Şimdi Ara

Tchibo %50 İNDİRİM ile Cafissimo Paketi 144,95 TL (STOK 280 ADET) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
129
Cevap
2
Favori
16.950
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar ogutucu ozelligi olan filtre kahve makinasi var mi bilginiz tavsiye edebileceginiz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • valla bende alimmi deidmde gereksiz bence çünkü eşimde bnede dorudürüst hahve içmiyoruz.. kahve severlere gider.. zaten mutfakta yer yok hacıı...
  • F81YEO1C64AC5K
    X5UQOPYCORAC5K
    X5UQOQ3C9AAC5K
    F81YERH9EGAC5K
    148GXSTSG9AC5K
    AAAEXTKR6XAC5K
    J8DPOUP635AC5K
    T6GYHM4OCQAC5K
    C9N59NAKG8AC5K

Arkadaşlar bu kodu eklerseniz Gold Selection 100gr da bedava olarak eklenecek sepetinize. Kodlar tek kullanımlıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi odanedemek -- 23 Mart 2013; 12:02:24 >
  • Güzel fırsat.

Eski makineleri elden çıkartıyorlar. Makyajlandı bu kasa.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KafasıGüzel

quote:

Orijinalden alıntı: elfen_lied

geçen my cafe alamadık bununla onu kıyaslarsanız hangisi daha mantıklı kullanan varmıdır bu makineyi yorum bekliyoruz :)

my cafe bunun yanında çaydanlık kalır

milka ineği renginde olandan aldık bakalım bizde kahve çok içilir birde öyle acayip yorum yaptın ki ezdin mycafeyi :) senin yorumun yüzünden gitti paralar :)) bu arada haber eden arkadaşa teşekkürler avantajxde kullandık bakalım artık .
  • quote:

Orijinalden alıntı: a.arslan

quote:

Orijinalden alıntı: HiperX

şu an bazı renkler tükenmiş bile acele etmeyen bence 1-2 saate kadar fırsatı kaçırmış olacak. bu fiyata bu ürün kaçmaz kesinlikle

Başlığı açmışsınız ancak neden bu kadar ısrarcı olduğunuzu anlamış değilim

tchibo ile bir ortaklığım var bu makineler satılınca hisselerim tavan yapacak desem acaba kim inanır

aslında bu makineye geçen yıl almayı planlıyordum ama sonra işimden ötürü eğitim falan derken aklımdan çıkmıştı ve geçen yıl yalnızca kahve makinesi için en iyi fiyatı 150 TL olarak görmüştüm şu anki fırsat çok çok iyi bir fırsat hediyelerini falan çıkartınca 145'den 20 TL hediye çekini 25 TL'lik kireç sökücüyü ve 17 TL'lik sütlük fiyatını düşünce bu makine sadece 83 TL gibi bir fiyata gelmiş oluyor.

asla ısrarcı bir tavır sergilemedim @a.arslan

Tchibo'yu bilen bilir burda ben tchibo'yu anlatana kadar bu fırsat da tükenir. Zira sabah mail'imde görüp fırsatı paylaştığımda 280 adet stoktan 9 renk seçeneği mevcutken sana bu cevabı yazarken sadece 4 renk seçeneği stokta kalmış durumda bu da 280 stoktan ortalama 90 adet kadar stok kaldı anlamına gelir. galiba. mesajı alan şu aldı sanırım ve 1 saat içerisinde bu fırsat tükenecektir diye düşünmekteyim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HiperX -- 23 Mart 2013; 12:55:02 >

• 20 tl hediye çekini bir sonraki alışveriş için vermiyormu nasıl dahil edicez bu alışverişe ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: odanedemek

F81YEO1C64AC5K
    X5UQOPYCORAC5K
    X5UQOQ3C9AAC5K
    F81YERH9EGAC5K
    148GXSTSG9AC5K
    AAAEXTKR6XAC5K
    J8DPOUP635AC5K
    T6GYHM4OCQAC5K
    C9N59NAKG8AC5K

Arkadaşlar bu kodu eklerseniz Gold Selection 100gr da bedava olarak eklenecek sepetinize. Kodlar tek kullanımlıktır.

siparişi verdikten sonra gördüm. tekrar sipariş verip öncekini iptal edeyim diyene kadar siyah bitti. kaldık öyle. mail filan atsam unutmuşum kodu kullanmayı diye eklerler mi ki siparişe?
  • yapmayın bunu
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: a.arslan

quote:

şu an bazı renkler tükenmiş bile acele etmeyen bence 1-2 saate kadar fırsatı kaçırmış olacak. bu fiyata bu ürün kaçmaz kesinlikle

Başlığı açmışsınız ancak neden bu kadar ısrarcı olduğunuzu anlamış değilim

tchibo ile bir ortaklığım var bu makineler satılınca hisselerim tavan yapacak desem acaba kim inanır

aslında bu makineye geçen yıl almayı planlıyordum ama sonra işimden ötürü eğitim falan derken aklımdan çıkmıştı ve geçen yıl yalnızca kahve makinesi için en iyi fiyatı 150 TL olarak görmüştüm şu anki fırsat çok çok iyi bir fırsat hediyelerini falan çıkartınca 145'den 20 TL hediye çekini 25 TL'lik kireç sökücüyü ve 17 TL'lik sütlük fiyatını düşünce bu makine sadece 83 TL gibi bir fiyata gelmiş oluyor.

asla ısrarcı bir tavır sergilemedim @a.arslan

Tchibo'yu bilen bilir burda ben tchibo'yu anlatana kadar bu fırsat da tükenir. Zira sabah mail'imde görüp fırsatı paylaştığımda 280 adet stoktan 9 renk seçeneği mevcutken sana bu cevabı yazarken sadece 4 renk seçeneği stokta kalmış durumda bu da 280 stoktan ortalama 90 adet kadar stok kaldı anlamına gelir. galiba. mesajı alan şu aldı sanırım ve 1 saat içerisinde bu fırsat tükenecektir diye düşünmekteyim

Alıntıları Göster
    quote:

HiperX

Bende açıkçası %50 indirim gibi büyük bir indirim olduğunu düşünmüyorum yakala.co üzerinden 2012'de yapılan kampanyada makine neredeyse yanındaki ürünleri alınca bedavaya geliyordu şuandaki gibi kireç sökücü veya sütlük değil 1-1 bu makineyi kullananlar için düşünülmüş hediyelerdi ki ozaman tam olarak hatırlayamasamda yeni modeli daha piyasada yoktu

• 1 adet Monin Set (Farklı aromalarda 6 adet kahve şurubu içermektedir) – 32,95 TL.
    • 1 adet Termal Kupa (Kahveni uzun süre sıcak tutar) – 19,95 TL.
    • 1 adet Sütlük (Ergonomik saplı ve 250 ml iç ölçeklidir) – 16,95 TL.
    • 2 adet Espresso Sizilianer Kraftig Kapsül Kutu (1 kutu 10 kapsül içermektedir) – 15,90 TL.
    • 1 adet 20 TL’lik Tchibo.com.tr Hediye Çeki - 20 TL

Bu makineyi alacağınıza illa kapsüllü cafissimo istiyorsanız Tcihibo mağazına uğrayın veya telefon açın

Tchibo %50 İNDİRİM ile Cafissimo Paketi 144,95 TL (STOK 280 ADET)

en son 1 hafta önce izmir bornova tchibo'ya uğradığımda böyle bir broşür vardı ve yanında istediğiniz 2 kutu kapsül hediye olarak veriliyordu

• Geçen sene yakala.co 'dan almıştım.Kahve severler için güzel bir fırsat.Geçen seneki fiyat daha da iyiydi tabi.Bu da gayet güzel.
    Renk seçeneği olarak kalan renklerden mor gayet güzel mağazda görmüştüm ben.
    Ayrı makine gayet sağlam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: odanedemek

F81YEO1C64AC5K
    X5UQOPYCORAC5K
    X5UQOQ3C9AAC5K
    F81YERH9EGAC5K
    148GXSTSG9AC5K
    AAAEXTKR6XAC5K
    J8DPOUP635AC5K
    T6GYHM4OCQAC5K
    C9N59NAKG8AC5K

Teşekkürler "C9N59NAKG8AC5K " kullanndım
  • ben siparişi tamamlayana kadar siyahı ve moru bitti:S
  • quote:

Orijinalden alıntı: ugoss

20 tl hediye çekinin alt limiti olabilir, bende benzer bir kampanyadan almıştım 100 tl ve üzeri için geçerliydi.

Makineye alışmak biraz zor, çok pratik bir makine değil. Kahveleri nescafeye alışan birine göre değişik gelebilir.

Birde konuyu açan arkadaş kusura bakmasın ama böyle firmaların pazarlama elemanı gibi kaçırmayın, acele edin gibi ifadeler pek hoş olmuyor forum içinde.

forum adabını biliriz bunda sıkıntıya düşen olmasın

acele edin dememin sebebi galiba hala anlaşılamadı. bu fırsat sadece 280 Adet stokla sınırlı bir fırsat ve sabah mail'imden kontrol ettiğimde 9 renk seçeneği mevcutken şu an bu mesajı yazarken sadece 2 renk seçeneği kalmış durumda. yani yaklaşık 30-40 adet stok kalmış durumda. zannedersem acele edin dememin sebebi şu an biraz daha anlaşılıyordur.

neden bu kadar yanlış anlaşıldım anlamadım gitti.

bu kısa süreli fırsattan faydalanan arkadaşlara makineleri hayırlı olsun. umarım bir faydam olmuştur alanlara

• quote:

Orijinalden alıntı: C3nK35

quote:

HiperX

Bende açıkçası %50 indirim gibi büyük bir indirim olduğunu düşünmüyorum yakala.co üzerinden 2012'de yapılan kampanyada makine neredeyse yanındaki ürünleri alınca bedavaya geliyordu şuandaki gibi kireç sökücü veya sütlük değil 1-1 bu makineyi kullananlar için düşünülmüş hediyelerdi ki ozaman tam olarak hatırlayamasamda yeni modeli daha piyasada yoktu

• 1 adet Monin Set (Farklı aromalarda 6 adet kahve şurubu içermektedir) – 32,95 TL.
    • 1 adet Termal Kupa (Kahveni uzun süre sıcak tutar) – 19,95 TL.
    • 1 adet Sütlük (Ergonomik saplı ve 250 ml iç ölçeklidir) – 16,95 TL.
    • 2 adet Espresso Sizilianer Kraftig Kapsül Kutu (1 kutu 10 kapsül içermektedir) – 15,90 TL.
    • 1 adet 20 TL’lik Tchibo.com.tr Hediye Çeki - 20 TL

Bu makineyi alacağınıza illa kapsüllü cafissimo istiyorsanız Tcihibo mağazına uğrayın veya telefon açın

Tchibo %50 İNDİRİM ile Cafissimo Paketi 144,95 TL (STOK 280 ADET)

en son 1 hafta önce izmir bornova tchibo'ya uğradığımda böyle bir broşür vardı ve yanında istediğiniz 2 kutu kapsül hediye olarak veriliyordu

şu an için en iyi fırsat bu diye düşünümüyorum ben de

neden mi;

- makine geçen sene 190 TL'ydi bu sene Cafissimo Classic adıyla biraz da yenilenmiş haliyle fiyatı 50 Tl zamla 250 TL'ye satılmaya başladı. geçen yıl hediyeleri daha çokmuş ama fiyat ve fırsat kıyaslaması yapınca geçen seneki fiyatla aynı fiyata gelir burda matematik hesaplara girmeyelim (ki girersek tezimde haklı çıkarım zannımca )

hatta küçük bir hesap yaptım bu fırsat yaklaşık 6 TL daha avantajlı oluyor bunun yanında avantajix fırsatını ve 100 gr'lık gold selection kahveyi de hesaba katmadım.

neyse artık kimseye cevap yazmayı düşünmüyorum. makineyi beğenen alır çeşit çeşit kahve lezzetlerini tadar.

ben kendime gri olandan bir tane fırsatı görür görmez aldım bu arada

• Arabayı sağa çektim ve kaptım :)

• sadece iki renk kalmış, hakikaten kapışılmış gibi duruyor:)

1 kapsülle bir bardak kahve mi yapılıyor?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • geçen seneki fırsat ne kadar iyi olursa olsun tekrar yapılacağının bir garantisi yok. şu an almayı düşünenler için en iyi fırsat bu.
  • Hedıye cekını acele ıle kullanmadım.. Eve geçince versem hedıue çeki ile 20tl kahve alacam )))

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.