Şimdi Ara

Tchibo %50 İNDİRİM ile Cafissimo Paketi 144,95 TL (STOK 280 ADET) (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
129
Cevap
2
Favori
16.950
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: CoMiSeR

deneyimli ve bilgili arkadaşların uzmanlığına başvurmak istiyorum,

http://www.hepsiburada.com/Liste/productDetails.aspx?Categoryid=22348&Productid=mtdelec200cd

linkteki ürün nasıl, kıyas eder misiniz?

ayrıca 250 liraya ihtiyacım olan bir ürünle tamamlayıp %20 paraf puan ve 50lira çeki düşürüp 100 liraya getirmeyi düşünüroum nasıl fiyat?

Paraf puan olayı bitti hepsiburada da

• quote:

Orijinalden alıntı: dOmi

kapsüle baglı kalın diye yapılan güzellikler. malum vatandaş hala 3ü1 arada içince kapsül bile güzel geliyor. asıl indirim yerine bir kapsüle 1 tl ye yakın vererek sonra kazığı yiyorsunuz. hem de bayat ve ona bagımlı olarak.

taze yeni kavrulmuş bir çekirdek kahveyi hiç içemeyeceksiniz, hem de 1 shot 0.3 tl civarına gelirken. bir kapsül en iyi ihtimalle 6 ay önce kavrulup çekilmiş oluyor. çekilen kahve 1 gün içinde bayatlar. bunu düşünürsek 6 aylık bayat kahveye 1 tl vereceksiniz.

hadi güzel türkiyem hayırlı satışlar.

Gorende sadece Turkiyede satiliyor sanir zevk meselesi beyenmiyorsaniz icmeyin efenim :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Makınem arızalı çıktı ):

Sureklı su ıkaz ışığı( power yanındaki) yanıp sönüyor..yarın iade yapacam

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • benim makinemde teşhir ürünü
  •  Tchibo %50 İNDİRİM ile Cafissimo Paketi 144,95 TL (STOK 280 ADET)

cafissimo compact
    hediye 2 kutu 20 kapsül hediye ile birlikte 160tl
  • arkadaşlar classic ile capuccino ve latte de yapılıyor sanırım. bu compact biraz daha küçük olmuş oluyor.

Her ne kadar filtre kahveye önem versem de anneler günü hediyesi olduğu için o kadar da kısıtlı makine pek iyi olmayacak. Nescafenin makinesi tarzında tavsiye edebileceğiniz bir model var mı acaba ?

Şunu gördüm ama buda sadece capuccino ve espresso yapıyor sanırım.

delonghi ec200.cd

Bana normal 3'ü bir arada tarzında standart kahveler yapabilecek te bir model lazım o yüzden arada kalıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KSK_istayfa -- 9 Mayıs 2013; 14:03:49 >

• Kahve makineleri arıyordum. En uygun seçeneğin Tchibo olduğunu gördüm. Kampanya bitmiş. Yeni kampanya paketi çıksın hemen alıcam. Sanırım Ekim ayında yapıyorlar kampanyaları.
  • kampayalı ürün alırken dikkat etmek gerekiyor, teşhir ürünü gönderdikleri birçok arkadaş oldu forumdan
  • konuyu hortlatmasaydınız beyler :/
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.