Şimdi Ara

TC kimlik numaranızı girip adres öğrenen kişiler bizzat bu konuya gelsin. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
103
Cevap
8
Favori
6.466
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Can tc kimlik no o kadar değerli değil. Bu kadar ciddiye almaniza gerek yok. Okullar ve dersanelerden istedikleri kadar tc alabilirler zaten

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bazi sitelerde ornegin hho yada tev tc yazinca bilgiler otomatik geliyor birde osym de ama bu arkads atarakta bulabilir

• Olay nedir ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende girenlerdenim ve bir şey olacağını hiç mi hiç sanmıyorum.

Ayrıca, şunu da belirtmek istiyorum; Akrabalarınız dahi listeleniyor. Eğer sadece bizim bilgilere ulaşabiliyorsa akrabalarımızın listesine nasıl ulaşıyor?

Hocam bence bu işte çok daha farklı şeyler var, çünkü sadece tc kimlik no girerek akrabamızı bulmamız doğal bir konu değil.

Edit; Ayrıca yöncü iletişime mesaj atarakta site hakkında bilgi alabiliriz sanırım? Veyahut sitenin kapatılıp siteyi açan kişinin o bilgileri bilgisayarına çekmeden erişimin kapatılmasını da isteyebiliriz.

http://www.yoncu.com/iletisim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Çikizen -- 21 Ekim 2013; 9:21:57 >

• Aynen doğru söylüyor adam.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim arkadaşda girmiş,bizim ailenin bir kez bu yüzden canı yanınca hiç bulaşmadım

şimdi sıkıntı yok yani değil mi ?
  • Girdim,fakat gram korku yok içimde.İşte,heryerde devamlı TC'mizi paylaşıyoruz zaten.Bu yüzden sadece bir TC ile kimse hiçbirşey yapamaz,isteyen her türlü herkesin TC'sini bulur zaten.

Bu yüzden korkulacak birşey yok.Ama sitenin kötü amaçlara hizmet etmemesi adına şikayette bulundum.

• Amedra ölmemiş miydin? :) Bilgilendirme için teşekkürler usta.
  • Ben de girdim. Bişey olacağını zannetmiyorum. Zaten siteyi kapatmışlar

• ne sitesi nereye giriyoruz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mrt__gl -- 21 Ekim 2013; 10:53:56 >
  • site kapanmis

• Uzun zamandır konu dışında göremiyorduk seni. Ayrıca bilgilendirme için teşekkürler
  • adamlar yeterınce tc aldı sanırım kapanık sıte
  • Çoluk çocuk dolu forum.
  • alıcamızı aldık biz sağolun
  • sevdiği kizin adresini öğrenmek isteyen liseliler costurmustur siteyi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-1F943E7C5 -- 21 Ekim 2013; 11:32:47 >
  • Birsuru kisi sikayet etti bilisim suclarina ben dahil . Elindeki tc ile hicbirsey yapamaz bu isler bukadar kolay olsaydi 11 rakami yan yana getirip milleti donuna kadar borclandirirlardi.

• Forumda harbi sazan var . Tclerini verenlere geçmiş olsun...

• TC, adres, telefon vs. bulmak zor değil
    Elimde Ankara'da oturan herkesin ad, soyad, tc, tel, adres, baba adi, anne adi ve tapu kayitlarini iceren veri tabani var.
    El altindan para karsiligi satiliyor bunlar, nufus ve tapu mudurluklerince

• olay ne arkadaşlar bi açıklar mısınız.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.