Şimdi Ara

Tchibo %50 İNDİRİM ile Cafissimo Paketi 144,95 TL (STOK 280 ADET) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
129
Cevap
2
Favori
16.950
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: odanedemek

F81YEO1C64AC5K
    X5UQOPYCORAC5K
    X5UQOQ3C9AAC5K
    F81YERH9EGAC5K
    148GXSTSG9AC5K
    AAAEXTKR6XAC5K
    J8DPOUP635AC5K
    T6GYHM4OCQAC5K
    C9N59NAKG8AC5K

Arkadaşlar bu kodu eklerseniz Gold Selection 100gr da bedava olarak eklenecek sepetinize. Kodlar tek kullanımlıktır.

J8DPOUP635AC5K kodu kullandim tesekkurler

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mevcut evde kullanıyorum. Makine uygun fiyat da kapsüllerin tanesi 75 kuruş. 10lu kapsül satıyorlar 7.5 liraya. Allah'tan eşim Almanya'ya gittiğinde oradaki ucuzluk marketlerinden birinden muadil kapsüllerin 20'li kutusunu 1.99 €'a almıştı.

Ha, makineye gelince. Çok çok iyi. Süt köpürtmesi vs. çok başarılı. Tavsiye ederim kesinlikle.
  • quote:

Orijinalden alıntı: HiperX

quote:

Orijinalden alıntı: C3nK35

quote:

HiperX

Bende açıkçası %50 indirim gibi büyük bir indirim olduğunu düşünmüyorum yakala.co üzerinden 2012'de yapılan kampanyada makine neredeyse yanındaki ürünleri alınca bedavaya geliyordu şuandaki gibi kireç sökücü veya sütlük değil 1-1 bu makineyi kullananlar için düşünülmüş hediyelerdi ki ozaman tam olarak hatırlayamasamda yeni modeli daha piyasada yoktu

• 1 adet Monin Set (Farklı aromalarda 6 adet kahve şurubu içermektedir) – 32,95 TL.
    • 1 adet Termal Kupa (Kahveni uzun süre sıcak tutar) – 19,95 TL.
    • 1 adet Sütlük (Ergonomik saplı ve 250 ml iç ölçeklidir) – 16,95 TL.
    • 2 adet Espresso Sizilianer Kraftig Kapsül Kutu (1 kutu 10 kapsül içermektedir) – 15,90 TL.
    • 1 adet 20 TL’lik Tchibo.com.tr Hediye Çeki - 20 TL

Bu makineyi alacağınıza illa kapsüllü cafissimo istiyorsanız Tcihibo mağazına uğrayın veya telefon açın

en son 1 hafta önce izmir bornova tchibo'ya uğradığımda böyle bir broşür vardı ve yanında istediğiniz 2 kutu kapsül hediye olarak veriliyordu

şu an için en iyi fırsat bu diye düşünümüyorum ben de

neden mi;

- makine geçen sene 190 TL'ydi bu sene Cafissimo Classic adıyla biraz da yenilenmiş haliyle fiyatı 50 Tl zamla 250 TL'ye satılmaya başladı. geçen yıl hediyeleri daha çokmuş ama fiyat ve fırsat kıyaslaması yapınca geçen seneki fiyatla aynı fiyata gelir burda matematik hesaplara girmeyelim (ki girersek tezimde haklı çıkarım zannımca )

hatta küçük bir hesap yaptım bu fırsat yaklaşık 6 TL daha avantajlı oluyor bunun yanında avantajix fırsatını ve 100 gr'lık gold selection kahveyi de hesaba katmadım.

neyse artık kimseye cevap yazmayı düşünmüyorum. makineyi beğenen alır çeşit çeşit kahve lezzetlerini tadar.

ben kendime gri olandan bir tane fırsatı görür görmez aldım bu arada

Alıntıları Göster
    quote:

HiperX

şuanki şartlarda belki iyi olabilir ama 2 kampanya arasındaki farkı hesaplamaya kalkarsak haklı çıkabilceğinizi hiç düşünmüyorum ki ellerinde kalmış kireç çözücü yerine kapsül verseler idi kullanacak arkadaşlara daha faydalı olurdu.Bu makinelerden hiç kullanmadım o açıdan tam olarak bilemiyorum ama damaca su ile bu makine kullanıldığı takdirde yakın zaman içerisinde kireç tutmayacaktır.Gold selection'u almak bu makineyi kullanırken size bir fayda sağlayacağını düşünmüyorum sadece fiyat performans aralığını artırır ki herkes teb müşterisi değil.Verdikleri çek ile sizi zaten kendilerine yeniden bağladıklarıda aşikar bir durum

20 TL Hediye Çeki

100 TL ve üzeri alışverişiniz için Tchibo.com.tr'den 20 TL değerinde hediye çeki kazandınız.

Bu çek ile daha önceki kampanyada verilen ürünleri belki 80 lira vererek alabilirsiniz

• Bu makina ile moka fln yapılabilir mi?
  • ben de geçen kampanyadan aldım 150 tl ile bir çok hedayesi vardı,

memnun muyum?

hayır değilim,

kahveler ılık, kapsüller pahalı ve kahvesi hoşuma gitmiyor, mecbur kullanıyorum ama günde bir bardak kahve içen biri olarak su ısıtıcısı ve hazır kahve işimi görüyordu gaza gelip almıştım işte.

hatta geçen hafta ilan açıp satayım demiştim de sonra unuttum.

dileyen olursa,

kırmızı makina
    4-5 kutu espresso kapsül (açılmadı her kutuda on tane var sanırım)
    şuruplar (hepsi açıldı 6-8 tane yarım gibi var)
    süt cezvesi mi ne o

100 tl vereyim

ataşehir/istanbul, gel bak al öde ve götür şeklinde.

makina sağlam en ufak kusuru yok, henüz hiç süt köpürtmedim ofiste kullanılamayan bir özellik.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vindobona -- 23 Mart 2013; 13:14:13 >
  • SEPETİME MAVİ RENKLİ OLAN SON MAKİNAYI DA EKLEDİM, ARKADAŞIN VERDİĞİ ÜCRETSİZ KAHVE KODUNUDA KULLANDIM AMA ALIŞVERİŞİ TAMAMLAMADIM DAHA.. KARARSIZ KALDIM.. KAHVE DE ALAYIM KARGO HAZIR BEDAVA İKEN.. HANGİ KAHVEYİ ÖNERİRSİNİZ ARKADAŞLAR ??
  • quote:

amacım tartışmak değil fırsat 5 lira çoktur 10 lira azdır tartışmak da istemem kireçlenme basit bir çaydanlıkta bile kullanılan suya göre değişir ama geç de olsa su ısıtılan eşyalar kireçlenir bence. bu durumu canlı yaşayan bir ekşi yazarının alıntısını da daha önce okuduğum için sizlerle paylaşmak istiyorum.

http://eksisozluk.com/entry/32050749
  • quote:

Orijinalden alıntı: odanedemek

F81YEO1C64AC5K
    X5UQOPYCORAC5K
    X5UQOQ3C9AAC5K
    F81YERH9EGAC5K
    148GXSTSG9AC5K
    AAAEXTKR6XAC5K
    J8DPOUP635AC5K
    T6GYHM4OCQAC5K
    C9N59NAKG8AC5K

Arkadaşlar bu kodu eklerseniz Gold Selection 100gr da bedava olarak eklenecek sepetinize. Kodlar tek kullanımlıktır.

T6GYHM4OCQAC5K kodu kullandım haber verene teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: vindobona

ben de geçen kampanyadan aldım 150 tl ile bir çok hedayesi vardı,

memnun muyum?

hayır değilim,

kahveler ılık, kapsüller pahalı ve kahvesi hoşuma gitmiyor, mecbur kullanıyorum ama günde bir bardak kahve içen biri olarak su ısıtıcısı ve hazır kahve işimi görüyordu gaza gelip almıştım işte.

hatta geçen hafta ilan açıp satayım demiştim de sonra unuttum.

dileyen olursa,

kırmızı makina
    4-5 kutu espresso kapsül (açılmadı her kutuda on tane var sanırım)
    şuruplar (hepsi açıldı 6-8 tane yarım gibi var)
    süt cezvesi mi ne o

100 tl vereyim

ataşehir/istanbul, gel bak al öde ve götür şeklinde.

makina sağlam en ufak kusuru yok, henüz hiç süt köpürtmedim ofiste kullanılamayan bir özellik.

+1

• arkadaşa reklamcı demek biraz saçma olmuş adasm gerçekten fırsat vermiş. zaten şu anda tek renk kalmış o da fıstık yeşili birazdan o da biter. bende bi tane var. aylardır kullanmıyorum ama üşendiğimden. yoksa süper kahve yapıyorç. bu arada skt leri de geçti hep aldığım kapsüllerin
  • "Maalesef tüm ürünlerden istediğiniz adette stokta mevcut değil. Lütfen tükenmiş olan ürünleri ürün sepetinden çıkartınız."
  • tchibo'dan kahve çektirip evde frenchpress ile hazırlıyorum..
    tadı da gayet tatmin edici oluyor ancak starbucks'daki filtre kahveler daha bi güzel..
    bu makina da aynı tadı verir mi vermez mi emin olamadım şimdi..

benim gibi kahve sevenler için oldukça ideal bi kampanya gibi duruyor

edit: stoklar tükenmiş.. evde frenchpress'e devam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi antique -- 23 Mart 2013; 13:25:53 >
  • tam alirken bilgileri girdigim anda ürün bitmistir yazisi geldi ne şansızlık

• quote:

Orijinalden alıntı: HiperX

quote:

amacım tartışmak değil fırsat 5 lira çoktur 10 lira azdır tartışmak da istemem kireçlenme basit bir çaydanlıkta bile kullanılan suya göre değişir ama geç de olsa su ısıtılan eşyalar kireçlenir bence. bu durumu canlı yaşayan bir ekşi yazarının alıntısını da daha önce okuduğum için sizlerle paylaşmak istiyorum.

http://eksisozluk.com/entry/32050749

Alıntıları Göster
    quote:

HiperX

Elbetteki amacımız tartışmak kalp kırmak değil sadece bir ortak noktaya ulaşmak'ki bu ürün için şuanda yaptıkları bir kampanya değil insanları kazıklamaktır.Makine elbet kireçlenecektir ne yaparsanız yapın ama aldığınız günün ertesi günü olmayacaktır ve verilen hediyeyi ihtiyacınız olduğunda evde aramaktansa o anda temin etmek daha akılcı bir çözüm bana göre. Kahve makine mi yeni almamış olsaydım yukarıda verdiğim banner gibi yeni model cafissimo'yu 200 liraya yanında 2 kapsül hediye ise alırdım çünkü sütlük veya kireç çözücü daha sonrada temin edilebilecek bir ürün iken kapsül olmadan bu makineyi çalıştıramazsınız.

• çok şükür bir fırsat daha ben para harcamadan bitti
  • quote:

Orijinalden alıntı: orhan

çok şükür bir fırsat daha ben para harcamadan bitti

şimdi kendime geldim:)

• Zamanında carrefourdan bunun üçte biri fiyatına aldığım kahve makinasından biraz daha küçük olması dışında bir farkını göremedim. Bunun özelliklerini bilmiyorum ama muhtemelen bendeki makina bundan daha kaliteli ve fonksiyonel, en azından kapsül mapsül istemiyor.. 4.seneye girdi, taş gibi maşallah.. Ederi en fazla 50-60 tldir, 300 tl diye bir süre reklam yapıp sözde yarı fiyatına millete gazlıyorlar işte..

http://forum.donanimhaber.com/m_29953846/mpage_1/key_//tm.htm#30017257

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oaston -- 23 Mart 2013; 13:43:07 >
  • kapışın ve bitirinde bizde rahatlayalım.
  • Kampanya hala var beyler.Az önce siyah olanından aldım.Yalnız şu kapsül olayı beynimi kurcaladı.
  • sepete eklemiş sonrasında sipariş geçmiştim

ancak sonradan her seferinde TCHİBo ya göbekten bağlanma düşüncesi kapsullerin pahalılığı kullanılmayacak eşyalar arasına girme durumunu düşününce iptal ettim

ihtiyacı olana güzel fırsat ama kahve ile arası 3 ü 1 arada düzeyinde olan biri için 100 dolara yakın bir parayı vermeye değmez
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.