Şu an ciddi bir yavaşlık söz konusu. |
TBTNET TELEKOM - ANA KONU - KESINTISIZ INTERNET (101. sayfa)
-
-
Merhabalar,
Hattınızın detaylı incelenebilmesi için Özel mesaj ile abone bilgilerinizi iletebilirseniz yardımcı olabiliriz.
Saygılarımla.
-
Merhaba,
Evimin oldugu adresi sorguladigimda 89.90 TL lik vdsl paketi cikiyor. Bu pakette modemi ben mi aliyorum?
Siz sagliyorsaniz ucretli mi? Hangi marka ve model modem tedarik ediyorsunuz?
Tesekkur ederim.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Merhabalar,
Kendi kullandığınız modem var ise kullanmaya devam edebilirsiniz yok ise kendinizin tercih ettiği bir modem almanız gerekmektedir.
Saygılarımla.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TBTNET -- 15 Aralık 2021; 3:21:29 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Tbtnete geçeli 2 ay doldu ve bir değerlendirme paylaşmak istedim. Ben Tbtnete Gıbırnetten geçtim geçme sebebim ise akşamları hız düşüklüğü ve ping sıçraması olayıydı bu olaylar gün içi ve haftasonlarına da yayılınca firma çözüm sunmak yerine benim modem ve altyapıma lafı getirdi ancak modemim henüz 1 aylık sıfır almıştım altyapım ise kutuya 19 mt ve 100 mbps destekliyordu. Geçiş aşamasında yaklaşık 1 hafta rötar yapmak zorunda kaldık gıbırnet onay vermiyor tbtnet onay alamıyoruz dedi sonra bir şekilde sorunu çözdüler kendi aralarında ve geçişim oldu. 2 aylık süreçte ilk 1 hafta pingim çok dalgalıydı firmaya bu konuyu taşımadım ve bekledim bir süre sonra forumda da iyileştirme yaptıklarını söyledikten sonra pingim düzene girdi ve bu zamana kadar nazar değmesin stabil gidiyor akşamları hız düşüklüğü korkum vardı bu süre zarfında hiç olmadı. 2 aylık süreçte 1 sefer internet gitti o da çok uzun sürmeden geldi modemde açık sürem önceki firmada çok değişiyordu en fazla 3-4 gün görebiliyordum sonra internet gidip geliyordu şimdi 10-15 gün arasında görüyorum ama bu süre zarfında ben kendim geceleri bazen modemi çekiyorum arada reset iyidir diye. Şuana kadar çok memnun kaldım bu kadar fiyat performans olacağını açıkçası düşünmemiştim umarım bu şekilde de devam eder her 2-3 ayda bir paylaşım yapmayı düşünüyorum. @TBTNET
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nopanick -- 15 Aralık 2021; 10:19:38 >
-
Merhaba, internetimde belirsiz periyodlarda surekli 10-15 saniyelik kesintiler oluyor. Sinyal gidip kendi kendine geri geliyor. Baska modem denememe ragmen ayni sorun devam ediyor. yardımcı olur musunuz?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Teşekkür ederim Gelen Arkadaş problemi çözdü
Teşekkürler TBTNET
-
Merhabalar,quote:
Orijinalden alıntı: ksk_mehmet
Merhaba, internetimde belirsiz periyodlarda surekli 10-15 saniyelik kesintiler oluyor. Sinyal gidip kendi kendine geri geliyor. Baska modem denememe ragmen ayni sorun devam ediyor. yardımcı olur musunuz?
Özelden abone bilgilerinizi iletebilirseniz destek olabiliriz.
Saygılarımla.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
iptv kullanan arkadaşlar memnun mu acaba? netspeed'in akşam saatleri kısıtlamalarından gına geldi, burada durumlar nasıl, kullananlar yazabilir mi
-
Problem yok. Bekleriz.
-
tbtnet vs comnet arasında kaldım öneriniz nedir
Tbtnet tabiki
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Destek bölümünde haber vereceklerini belirtmelerine rağmen fiber paketlere haber vermeden 10TL zam yaptılar. Daha yeni geçtim patladı.
-
6 ay mı 12 ay mı ne sabit fiyat Garantisi var siz sözleşme yaparken paket ne kadarsa ondan devam ediyorsunuz.
Öyle ise iyi. Geçtiğimize değsin bari
-
Zam gelmiş paketlerinize demek, ana sayfanızda da görseldeki fiyat yazıyor ancak paketlere tıklayınca en ucuz paketiniz wifi small paket 8 mb 70 tl oda. Ki buda görseldeki bronz paketten epey düşük kalitede buda anladığım
-
Engelleme hepsinde olabilir, VPN serbest ise kullanın, arkanıza yaslanın
Zam üstüne zam yapıldı nedense. Geçen gün baktım 100 mbit 80 den 90 a çıkmıştı. Şimdi 95 TL.
TBTNET zam mesajı atmış hayırlı olsun
zam mesajı gelmiş ama sözleşme yaparken 6 veya 12 ay fiyat garantisi almıyor muyduk?
düzenleme: sitelerindeki sözleşmeler kısmındaki sayfalar da 404 hatası veriyor. sanırım güncelliyorlar fiyat garantisini kaldırmak için.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ksk_mehmet -- 22 Aralık 2021; 14:13:14 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X