Şimdi Ara

Tchibo %50 İNDİRİM ile Cafissimo Paketi 144,95 TL (STOK 280 ADET) (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
129
Cevap
2
Favori
16.950
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: HiperX

Konuyu açarken, fırsattan yararlanmak için acele edin dememi birçok arkadaşım sanırım anlamıştır şimdi. Yararlanan herkese makineleri hayırlı olsun benim siparişimde paketlenmiş kargoya verilmek için hazırmış salı günü elime ulaşır diye düşünüyorum.

firma elemanı muamelesi çekenler utansın
  • 3ü1 arada denmesine alındım biraz ..daha önce işyerinde filtre makinası kullanırken kim hazırlayacak kim temizleyecek muhabbetleri sebebi ile cihaz kullanılmaz hale gelmişti.
    hemen hemen her kapsülü denemiş bulunuyoruz ve bazılarının ortalama bir kafede içeceğiniz esspressolardan daha güzel olduğunu söyleyebilirim .
    en büyük artısı uzun süre temizleme derdiniz yok .
    makina çok pratik sadece 2 düğmeye basarak ve kapsülü koyarak içeceğiniz hazır.
    cappicino biraz zor yapması ama sucuklu yumurta yapmak istedidiğinizde de biraz emek sarfetmeniz gerekiyor değil mi?

aşağıda foto bu cihazla yapılmıştır (daha önceden büyük cappiccino makinasında tecrübem olduğu için ilk seferinde bunu yapamazsanız bile sabır ve isteğiniz varsa yaparsınız )

şu an ki favorimiz

http://www.tchibo.com.tr/Espresso-Brasil-Beleza-p400030320.html
    8 al 7 öde seçeğinde 69 küsür idi ama kalmamış birde PERU CHAKANA çıkmış onuda kargoda bekliyoruz sitede yok şu anda...

Tchibo %50 İNDİRİM ile Cafissimo Paketi 144,95 TL (STOK 280 ADET)

• Öğlen yolda araba kullanırken tesadüf maiilerimde gördüm :) sağ çektim aldım (saphire kalmıştı bide yeşil saphire tercıh ettım).. Bence mukemmel bi fırsattı..Ne çeşit kahve tavsıyelerınız olabılir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nasıl kaçırdım Üzdü
  • quote:

Orijinalden alıntı: intercorem

quote:

Orijinalden alıntı: orhan

çok şükür bir fırsat daha ben para harcamadan bitti

+1

+1
  • Hedıye cekını hesabımda göremıyorum nezaman yuklenır?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kahve seven birisi olarak , bole makinalari tercih etmioyorum . Kahve sevgisi tutkusu cekirdekten baslar kendin ogutyrsn istegine gore yaparsn . Tutku sevgiyi kapsule baglamak yanlistir .

• Şu aldım kaptim diyen arkadaşlar hiç inandırıcı değiller. Reklam kokan hareketler gibi

• quote:

Orijinalden alıntı: ege_

Şu aldım kaptim diyen arkadaşlar hiç inandırıcı değiller. Reklam kokan hareketler gibi

http://d1303.hizliresim.com/17/r/lcsuf.jpg

Ben şahsen üstüme alındıgımdan hiç gereği olmadıgı halde geregını yapıyorum..

• bitti mi acaba? verilen linkte göremiyorum..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sevenhillli

Kahve seven birisi olarak , bole makinalari tercih etmioyorum . Kahve sevgisi tutkusu cekirdekten baslar kendin ogutyrsn istegine gore yaparsn . Tutku sevgiyi kapsule baglamak yanlistir .

art bir
  • ben de bu fırsatı çok bekledim, 2 gün önce dayanamayıp delonghi sipariş etmiştim hepsiburada dan,

kısmet değilmiş, alan arkadaşlara hayırlı olsun
  • Bu sanırım yenilenen tasarım çok daha şık duruyor diğeri portakal sıkacağı gibi :) Bu arada yakala.co daki fırsat çok daha iyiymiş evet yine verseler keşke ama zor artık..

• quote:

Orijinalden alıntı: ege_

Şu aldım kaptim diyen arkadaşlar hiç inandırıcı değiller. Reklam kokan hareketler gibi

ahahahah adamlar sabah kampanya yaptı öğlen 2'de stok bitti adam inandırıcı değil diyor.

bu da benimki:http://i.imgur.com/H65jpB9.png
  •  Tchibo %50 İNDİRİM ile Cafissimo Paketi 144,95 TL (STOK 280 ADET)

:)
  • bir gün foruma bakmadık, fırsatı kaçırdık..
    hayırlısı.

alan arkadaşlar güle güle kullanın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi laider -- 23 Mart 2013; 20:47:10 >
  • Vay arkadaş ne zamandır bekliyodum :D satan varsa hemen alırım :D
  • bedavaya kapıda kargo, hediyesiyle gönderecek varsa alabilirim arkadaşlar..
  • quote:

Orijinalden alıntı: BèRuTTì

Bu sanırım yenilenen tasarım çok daha şık duruyor diğeri portakal sıkacağı gibi :) Bu arada yakala.co daki fırsat çok daha iyiymiş evet yine verseler keşke ama zor artık..

yenilenen tasarım bu değil. Bu duo modelinden sonra çıkarttıkları compact modeli...

yeni tasarım linkteki:
    http://www.tchibo.com.tr/Cafissimo-CLASSIC-p400036397.html?dim1=HoRe

yeni tasarımda sağ ve soldaki düğmeler eskisine göre birbirine yaklaştırılmış ve alttaki ızgaranın tasarımı değiştirilmiş. Özellikler aynı, 15 bar basınç vs...

• bunun kapsülüyle falan uğraşılmaz ya direk kahve koyamıyorsunuz illa tchibodan kapsullü alcan
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.