< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
TCL Qled ve Led Televizyonu İnceleme Paylaşım Ana konu (779. sayfa)
-
-
Maille neyi ilişkilendirmişki servis?
-
Bsn bilmiyorum ki el chanco biliyor.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Servis yapmaz o işi atla der geçer o bölümü.
-
O büyük sorun üstad. Airplay ile çözüyorum o sorunu da
Maille neyi ilişkilendirmişki ilerde sorun yaşarsın dedi servis?
-
Mail diğer android vb. cihazlarda da kurulu olduğunda senkronizasyon ile veri çektiği için cihazda karışıklık oluyor, o yüzden cihaz özelinde yeni bir mail aç abi dediler. Ben de kurulumu yeni mail açarak yaptım.
Airplay sevemedim ya. Youtube açıyorum telefonda. Tvye aktarıyorum airplay açıyorum. Çamur gibi iğrenç
Kurulum sonrası örneğin A maili ile kursam sonra şahsi B mailimi eklerim olmaz mı ki
Premiumu yeni açmayı düşündüğün mail ile ilişkilendiremiyor musun peki üstad?
Olabilir. Bakmak lazım. Sanırım benim mail üstüne premium. 5 de arkadaş ekli. Eğer bsşka mail ütüne kurulu ben aileden biri isem: kendimi sildirir yeni maili aileye davet ettiririm. Ama ben ana hesapsam olmayabilir.
Mantıklı. Ama çözümün yeni mail olduğunu bilmiyoruz. Bu kadar fikir istişaresinden sonra umarım çözüm budur kfkfkfkfk
İnş reis :)
Android için bu doğru olabilir ama neleri etkiler tecrübe etmeden bilemeyiz.
Örnek olarak şu gösterilebilir mesela. 845 kuruldu hesap bilgilerini vs. girdim, sonra youtube içine girip ilk testler vs.yaparken görüntü kötü?.
Baktım 1080p ayarlı, aldım 2160P ayarına. Sonra tekrar girdim yine 1080p Alla Allah
Sonunda çözdüm, telefonda Youtube ayarlarında veri tasarrufu ve düşük çözünürlük seçiliydi, bu ayarlar Tv'ye senkron oluyormuş garip.
-
Sanırım servisin de anlatmak istediği bu. Konu aslında Gmail. Çünkü tüm android cihazları aktif etmek Gmail kullanıyoruz. Ve senkronizasyon açık ise PC’ye bile Gmail üzerinden verilen geliyor; Chrome geçmişine kadar.
Aa. Mantıklı
Ama çok saçma. Google senkron sistemi cihazların ayarlarını neden eşitliyor? Tv ayrı telefon ayrı Pc ayrı yaw
Ben Tv'de 4k izleyip Telefondan dışarıda 1080p izlemek istiyorum ona ne
-
hocam pauge fiber,
uzun süre takılı calısıyor kalınca mı ısınıyordu? ne kadar süre gibi
-
Benim Tv ve Pc çok az bir süre kapalı kaldığı için uzuun bir süre diyebiliriz.
Dayanıklılık dersen Pauge onayımı aldı. Yazın sicağında da kışın ortalama 24-28 ev sicaklığında da bana dayandıysa ürün iyidir
Ama bahsettiğim kırmızı anlık karelenme gibi şekiller görünce kontrol için parmakla dokununca oldukça ısınmış olduğunu farkediyorum.
Tahminimce bu ısı 4k 144hz'de işlem yükü (data) fazla olduğu için ısınmayı buna bağlıyorum.
Videomu tekrar ize menüye girer girmez kırmızılık çıkıyor yakalarsın sende.
Normal Hdmi 2.1 kabloda bu kırmızılıklar çıkmıyor hiç görmedim, ama Pauge kullandığımda bazen çoğalıyor bazende hiç yapmıyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pocemonmutlu -- 18 Aralık 2024; 2:15:31 >
-
şu videonun tüm ilk dakikasındaki prtama takıldım şimdide, siyah ayarlarımı 65 C 855 için bayağı bir yapmıştım detayları kaybetmeyecek ama siyahları daha iyi verecek şekilde Optimum bir nokta bulduğumu düşünüyordum bu videonun ilk 1 dakikasında bayağı ışıklı bir siyah gördüm
Eyvah berbat diye düşündüm ama neyse ki aklıma cep telefonum geldi s23 Ultra ile aynı görüntüyü açtığında puslu lacivert bir görüntü olduğunu gördüm.
Bu arada eğer Black level ve blackstratch ayarını yeterince zorlarsanız bunda bile harika siyahlar elde edilebiliyor gerçeği değil tabii görüntünün detay kaybediyordur
Zeynep BastıkyoutubeAra (Canlı Performans) - Zeynep Bastık & Charlotte Cardinhttps://www.youtube.com/watch?v=eHjf7bX5D2s&feature=youtu.be
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X