Şimdi Ara

Tchibo %50 İNDİRİM ile Cafissimo Paketi 144,95 TL (STOK 280 ADET) (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
129
Cevap
2
Favori
16.952
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: aytac_1973

devam ediyormu acaba kampanya.göremedim.alıpta vazgeçenlerden kapıda ödemeyle 120 tl ye alabilirim.hediyeleri ile birlikte

Soluklan hele.Çay içer misin ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Face Of Melinda

quote:

Orijinalden alıntı: aytac_1973

devam ediyormu acaba kampanya.göremedim.alıpta vazgeçenlerden kapıda ödemeyle 120 tl ye alabilirim.hediyeleri ile birlikte

Soluklan hele.Çay içer misin ?

• Firsat bitti bunun icin gelen arkadaslarin dikkatine:)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bundan sonra artık kapsül geyiği başlar hangisi daha lezzetliyse söyleyin de ondan alalım :)) 20 tl çekimiz var boşa gitmesin :)
  • Görsem sipariş verirdim. İyi ki kaçırmışım.
  • Kacirdik.. Alan arkadaslar keyifle kahvelerini yudumlasinlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: orhan

çok şükür bir fırsat daha ben para harcamadan bitti

• Alanlarının cogunun kahve tutkusu olduklarını sanmıyorum sanırım

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • türk kahvesinden şaşmayacan...
  • kapsüle baglı kalın diye yapılan güzellikler. malum vatandaş hala 3ü1 arada içince kapsül bile güzel geliyor. asıl indirim yerine bir kapsüle 1 tl ye yakın vererek sonra kazığı yiyorsunuz. hem de bayat ve ona bagımlı olarak.

taze yeni kavrulmuş bir çekirdek kahveyi hiç içemeyeceksiniz, hem de 1 shot 0.3 tl civarına gelirken. bir kapsül en iyi ihtimalle 6 ay önce kavrulup çekilmiş oluyor. çekilen kahve 1 gün içinde bayatlar. bunu düşünürsek 6 aylık bayat kahveye 1 tl vereceksiniz.

hadi güzel türkiyem hayırlı satışlar.
  • yinemi kaçırdık
  • Bende gelen mailden görüp 1 tane aldım cumartesi sabah, aleti takip edip indirim bekleyenler için çok güzel fırsat oldu bence, reklam diyen veya aleti kötüleyenlerin de fazla bilgi sahibi olmadıklarını düşünüyorum, fiyat performans olarak aletin yapabikleri çok çok iyi çünkü. tek dezavantajı pahalı kapsüller gibi görünse de boş kapsülleri doldurma yöntemleri aleti araştırıp alanlar için biliniyordur diye düşünüyorum bilmeyenler için paylaşayım örnek olarak, ayrıca kapsülle kullanıp maliyetlerine katlanabilecekler içinde belki bu dezavantaj değil avantaj bile olabilir temiz şekilde kullan at pratik. ben şimdi 40-50 tl lik bir kahve öğütücü alıp çektiğim kahveleri kapsüllere yerleştirip taze taze içmeyi düşünüyorum, aleti alanlara da bunu tavsiye ederim.

alıntı

cihazın kullanılmış kapsülünü atmayın. üstündeki plastik kapağı bir bıçakla sökün. altından filtre çıkacak. yıkayın kenara koyun. filtrenin altından kahve posası çıkacak. temizleyin. en son dipte bir filtre daha çıkacak. onu da çıkarın yıkayın ve kenara koyun. en son plastık kabı bir güzel yıkayıp kurulayın.
    şimdi tam tersden hareket ederek; önce dip filtresini, sonra istediğiniz kahveyi tepeleme koyun. üst filtresini koyun. dolum bitti.
    şimdi bir alüminyum folyodan yuvarlak (üstünü kapatacak ve bir kaç milim taşacak kadar) yuvarlak parça kesin. kapsülün üstüne bu alüminyumu koyup kenarlarını sıvazlayın. güzelce kapatın yani. işte yeni istediğiniz cinste kahva kapsülünüz hazır. maliyetine gelince 10 lu pakete verdiğiniz paraya en az 50 kapsülü bu şekilde doldurusunuz. 1 senedir böyle kullanıyorum. cillop gibi çalışıyor. eliniz alışınca çok kısa zamanda yapabildiğinizi göreceksiniz. bu cihazların asıl satış bedelinin cihazın kendisi değil, satın aldığınız kapsüller olduğunu hatırlatır, afiyet olsun derim. "

• quote:

Orijinalden alıntı: alyy

Bende gelen mailden görüp 1 tane aldım cumartesi sabah, aleti takip edip indirim bekleyenler için çok güzel fırsat oldu bence, reklam diyen veya aleti kötüleyenlerin de fazla bilgi sahibi olmadıklarını düşünüyorum, fiyat performans olarak aletin yapabikleri çok çok iyi çünkü. tek dezavantajı pahalı kapsüller gibi görünse de boş kapsülleri doldurma yöntemleri aleti araştırıp alanlar için biliniyordur diye düşünüyorum bilmeyenler için paylaşayım örnek olarak, ayrıca kapsülle kullanıp maliyetlerine katlanabilecekler içinde belki bu dezavantaj değil avantaj bile olabilir temiz şekilde kullan at pratik. ben şimdi 40-50 tl lik bir kahve öğütücü alıp çektiğim kahveleri kapsüllere yerleştirip taze taze içmeyi düşünüyorum, aleti alanlara da bunu tavsiye ederim.

alıntı

cihazın kullanılmış kapsülünü atmayın. üstündeki plastik kapağı bir bıçakla sökün. altından filtre çıkacak. yıkayın kenara koyun. filtrenin altından kahve posası çıkacak. temizleyin. en son dipte bir filtre daha çıkacak. onu da çıkarın yıkayın ve kenara koyun. en son plastık kabı bir güzel yıkayıp kurulayın.
    şimdi tam tersden hareket ederek; önce dip filtresini, sonra istediğiniz kahveyi tepeleme koyun. üst filtresini koyun. dolum bitti.
    şimdi bir alüminyum folyodan yuvarlak (üstünü kapatacak ve bir kaç milim taşacak kadar) yuvarlak parça kesin. kapsülün üstüne bu alüminyumu koyup kenarlarını sıvazlayın. güzelce kapatın yani. işte yeni istediğiniz cinste kahva kapsülünüz hazır. maliyetine gelince 10 lu pakete verdiğiniz paraya en az 50 kapsülü bu şekilde doldurusunuz. 1 senedir böyle kullanıyorum. cillop gibi çalışıyor. eliniz alışınca çok kısa zamanda yapabildiğinizi göreceksiniz. bu cihazların asıl satış bedelinin cihazın kendisi değil, satın aldığınız kapsüller olduğunu hatırlatır, afiyet olsun derim. "

Aynı şekilde 2 senedir kullanıyorum çok memnunum.

• Sıcak fırsatlar iyi güzelde saniyede stok bitiyor deliriyorum..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • garibim Nintendo 3ds konusunu fırsat bitmemesine rağmen çok muhabbet dönüyor diye "biten sıcak fırsatlar"a atan yöneticiler,
    iki gün önce bitmiş bu fırsata iyi torpil geçtiler valla.

keyfi işler bunlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: laider

garibim Nintendo 3ds konusunu fırsat bitmemesine rağmen çok muhabbet dönüyor diye "biten sıcak fırsatlar"a atan yöneticiler,
    iki gün önce bitmiş bu fırsata iyi torpil geçtiler valla.

keyfi işler bunlar.

Allah başka dert vermesin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Garadayı265

türk kahvesinden şaşmayacan...

Dün Tchibo'dan kahve alırken Türk kahvesinde de %50 indirim vardı, kilosu 34 TL yerine 17 TL'ye geliyordu yanlış hatırlamıyorsam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tuncaybe

quote:

Orijinalden alıntı: Garadayı265

türk kahvesinden şaşmayacan...

Dün Tchibo'dan kahve alırken Türk kahvesinde de %50 indirim vardı, kilosu 34 TL yerine 17 TL'ye geliyordu yanlış hatırlamıyorsam.

Bende gitti 200 gr Türk Kahvesi aldım 3,40 tl tuttu müthiş kokuyor . Almadım cihazı aslında alabilirdim. neyse param cebime kaldı. başka zamana artık. ayrıca tüm kahve çeşitlerinde %50 indirim vardı.
  • deneyimli ve bilgili arkadaşların uzmanlığına başvurmak istiyorum,

http://www.hepsiburada.com/Liste/productDetails.aspx?Categoryid=22348&Productid=mtdelec200cd

linkteki ürün nasıl, kıyas eder misiniz?

ayrıca 250 liraya ihtiyacım olan bir ürünle tamamlayıp %20 paraf puan ve 50lira çeki düşürüp 100 liraya getirmeyi düşünüroum nasıl fiyat?
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.