Şimdi Ara

Tchibo %50 İNDİRİM ile Cafissimo Paketi 144,95 TL (STOK 280 ADET) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
129
Cevap
2
Favori
16.950
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • gereksiz. carrefordan 60 liraya aldığımız iki makinede biblo olarak duruyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: orhan

çok şükür bir fırsat daha ben para harcamadan bitti

+1

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Face Of Melinda

Kampanya hala var beyler.Az önce siyah olanından aldım.Yalnız şu kapsül olayı beynimi kurcaladı.

kapsül olayı bana göre avantaj...

- Eğer evde kendi kahve öğütücün yoksa, dışarıdan paket ile alacağın espresso paket açılır açılmaz bayatlamaya başlayacak, eğer kahve dükkanlarından çektirirsen çekilir çekilmez bayatlamaya başlayacak. Bunun önüne geçmek için 3 yöntem var; 1- kendi kahveni kendin çekeceksin. 2-) Kahvecilerden çok az miktarda çektirip kısa zamanda tüketeceksin. 3- Bu tarz kapsüllü makinelerden kullanacaksın. Bence en pratiği son seçenek.

- Temizleme derdi çok az. Sadece aletin altındaki fazla suyun biriktirildiği tabağı boşaltıyorsun o kadar.

dezavantaj tabi ki kapsül fiyatı. Yaklaşık 1 liraya geliyor şu anda 1 fincan espresso. Ama 69 liralık 80 li paket alırsanız, bu kampanyadan kazandığınız 20 tl çeki kullanıp 49 liraya düşürürsünüz. Baya kar elde etmiş olursunuz ve günde 2 adet kahve içseniz 40 gün yeter.
    Zamanında tchibo hediye çeki satmıştı, yalnış hatırlamıyorsam sehirfırsatında, 50 tl lik. O kampanyayla 6 aylık kapsülümü aldım, daha yeni bitti. Fırsat kollayıp toptan almak en iyisi.

- Yeterince kahve çeşidi yok deniyor ama bunun da üstesinden gelme yolları var sonuçta. Kapsülü açıp istediğiniz kahveyi doldurabilirsiniz.

Alanlara hayırlı olsun, bu fiyat aralığında en iyi makineyi aldınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi adikursat -- 23 Mart 2013; 14:19:07 >

• quote:

Orijinalden alıntı: adikursat

quote:

Orijinalden alıntı: Face Of Melinda

Kampanya hala var beyler.Az önce siyah olanından aldım.Yalnız şu kapsül olayı beynimi kurcaladı.

kapsül olayı bana göre avantaj...

- Eğer evde kendi kahve öğütücün yoksa, dışarıdan paket ile alacağın espresso paket açılır açılmaz bayatlamaya başlayacak, eğer kahve dükkanlarından çektirirsen çekilir çekilmez bayatlamaya başlayacak. Bunun önüne geçmek için 3 yöntem var; 1- kendi kahveni kendin çekeceksin. 2-) Kahvecilerden çok az miktarda çektirip kısa zamanda tüketeceksin. 3- Bu tarz kapsüllü makinelerden kullanacaksın. Bence en pratiği son seçenek.

- Temizleme derdi çok az. Sadece aletin altındaki fazla suyun biriktirildiği tabağı boşaltıyorsun o kadar.

dezavantaj tabi ki kapsül fiyatı. Yaklaşık 1 liraya geliyor şu anda 1 fincan espresso. Ama 69 liralık 80 li paket alırsanız, bu kampanyadan kazandığınız 20 tl çeki kullanıp 49 liraya düşürürsünüz. Baya kar elde etmiş olursunuz ve günde 2 adet kahve içseniz 40 gün yeter.
    Zamanında tchibo hediye çeki satmıştı, yalnış hatırlamıyorsam sehirfırsatında, 50 tl lik. O kampanyayla 6 aylık kapsülümü aldım, daha yeni bitti. Fırsat kollayıp toptan almak en iyisi.

- Yeterince kahve çeşidi yok deniyor ama bunun da üstesinden gelme yolları var sonuçta. Kapsülü açıp istediğiniz kahveyi doldurabilirsiniz.

Alanlara hayırlı olsun, bu fiyat aralığında en iyi makineyi aldınız.

İlginiz için teşekkürler hocam.Artık kapsül için fırsat bekleyeceğim.Yapacak bir şey yok.

• Bu arada makineyi alan arkadaşlara bir öneri; eğer ki buhar çubuğu ile süt köpürtmeyi beceremezseniz şu ürünü tavsiye ederim, mükemmel köpük yapıyor. Hem soğuk köpük hem sıcak köpük yapabiliyor. Bu sayede bol köpüklü buzlu latte içebiliyorsunuz :). Kendim yapana kadar hiçbir yerde görmemiştim köpüklü ice latte :) .... genelde krema koyuyorlar üzerine, o da çok şekerli oluyor.

http://www.yenicarsim.com/arzum-latte-sutlu-icecek-haz-rob-ar-362-ayni-gun-kargo/cay-ve-kahve-makineleri/id/306093/

en ucuz burda galiba.

• quote:

Orijinalden alıntı: hakankaran

sepete eklemiş sonrasında sipariş geçmiştim

ancak sonradan her seferinde TCHİBo ya göbekten bağlanma düşüncesi kapsullerin pahalılığı kullanılmayacak eşyalar arasına girme durumunu düşününce iptal ettim

ihtiyacı olana güzel fırsat ama kahve ile arası 3 ü 1 arada düzeyinde olan biri için 100 dolara yakın bir parayı vermeye değmez

+1
    Nescafe nin makinesini ev halkı kullanıyor ben çaydan vazgeçemem

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • tüh kaçırdım
  • devam ediyormu acaba kampanya.göremedim.alıpta vazgeçenlerden kapıda ödemeyle 120 tl ye alabilirim.hediyeleri ile birlikte
  • quote:

Orijinalden alıntı: aytac_1973

devam ediyormu acaba kampanya.göremedim.alıpta vazgeçenlerden kapıda ödemeyle 120 tl ye alabilirim.hediyeleri ile birlikte

• quote:

devam ediyormu acaba kampanya.göremedim.alıpta vazgeçenlerden kapıda ödemeyle 120 tl ye alabilirim.hediyeleri ile birlikte

Adamlar 145 liraya aldılar sana neden 120 den versinler iade ederler
  • quote:

• quote:

oo hemde kapıda ödemeyle.. bugünkü gasteye de saralım mı ?

• quote:

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

• tüh kaçırdık daha şimdi görüyorum

• bende fırsatı gördüm arıyorum arıyorum yok
    bitmiş meğersem
    tehhhhhhhh
  • 150 liraya ankaradan nakit alabilirim herhangi bir rengini

• fiyat cezbediciymiş ama neyseki kaçırdım....
  • Konuyu açarken, fırsattan yararlanmak için acele edin dememi birçok arkadaşım sanırım anlamıştır şimdi. Yararlanan herkese makineleri hayırlı olsun benim siparişimde paketlenmiş kargoya verilmek için hazırmış salı günü elime ulaşır diye düşünüyorum.
  • moderatorlerden biri geçmiş fırsatlar bölümüne alsın

yakala.codan da alamamıştım burdan da alamadım internete geç girmenin zararları ofiste ihtiyacım vardı böyle bir şeye

çay makinesi var arçelik telve var bu da olsa tam olacaktı
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.