< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
TBTNET TELEKOM - ANA KONU - KESINTISIZ INTERNET (103. sayfa)
-
-
İyi günler iptal için nasıl bir yol izlemem gerekiyor tamamen iptal olacak hat.
-
Suan musteri hizmetlerine baglanamıyorum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Internet gene sürünmeye başladı. Bir test yapıyorum 25 mb çıkıyor, birkaç saniye sonra 2 mb, ondan sonra 6-7 mb falan. Ne yapıyorsunuz bir türlü anlayamadık. Yarım saattir bir dizi bölümü izlemeye çalışıyorum. Habire takılıyor bıraktım kapattım tv açtım discovery izliyorum. Bir de bu internet 69 tl den 84 tl ye çıktı zam yaptınız. Ama performans maaşallah evlere şenlik. İnterneti zehir ettiniz yemin ederim adamı kanser edersiniz siz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi junana -- 31 Aralık 2021; 22:42:10 >
Merhabalar,
Sistemlerimizde Genel bir problem bulunmamaktadır.
Abone bilgilerinizi özelden iletmeniz durumunda destek birimimize ileterek kontrol sağlayabiliriz.
Saygılarımla.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Sabahtan beri Gebze'de internet bekliyoruz müşteri hizmetlerinin söylemine göre genel arıza var.
sabahtan beri kesinti vardı int. yoktu daha yeni geldi.. ist/başakșehir
arada kopmalar oluyor önemsemiyorum ama öyle uzun süre kesintiler olursa yine alternatif düşünürüz artık
Sabah Küçükçekmece de internet yoktu ama TBTNET ile alakalı olduğunu sanmıyorum. Türk Telekom kaynaklı bence, bir çok kişide internet yoktu çünkü.
Sitenize ne oldu? Faturalara bakacaktık
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
85 liralık bir hizmet alınamadığını düşünüyorum açıkçası. Fiyatı için tercih edilen bir markayı pazarlama olarak biraz ters bir noktaya koydunuz gibi oldu. Maks. olacağı 80 idi, Gıbır gibi. Hat kopmaları, hız dalgalanmaları, ping problemleri maalesef stabil. Nvidia GFN için o kadar vasat sonuçlar çıkıyor ki. Üstelik burada halen IPv6'dan da bir haber yok @TBTNET.
-
Hocam müşteri hizmetlerini arayın, size form yollacaklar , çıktı alıp doldurun ve imzalayın , müşteri nonuzu yazın. Email adreslerine bu formu yollayın, iptal olmasını istediğiniz tarihi yazın mutlaka.
Sizi arıyacaklar iptal oldu diye.
Modemi kargolamanız gerekecek, hangi kargo ile anlaşmalılar tam bilmiyorum.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hallettim ben cok tesekkurler.
Merhabalar,
Artan piyasa maliyetlerinden kaynaklanan makul seviyede bir artış olmuştur.
Fiyatı ve kalitesi için tercih edilmeye devam edebilecek seviyede artış yansıtılmıştır.
ilerleyen zamanda diğer firmaların da artış yapması kaçınılmazdır.
Saygılarımla.
-
Mevcut abonelerde etkilenecekmi bu zamdan
Etkilendi bile @iSo-9001, etkilenmediysen yakında SMS'i gelir sana da. Ayrıca @TBTNET rakiplerde zamlı fiyatlar sizinkinin altında, henüz zam yapmayanların da ne zaman zam yapacağı belirsiz ve taahhüt vererek ya da önden toplu ödeme yaparak zamdan etkilenmeme gibi alternatifleri de var. Burada biraz ulu orta bırakılmış gibi hissettim doğrusu ben kendimi. Buradaki bir kısım kitle ile iyisine kötüsüne tanık olarak geldik bu noktalara sizinle ve samimiyetle yürüdü bu iş. Yani biz fiyatına sığındık, siz de teknik sorunlara, idare ediyor idik. Ama 85 TL'nin idare edilir bir tarafı pek yok bu noktada üzülerek söylüyorum ki. IPv6 dağıtımı yok... dolayısıyla önü alınamayan paket kayıpları, ping sorunları, bağlantı kopuklukları... iki ileri bir geri devam ediyor. Üzgünüm ama bu bir yaprak dökümü senaryosuna varır.
-
Evet zaten uygun fiyatından dolayı geldik. Taahhüt olmaması nedeniyle seçtik ki istediğimizde gidelim diye. Bizde gideriz çok dert değil
DH özel kampanyası 1 sene fiyat garantili. Onun haricinde fiyatlar arttı.
-
Eywallah
DH özel kampanyası ile girmiştim, devam.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X