Şimdi Ara

TBTNET TELEKOM - ANA KONU - KESINTISIZ INTERNET (102. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.492
Cevap
44
Favori
158.273
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
21 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 100101102103104
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    35 Mb Ne Kadar Oldu

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Sabah arayıp sordum Webe özel geçtiğim için 1 sene sabit fiyat dendi içim rahatladı. Bu arada bana mesaj gelmedi büyük ihtimal sabit fiyat süresi dolanlara yollandı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nopanick -- 22 Aralık 2021; 14:14:12 >
  • 94,90 TL

Yeni geçmiştim bu tarifeye ve eğer birkaç ay sabit tutulmaz iseler Turk.net'e geçiş yapacağım. Adamlar en azından ne yaptığını biliyor. İki günde bir fiyat artmıyor.

• Wanker kullanıcısına yanıt
    Selam Kardeşim
    94,90 TL. Fiber Sanırım... Türknet Geçmek Daha İyi Olmaz Mı?

• Merhabalar,

Değişen maliyetlerden kaynaklı 01.01.2022 tarihinden itibaren yeni tarife fiyatlarına geçmekteyiz.

Karışıklık yaşanmaması adına bilgilendirme yapıyoruz.

Web'e özel 35Mbps kampanyası ve 100Mbps DH özel Kampanyası Kapsamında Sunulmuş Olan 1 Yıl sabit fiyat garantisi devam etmektedir.

Saygılarımla.

• TBTNET kullanıcısına yanıt
    Selamlar, ben imzaladigim sozlesmenin dijital bir kopyasini rica ediyorum okumak adina.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Web üzerinden 35mbit fiber kampanyasına başvurdum ve geçtim ama bana da fiyat değişimi için mesaj geldi bugün. Bu normal midir?

Merhaba. Bana da 100 mbit olanı 1 yıl aynı fiyattan verirseniz geleyim. 90 lira sabit deyin ama sürekli artırım yapmayın. Gıbırnet 6 ay garanti verdi.

Merhabalar,

Normaldir fiyat güncellemesi kampanya haricindeki tüm tarifeler için geçerlidir.

Saygılarımla.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
    Mesaj Gelmeyenler Ne Olacak... Bana Mesaj Gelmedi Bugün Sizi Telefonla Arayıp Öğrendim Zam Yapılacağını...

• Merhaba,

Güncel fiyat bilgilendirmesi sabit fiyat garantisi dışındaki müşterilerimize gönderilmiştir.

35Mbps web e özel veya 100Mbps Dh özel kampanyasından yararlanmış iseniz sabit fiyattan devam edeceksiniz.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
    Bir Yıldan Fazladır Kullanıyorum...

Merhaba. Bu DH özel kampanyası devam ediyor mu ? 75 mbit destekliyor hattım. 90 liradan 1 yıl garantili kampanya varsa alabilirim.

ben 35Mbps webe özel kampanyasından yararlanıyordum sonra altıyapı değiştiği için tarifim değiştirdiniz 65 tl ödemek yerine 70 tl ödemeye başladım onu geçtik de dün bana zam mesajı geldi! hani 1 yıl sabit fiyat garanti veriyorsunuz?

• Adalet kullanıcısına yanıt

Evet bende bu kampanyanın devam edip etmediğini merak ediyorum.

• İnternet sitelerinden destek bölümüne yazdığım mesaja şu yanıt;

"Donanım habere özel olan kampanya Eylül ayında sona ermiştir. Şuan 35-MB-KADAR-FIBER-PREMIUM paketimizi kullanmaktasınız paket içeriğinizde sabit fiyat ve taahhüt bulunmamaktadır."

• Geçmeyi düşünüyordum ama bu zamlardan sonra kimse kullanmaz. Türknet 100 liraya satarken bunlar 95 liraya satıyor.

• @TBTNET Dünden beri online işlem merkeziniz çalışmıyor.

İptal için sözleşmelerin olduğu linke tıklıyorum ana sayfaya yönlendiriyor. Destek kısmına yazıyorum kimse yanıt vermiyor.

Çok bulaşılmaması gereken servis sağlayıcı.

Merhabalar,

Sorununuz ile ilgili iletişime geçtiğiniz takdirde 0850 650 00 41 Çağrı merkezimiz destek olacaktır.

Saygılarımla.

• @TBTNET merhaba Fiber hizmetini tt üzerindenmi veriyorsunuz superonline var binada tbtnet fibere gecebilirmiyiz

• 
Sayfa: önceki 100101102103104
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.