Şimdi Ara

TBTNET TELEKOM - ANA KONU - KESINTISIZ INTERNET (104. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.492
Cevap
44
Favori
158.273
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
21 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 102103104105106
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Madem biz ayrıcalıklı girdik bu işe, neden zamlar da bu ayrıcalıkta yapılmadı sorusu da var akıllarda. Zira ayrıcalıklı kullanıcıya ekstra ekstra zam yapılmış oluyor şu durumda. Normalde 70 TL'den 85'e çıkan ücret, bizde 65 TL'den 85'e çıkıyor. Hiç değilse 15 TL zam geldi denilip herkes ne ödüyorsa onun üzerine +15 konadabilirdi. Benim için neresinden tutulsa elde kalan bir durum açıkçası.

• iSo-9001 kullanıcısına yanıt

Hocam 100 megabitte şu an en uygun fiyat yine TBTNet'te, şu konya kökenli firma (firma ismi vermeyelim şimdi konuda, anladınız siz onu  ) 90 tl şu an ama her an zam gelebilir.

• robotica R kullanıcısına yanıt
    Ben 3 aydır kullanıyorum sıkıntı yaşamadım şimdilik. Kalite yada fiyatta dengesizlik olursa ozaman bakarız. DH 1 yıl fiyat garantisi varmış şimdilik devam

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Nasıl TBTNET'te hocam, forumu dolaşmıyorsunuz galiba, isim vermeyelim madem de o ismini vermediğimiz bahsettiğiniz firmanın da zamlı fiyatları zaten bunlar. Onlar yıl sonuna doğru yaptılar, yani bir dahaki yıl sonuna yakın bir tarihe kadar böyle fiyatları.

• aFamous kullanıcısına yanıt

Tbtnet size 6 ay veya 12 ay sabit fiyat garantisi dedi de o süre o içerisinde fiyat değişikliği mi yaptı da sürekli fiyatlardan şikayetçisiniz ben anlamadım aydınlatırsanız sevinirim. Bide unutmadan herhangi taahhüt yok firmada istediğiniz zaman iptal veya taşımaya izin veriliyor diye biliyorum..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Ha öyle mi? O zaman en ucuz ikinci firma diyelim. :) Valla ben memnunum sıkıntım yok, 75 tl'den devam şimdilik

• nopanick kullanıcısına yanıt
    Böyle bir şey mi söylemişim ben? Memnuniyetsizlik hukuka aykırılıkla mı doğan bir şey sadece? Kaldı ki onun adı da şikayet olmaz artık, o zaten hakkınız, ne kadar da hakkımızın gaspedilebilmesini normalleştirebiliyoruz böyle.Yapılan zammın dengesinden ve dağıtımından memnun değilim, bu kadar basit olan bir şeyin neyini anlamadınız, anlamadım. Ay içinde ücret iadesi yapmadığı için TBTNET, ay sonunu bekliyorum firmayı değiştirmek için de. Burası da başka bir gariplik.

Tek bir soru sordum onada cevap vermeyip uzun uzadıya bişeyler yazmışsınız açıkçası tam okumadım da ama firma değiştirecekmişsiniz zaten şimdiden hayırlı olsun..

• nopanick kullanıcısına yanıt
    Okumamak sizin sorununuz hocam, diyebileceğim başka şey yok. Yanıtını çok net vermişim, anlamak konusunda ben yardımcı olamam ne yazık ki.

• TBTNET kullanıcısına yanıt

2107300 nolu abonelik iptali sağlandı mı acaba online işlemlerde hala üyeymişim gibi gözüküyor geçen hafta modem vs size ulaştı.

• Arkadaşını getir vs kampanya yok mu

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Bölgesel mi kesinti var şu an birkaç saattir internet var yok. Var dediğim de bir şey açılmıyor yani, açılacak gibi geliyor, geri gidiyor.

• bende de aynı cok yavas suan

• İzmir’deyim, fiber kullanıyorum bağlantı yok. Ucuz etin yahnisi olmaz diyeceğim ucuzda değil

• Şimdi düzeldi.

• Son günlerde akşam saatlerinde çok ciddi hız düşmeleri yaşıyorum maalesef.

Yaklaşık 10 gündür öyle malesef. Sıkıntı sadece bende zannediyordum öyle değilmiş. Ciddi anlamda hız düşüşü ve dalgalanma var.

Merhabalar,

Genel olarak bir problem yaşanmamaktadır.
    Network ekibimiz sürekli gözlem yaparak genel networkü takip etmektedir.

Abonelik bilgilerinizi ve kablolu yapılmış testlerinizi özelden iletmeniz durumunda destek olabiliriz.

Saygılarımla.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

Kimsede bu durumun belli bir stabilitede olduğunu sanmıyorum size bakın şöyle böyle diyecek kadar, sorun da bu zaten, istikrarsız ve ücretine mukabil yeterli kalitede olmayan bir hizmet. Belirten arkadaşların sorunlarının da son 10 gündür, birkaç gündür olduğunu da sanmıyorum. Süreklilik arz eden bir durum var ki paket kayıpları, ping sorunları ve zaman zaman da hızda dalgalanmaların olduğu (altyapıdan alınan hızda değil, altyapının ve mevcut profilinizin desteklediği hızlara ulaşılamama konusunda). 10 gündür değil bu, 1 aydır da değil, benim deneyimlerim sınırlarında en az 1 yıldır böyle. Biraz daha iyi olduğu, biraz daha kötü olduğu dönemler oldu sadece. Ve özellikle de güncellenen bu fiyatlar bazında -benim açımdan- büyük bir sorun bu bir ISS için. Bu arada yeni yılda bütün ISS'ler fiyat güncelleyecek falan deniliyordu ama halen ve henüz zaman belirsiz bir şekilde sizden en az 15 TL daha uyguna ve en az aynı seviyede hizmeti sunan birden çok ISS var şu an piyasada. Bu da sizdeki hizmet sunumu beklentisini de çok daha artırıyor. Teknik hizmet kısmını geçtim, faturayı bile halen manuel takip etme ve ödeme aşamasındayız, 1 yıldır yapılamadı otomatik ödeme gibi bir işlem. Bu gidişle ben üzülerek yollarımı ayıracağım muhtemelen bu ay sonunda.

Hocam akşam saat beşten sonra hızda dalgalanmalar ve düşmeler var. Saat dört gibi Xbox'u download'a yatırdım, ortalama 100 gb oyun inecek. Kablolu bağlantıda 85 Mbit/sn (ortalama saniyede 9 megabyte) hızla downloada başladı şu anki hız 16-24 mbit/sn arasında.

Bunu yazarken daha da düştü şu an 7 mbit/sn.

Dip not: Nperf ile arada sırada kontrol ediyorum testlerde sorun yok gibi görünüyor ama genel kullanımda çok sorun yaşıyorum.

Gündüz saatlerinde sıfır sorun bu arada, ne oluyorsa akşam beş gece bir-iki arası

Bu gece de sorun devam ederse yarın size ulaşacağım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi robotica -- 19 Ocak 2022; 18:6:9 >
  • 
Sayfa: önceki 102103104105106
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.