Şimdi Ara

Tchibo Filtre Kahve 250 gr - 9,90TL Ücretsiz Kargo - AVANSAS (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
2
Favori
2.722
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: mesafe4272

Kahve içiyoruz hocam . Bulaşık suyunun kilosu daha ucuz 👌 ucuz istiyorsanız onu tavsiye ederim . 1 bardak kahveye 7 ₺ veriyorsunuz . 30 bardak kahve çıkan pakete 30₺ veremiyorsanız . Bulaşık suyuna devam 🤬
    Kusura bakmayın pahalı alınca kalite olmuyor.

https://www.amazon.de/dp/B079DF3GT3/ref=emc_b_5_i

Bu makineye sahibim, pek de bulaşık suyu çıkmıyor.

Tekrar söyliyeyim 120 liraya /1kg kahve alınmaz.
  • mesafe4272 kullanıcısına yanıt
    120 tl kahve kilogramı için gerçekten yazık. Tchiboda taze taze orada çekip verdikleri kahve bile kilosu 70-80 tl ye geliyordu. Hatta biraz kampanya takip ederseniz tchiboda bu şekilde paket kahveleri 40-50 tl ye alırsınız. Kuru kahveci mehmet efendi columbian da yine benzer fiyatta. Zaten Dünya'nın en lezzetli en kaliteli kahvesini de alsanız paketi açtıktan sonra tat ve aromasını kaybetmesi 1 hafta sürüyor. Kahve işi aslında çok kafa yorulacak bir şey değil.
    İlçelerde dükkanlarda kahve makineleri olur kilosunu da genelde 30-40 tl ye satarlar. Oralardan 100-150 gram tüketeceğin kadarını alır evde türk kahvesi yapar mis gibi içersin. Şahsen filtre kahveyi uzun saatler çalışacağım zaman termosa koyar öyle içerim , onun dışında da neredeyse hiç içmem. Sadece kahve çekirdeğinden yapılan her kahve sevilir sevilmez anlarım ama bir kutusunda 8-10 çay kaşığı şekeri içeren ve içeriği %100 glikoz şurubu olan fındık şurubu bilmem ne bunların tamamı cahillik özentilikten yer etmiş. İnsanlar araştırmıyor böyle basit şeylerden bile kendimize zarar verebiliyoruz.

• Avansas hangi kargoyla çalışıyor?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hebelehubele

Kusura bakmayın pahalı alınca kalite olmuyor.

https://www.amazon.de/dp/B079DF3GT3/ref=emc_b_5_i

Bu makineye sahibim, pek de bulaşık suyu çıkmıyor.

Tekrar söyliyeyim 120 liraya /1kg kahve alınmaz.

Alıntıları Göster
    685 Euro luk kahve makinası kullan , 1 paket kahveye 30 ₺ vereme . Sizi ayakta alkışlıyor ve size hiç inanmıyorum .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

685 Euro luk kahve makinası kullan , 1 paket kahveye 30 ₺ vereme . Sizi ayakta alkışlıyor ve size hiç inanmıyorum .

Alıntıları Göster
    :D

• Beyler serbest piyasa. Starbucks a gıcık olanlar , önyargılı olanlar çibo dan alıyor anladığım . Tekrar anlatayım . 1 PAKETTEN 31 BARDAK KAHVE ÇIKIYOR VE 1 TALL BOY İÇECEK BEDAVA ONA DA JAVA CHİP ALDINIZ DİYELİM 11.75 di sanırım FİYATI 29-11.75= 17.25 /31=0.55 kuruş

EVET EVET 1 BARDAĞI 55 KURUŞA GELEN STARBUCKS KAHVESİ PAHALI TAMAM HE HE TAMAM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mesafe4272 -- 10 Haziran 2018; 20:17:6 >
  • Avansas ne kadar amatör dandik bir site! Üye oldum adres bilgileri girdim sanal kartıma limit tanımladım, satın al dediğinmde sepetimdeki ürünün stokta olmadığı uyarısı verdi!

• quote:

Beyler serbest piyasa. Starbucks a gıcık olanlar , önyargılı olanlar çibo dan alıyor anladığım . Tekrar anlatayım . 1 PAKETTEN 31 BARDAK KAHVE ÇIKIYOR VE 1 TALL BOY İÇECEK BEDAVA ONA DA JAVA CHİP ALDINIZ DİYELİM 11.75 di sanırım FİYATI 29-11.75= 17.25 /31=0.55 kuruş

EVET EVET 1 BARDAĞI 55 KURUŞA GELEN STARBUCKS KAHVESİ PAHALI TAMAM HE HE TAMAM
    Arkadaşım saçma sapan argümanla geliyorsun.

tall boy kahve normalde aldığım bir şey değil.

Ben cebimden çıkan paraya bakarım. Normalde almayacağım bir şeyi verdikleri için adamları pohpohlayacak halim yok.

Şuan 7 kg kahve stokum var.5 kg lavazza var , 1 kg rossman organik kahve 1 kgda tchibodan aldığım davidoff kahve var.

Bu söylediklerimin hepsi 10 defa starbaks kahvesini cebinden çıkartır.

Hiç olmadı metro markette mövenpick kahve 60 liraya alınabilir.

650 euroluk kahve makinesini her hafta almıyorum, makine maliyeti hariç 25 kuruşa gerçek ve taze çekirdek espresso bazlı içecek içebiliyorum.

Burada paylaşılan kahveyi iş yerimde deneyeceğim , tahminim fiyatını kesinlikle hak eden bir kahve.

Deneyince yorum yazarım... Bu kadar marka tutkunu olmayın, ederinden fazla para vermeyin.

• hebelehubele H kullanıcısına yanıt
    adam hem fan boy hem de troll. fazla şeyetme sen.
  • forcsf F kullanıcısına yanıt
    Sürahi ile mi içiyorsun hocam. Nasıl bir denemedir bu

• endersgame0120 kullanıcısına yanıt
    Bizim ekipte 8 kişi var. Gelen giden de oluyor. Sabah ve öğlen 2 postadan bize 2-3 hafta gider. Zaten uyumaya az fırsat buluyoruz, onu da bir sürahi kahveyle kaçırmayalım :)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: funky soul

adam hem fan boy hem de troll. fazla şeyetme sen.
    Sen 3. Oluyorsun anladın ? 3. Ye ne düşüyor

• Normalde kaç para ki bu, bir de tchibo’nun kendi sitesinde yok sanırım.

• Bana az önce email geldi avansas ürünü tedarik edemiyor. Çok kötü planlıyorlar. Her seferinde aynı şey

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 2 tane sipariş vermiştim. Bugün geldi. Deneme fırsatım olmadı ama kötü olacağını düşünmüyorum..
  • quote:

Orijinalden alıntı: iskenderce

Bu mesaj silindi.
    Size yurtiçi kargo’nun yaptığı gibi evinize gelmeden evinize geldik ama bulamadık demeleri müstehak.

• Gelen kahvelerin üretim tarihi 24.07.2017

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: maicole

Size yurtiçi kargo’nun yaptığı gibi evinize gelmeden evinize geldik ama bulamadık demeleri müstehak.

Alıntıları Göster
    Ben buraya rahatsız olduğum bir konuyu, bu firmayla bu alışverişten yaşadığım problemi anlatmak ve insanları bilgilendirmek için deneyimimi paylaştım açıkcası böyle alay eder bir şekilde mesaj atıp bana birşeyi müstehak görmenize anlam veremedim.

Forumun iyice anormalleştiğini ve artık bilgi paylaşımı yapan derdini anlatan insanların böyle mesajlar atılarak iyice sessizleştirildiğini düşünüyorum bu mesajı eski ve aktif bir forum kullanıcısına yakıştıramadım umarım mesajınızı yanlış anlamışımdır.

Anlattığınız benzer bir olayı bu firmayla zaten yaşadım. Araca yüklendi diyip ürünü 3 gün getirmeyip arayıp sorduğumda ürün elimizde yok dedikten sonra 15-20 gün iade ile uğraştırdıkları oldu. Şimdi diyecekseniz niye bir daha alışveriş yaptın bayadır yapmıyordum geçen bir kalem konusu vardı baktım hemen getirdiler düzeldiler diyip yine sipariş verdim töbe bir daha birşey almam burdan.

İnternette birçok firmadan binlerce alışverişim oldu ve birçok farklı kargo firmasından garip garip tiplerle sorunlar yaşadım ilk defa bir kargocu beni böyle zıvanadan çıkardı. Anlaşılan sorunları paylaşmamak lazım bu forumda makara kukara yapmak moda olmuş iyice...

• Deneyen arkadaş varsa kahvenin tadi konusunda bir şeyler söyleyebilir mi rica etsem.

• iskenderce kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam. Mövenpick'e bile zar zor ve yeni yeni alıştım. Yanık kahveden hiç haz etmiyorum ya da alışana kadar ağzım yamuluyor. Bu kahve beni aşar o zaman.

Bu arada tchibo firmasını sevdim. Netten 50'li granül kahve almısmştım skt'ye 2 ay var buna bir çözüm istedim yenisini gönderiyorlar üstelik öncekini istemeden. Ben de o kahvrleri bir başkasına hediye ettim. Kupalar bende kaldı tabii:)

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.