaramaz boş beleş bir firma olarak aklımda kalmış ama arkadaşlar mesajı beğenip bildirim gelince bir konuya göz atayım dedim yukarıdaki komik olayı gördüm ve gidiyorum
not ; başka bir İSS firmasında engelli tarifesi kullanıpta bu firmadan hizmeti almak isteyen engelli ve engelli yakınlarına tavsiyem ; KESİNLİKLE UZAK DURUN çünkü sizi kale almıyorlar.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Merhabalar @newrophat
Bu yazınızda amacınız üzüm yemek değil bağcıyı dövmektir.
Kesinlikle iyi niyetli bir paylaşım değildir.
Forumda Tek temsilci kullanıcımız bulunmaktadır ve gelen beğeni ve yorumlar forum da bizi takip eden yada müşterilerimiz tarafından yayınlanmaktır.
Usturuplu bir şekilde talep edilen tüm bilgiler açıklayıcı bir şekilde cevaplanmaktadır.
Konunun özüne gelecek olursak Tarifelerimizde %15 olarak egelli indirimi uygulanmaktadır.
Talep eden müşterilerimize de mail ile yada whatsapp hattımızdan bilgi paylaşımı yapılmaktadır.
Saygılarımla.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
bizim ülkede yanlışa yanlış diyen pek sevilmediği için firmada işin kolayına kaçıp kendisine yakıştığı şekilde dış gücler fedö ameriga tarzı bir savunmaya geçmiş, şaşırmadım açıkçası.
haklıyı haksızı sallayın, forumda kaç tane konunuz varsa girin konu içinde arama bölümüne "engelli" yazıp arayın bakalım kime nasıl muamele yapılmış nasıl cevap verilmiş yada verilmiş mi, ondan sonra gelip biz şöyleyiz böyleyiz diye masal anlatabilirsiniz.
30 senelik forumcuyuz kimin hangi mesajına beğeni gider az çok anlarız o yüzden masal anlatmasın firma temsilcisiniz, iyi niyetli değilsiniz amacınız üzüm yemek değil bağcıyı dövmek gibi saçma salak yaklaşımlarda bulunan bir firmadan aslında çokta bir şey beklememek lazım, ama firma olarak bu negatif imajın sorumlusu olarak burada yazan yetkisiz donanımsız üslubu bozuk firma temsilcisi şahsı sorumlu tutuyorsanız o zaman işini adam gibi yapacak birisini koyun, burada yazıp çizdiğiniz her şey firmanızı bağlar, her ne kadar ismi "müşteri temsilcisi" olsa da personel sizi temsil ediyor bizi değil .
potansiyel müşteriyi kale almayan iftira ve hakaret eden engelli vatandaşlarımızla empati yapamayan iletişimi sıkıntılı bir firma olarak bıraktığınız bu imajı düzeltmekte düzeltmemekte kendi elinizde, cümlenin sonuna koyduğunuz saygıların bir anlamı olması için hamaset yerine icraat yapın lütfen.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X