Şimdi Ara

TCL Qled ve Led Televizyonu İnceleme Paylaşım Ana konu (778. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
16.250
Cevap
431
Favori
875.918
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
48 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 776777778779780
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    TCL Qled ve Led Televizyonu İnceleme Paylaşım Ana konu
  • Merhabalar tcl 65c745 modelini kullanıyorum. Önceden bu sorun yoktu ama 2 haftadır tvyi kapatınca internet bağlantısını kesiyor ve bağlanması 3 dk sürüyor nerdeyse bu sorunu nasıl çözerm? Önceden açar açmaz ytb girebiliyordum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tiestoly kullanıcısına yanıt
    Aynen üstad. Sende pasif görünen kısmın bende aktif. Az önce video çektim ama yükleyemedim. Kodi uygulamasını indirip, kurdum mesela. Ya da asistandan spotify’da şarkı çaldım, sorunsuz çalışıyor. Fabrika ayarlarına geri döndükten sonra da değişmiyorsa servisi çağır istersen.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

Canım sıkıldıkça sıfırlayıp bir almanya bir amerika bölgeye geçiyorum, sende sıfırla eğlenceli oluyor :)

x937u ile Atmos Matmos uğraşıyorsun, Tv'yi sıfırlayıp indirmeler denemekten kolay ;)

Google Tv'de hesap kısmından yedekleme yapıyor hatırladığım kadarıyla. Ama sıfırladıktan sonra uygulamaların hesap bilgileri geliyormuydu onu hiç hatırlamıyorum.

• pocemonmutlu kullanıcısına yanıt
    Hocam ona bir yoğunlaşcam ya :) cesaret edemedim. X937u konusunda da şöyle ki indirme çok yapmıyorum filmleri falan kodi şeklinde çözüyorum Realdebrd ile iyi oldu o sistem :)

Ya şöyle bir teorim var hocam. Ben ilk google hesap kurarken emin değilim ama galiba izinlerin hepsini vermedim. Dikkat de etmedim. Acaba o sebepten mi arama yaptırmıyor search kısmı deaktif? Google asistan da aktif değil. Kumanda ve ses algılama çalışıyor mesela sitede klavyeden arama yaparken üşenip ordaki mikrofon simgesine basıyorum ok ile algılıyor konuşuyorum yazıyor.

Ama ana menüde asistan düğmesi (mavili beyazlı) çalışmıyor. Kitaplık yazan ve uygulamalar yazan yerler de çalışmıyor tıklıyorum açmıyor klavyeyi arama çubuğunda.

• el_chancho E kullanıcısına yanıt
    Şöyle ki google hesabımı aynı hesapla sıfır kurulum sonrası giriş yaptığımda umarım eskiyi hatırlamaz. Çünkü şuanki google hesabımı kurarken izinlerde sıkıntı oldu bazıları tamam demeden geçtim. O yüzden sıkıntı oldu sanırım. Bilemiyorum cidden.

Tv ayarlarındaki izinleri kontrol ettinmi peki?

Belki bazı izinler pasip mikrofon klavye vs.

Hocam telefonda dahil şimdiye kadar hiç bunu kullanmadım çünkü bir şeyi sıfırlayınca sonra Backup yapınca sanki temizlenmiş gibi hissetmiyorum Androidde.

twrp vs her zaman kazıyarak temizleyip sıfır kurarım sistemi üşenmem )))

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • gimmeluck kullanıcısına yanıt
    Bana da öyle geliyor da… ne biliyim özellikle aynı google hesabıyla sıfır kurulu sisteme giriş yaparsam yine eski izin vermeme durumlarımı hatırlar mı google hesabım emin de olamıyorum :)

Ettim hocam eğer eksik bişey yapmadıysam. Mikrofon izni vardır çünkü dediğim gibi internette dolaşırken klavyede yada youtubeda klavye yanında mikrofona basıp söylüyorum yazıyor

• gimmeluck kullanıcısına yanıt

Pc ile çok haşırneşir olanların düşüncesi TCL Qled ve Led Televizyonu İnceleme Paylaşım Ana konu 

Bende herşeyi tam sıfırlama yapar sonra tek tek yeniden kurarım.

Dışarıdan bakana doğal olarak zor görünüyor ama bunlarla uğraşmayı sevenede eğlenceli geliyor, insan ferahlıyor TCL Qled ve Led Televizyonu İnceleme Paylaşım Ana konu 

Bence bir gaz ver kendine bas sıfırlamaya düğmesine :)

Hem izin mizin şüphelerin kalmayacak hemde temiz bir kurulumdan sonra sende rahatlayacaksın :)

İlk boşlukta bunu yapcam :) siz bi tam söyleyin nerden yapcaktık tam :)

Sonrası ölüm hocam ya. Stremio kur. Kodi kur. Hepsini ayarla. Kodinin içi sıkıntılı zaten :)

Hımm sen kodi stremio için üşeniyorsun anladım :)

Valla bende sizden gaza gelip uygulama üyelik falan satın aldım ammaa,

Evet film görüntüsü daha kristal fakat türkçe dublaj yok!.

Hadi altyazılı izleyelim hanımla diyorum senkron yok. 5-7 tane gelen altyazıyı deniyorum hepsinin senkronu farklı ve bilgiside yok.

Hanım bastı kalayı "aç netflix'i başlatma strememi streomu ne haltsa sil şunu" dedi ki bende bunaldım. Tek tek takılmayan torrent dene altyazı tutturmaya çalış vs. sıktı.

Stremioda sıkıntı o altyazı işi. Ama kodide online dowload yapıyorsun tek tuşla. liste çıkıyor. Genelde de senkron tutuyor. Tutmazsa kolay bi ayarı var temiz oluyor. Ama evet açması ayarlaması bufferı falan hanımları boğuyor :))) sesin keyfi bambaşka ama.

Tv'de ayarlara girip en hakkında içinde sistem bölümü vardı oradan sıfırlama yapılıyordu. Sıfırlama esnasında kod istiyordu vs.

Aklımda kalanları yazdım :)

Kurulum yaparken Tv için yeni bir mail adresi aç abi demişti servis. Mevcut maili kullanırsan ilerde sorun yaşarsın dedi. Yeni bir mail ile kurulum yaparsanız düzelir belki üstad

• el_chancho E kullanıcısına yanıt
    Yeni maili eklesem şuan düzelmez sanırım ama sıfır kurulumda yapılabilir yeni mail işi. Ama hocam youtube premium falan var mevcut hesabımda. Sıfır mail açınca nasıl olcak

Ne kodu yav :))yapan bi arkadaş el atsın

4 haneli kilit kodu. Tv kurulurken belirlediğin. Galiba sıfırlama yaparken kod girmediysen arayüzde gireceğin 4 haneli rakam girmen için çıkıyordu. 845'i çok çabuk silmişim kafamdan yaw TCL Qled ve Led Televizyonu İnceleme Paylaşım Ana konu 

• 
Sayfa: önceki 776777778779780
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.