Şimdi Ara

Tchibo Filtre Kahve 250 gr - 9,90TL Ücretsiz Kargo - AVANSAS

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
2
Favori
2.721
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Tchibo Professional Special Filtre Kahve 250 gr Avansasta 9,90a satılıyor ihtiyacı olanlar alabilir.Kargoda ücretsizmiş.

Sıcak sayılır.

http://www.avansas.com/tchibo-professional-special-filtre-kahve-250-gr.html

• Arkadaşım saçma sapan argümanla geliyorsun.

tall boy kahve normalde aldığım bir şey değil.

Ben cebimden çıkan paraya bakarım. Normalde almayacağım bir şeyi verdikleri için adamları pohpohlayacak halim yok.

Şuan 7 kg kahve stokum var.5 kg lavazza var , 1 kg rossman organik kahve 1 kgda tchibodan aldığım davidoff kahve var.

Bu söylediklerimin hepsi 10 defa starbaks kahvesini cebinden çıkartır.

Hiç olmadı metro markette mövenpick kahve 60 liraya alınabilir.

650 euroluk kahve makinesini her hafta almıyorum, makine maliyeti hariç 25 kuruşa gerçek ve taze çekirdek espresso bazlı içecek içebiliyorum.

Burada paylaşılan kahveyi iş yerimde deneyeceğim , tahminim fiyatını kesinlikle hak eden bir kahve.

Deneyince yorum yazarım... Bu kadar marka tutkunu olmayın, ederinden fazla para vermeyin.
  • Tchibonun böyle bir ürünü var mı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • güzel fiyat, teşekkürler...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • robusta, arabikadan ucuz bir tür. süte su katmışlar anlayacağınız.
  • Bir sevinçle girdim ama "guetamala grande" ye göre tadı nasildir bilen var mi? Geçen ucuz diye mehmet efendi alayim dedim zorla bitirdim 500 gr kahveyi bu da oyle olmasin :)

• Robusta arabica dan daha fazla kafein oranına sahip. Uyandırıcı etkisinin daha fazla olması için robusta harmanlı kahveler makbuldür.

%50 ye kadar arabica ile karışım olabiliyor ama burda oran belirtilmemiş.

• Oran belirtilmemesi kotu olmuş. Fiyat çok iyi ancak robista orani %30 un üzerindeyse lezzeti diger urunlerine gore biraz zayif olur.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Aldık bakalım.üründe öğütülmüş yazıyor bu french presse uygunmu demek yoksa ekstradan öğütmelimiyim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sanal baharat in kg 20 liralık kahvesinden iyidir inşallah. Haber verene tskler

• Nasıldır acaba sipariş geçsem pişman olur muyum?

• Yabancisiyim bu işlerin. Iste arada bir french pres yapiyorum. Kahve bittiginde tcibodan alacagim bir tane. Icimi hafif ve bol aromali hangisi guzel bunlarin? Bilen?

• mamply M kullanıcısına yanıt
    İri öğütülmüş oluyor. Press makinesine uygundur.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: iskenderce

Bir sevinçle girdim ama "guetamala grande" ye göre tadı nasildir bilen var mi? Geçen ucuz diye mehmet efendi alayim dedim zorla bitirdim 500 gr kahveyi bu da oyle olmasin :)
    Hocam Mehmet efendiyi zevkle içiyorum dibini gördüm bence tadı güzel ortalama bir kahve

• Haber için teşekkürler. Iş yerinde ramazan sonrası denemek için 5 paket aldım.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bot Player Tr

Hocam Mehmet efendiyi zevkle içiyorum dibini gördüm bence tadı güzel ortalama bir kahve

Alıntıları Göster
    Zevk meselesi saygi duyarim. Bende bu evde kahve yapma işine yeni başladim sayilir oyle geniş bir kahve bilgim yok ilk denemem tchibonun kampanyasindan aldigim guatamala idi ondan sonrada onu kullandim geçenlerde avansasda bu mehmetefendiyi gordum alayim dedim çok begendigimi soyleyemem. Kahve fena değil iyi kotu yoklukta içiliyor ama tchibonun kahvesini aratiyor maalesef.

Bu kahveyide sipariş ettim bakalim nasil cikacak gelince tekrar yorumlarim.

• Tuğba kuruyemişin filtre kahvesini denemenizi tavsiye ederm, ortalama üstü diyebilirim

• Arkadaşlar filtre kahve konusunda size tek önerim budur. Starbucks da 29₺ ye satılıyor. Mobil ile alırsanız 1 tall boy içecek bedava. İlk bakiye yüklemenize 1 tall boy içecek bedava . Kahveyi dün çekip içtim . Bundan önce Guatemala içmiştim ama bu onu 2 ye katlar . Çok beğendim . Bilginize .

Tchibo Filtre Kahve 250 gr - 9,90TL Ücretsiz Kargo - AVANSAS

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mesafe4272 -- 10 Haziran 2018; 10:51:47 >

• quote:

Orijinalden alıntı: mesafe4272

Arkadaşlar filtre kahve konusunda size tek önerim budur. Starbucks da 29₺ ye satılıyor. Mobil ile alırsanız 1 tall boy içecek bedava. İlk bakiye yüklemenize 1 tall boy içecek bedava . Kahveyi dün çekip içtim . Bundan önce Guatemala içmiştim ama bu onu 2 ye katlar . Çok beğendim . Bilginize .

Kahvenin kilosuna 120 verdikten sonra filtreyle falan uğraşmayın.

Kahveye değil pakete para veriyorsunuz. Bu kahveden kaliteli zilyon tane kahve var.

• hebelehubele H kullanıcısına yanıt
    Kahve içiyoruz hocam . Bulaşık suyunun kilosu daha ucuz 👌 ucuz istiyorsanız onu tavsiye ederim . 1 bardak kahveye 7 ₺ veriyorsunuz . 30 bardak kahve çıkan pakete 30₺ veremiyorsanız . Bulaşık suyuna devam 🤬

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • mesafe4272 kullanıcısına yanıt
    Fiyatına göre dandik kahve. Starfucks diye kaliteli zannediyorsunuz.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.