Şimdi Ara

TCL Qled ve Led Televizyonu İnceleme Paylaşım Ana konu (776. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: CSimurgh , sbasba Daha Az
2 Kayıtlı Üye ve 5 Misafir (2 Mobil) - 5 Masaüstü2 Mobil
5 sn
16.100
Cevap
426
Favori
863.964
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
46 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
37. Sırada  bugün en iyi #8
Sayfa: önceki 774775776777778
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Evet yakın çekimde oluyor hocam hareket netliğini falan kapatma ayarları güncelleme vs yapmadım. Yapmak mı lazım?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi paradise37 -- 17 Aralık 2024; 2:16:43 >
  • frekans76 kullanıcısına yanıt

bu fiyatıyla

LG 65OLEDB4 'den daha fazla oluyor.

bu şekliyle tercih etmezdim sanırım.

kullanım detayı önemli.

mesela aileme alacak olsam bu fiyatlarla C855 alırım kendime alacak olsam B4 alırım.

• pocemonmutlu kullanıcısına yanıt

beyler bu ikisinin farkı nedir?

neden 3TB olan , 4TB surviallance olandan daha pahalı hem de o fırsat TCL Qled ve Led Televizyonu İnceleme Paylaşım Ana konu 

ikisini de amazon kendi satıyor.

film indiremye yer kalmadı artık

TCL Qled ve Led Televizyonu İnceleme Paylaşım Ana konu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gimmeluck -- 17 Aralık 2024; 7:14:36 >

• gimmeluck kullanıcısına yanıt

bu ayarlarla dün gs-ts maçında hiç bir sorun görmedim ama iptv olarak izledim dün ilk defa onun etkisi varmı emin değilim. tv yayını ile iptv yayın farklılıgından bahsediyorum

• Hocalarım
    30bin TL ye
    Bu model alınır mı ?
    65c655 düşüyor idim indirimi görünce sizlere sormak istiyorum
  • bakirci53 B kullanıcısına yanıt

55C755 de denedim USB fat32 formatından sonra Zip olarak Atınca ÇAlışıyor Update eğer zipi çıkartıp atarsan olmuyor siyah ekranda çarpı işareti olarak kalıyor

• MrChame kullanıcısına yanıt

Ben herşeyi denedim . Tv fişi takar takmaz siyah ekran geliyor kalıyor öyle.

ayrıca daha önce usb ile yazılım yükseltme yazılım düşürme yapabilmiştim. Şuan malesef

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bakirci53 -- 17 Aralık 2024; 11:50:36 >

İMG olan sürümleri deneyin üstad eğer Yazılım göçtüyse

.pkg uzatılı dosya da denendi. Zip olarak klasör olarak direk kendisini atarak. Farklı usb yuva denendi. Farklı usb denendi. Fişi çıkar tak bekle tuşa bas bütün kombinasyonlar denendi ama yok. Siyah boş ekrandan başka bişey yok. Servis gelecek. Parça değişimi yaparsa yapsın mı değişim mi istiyim 9 gün oldu kurulalı

• artexalp kullanıcısına yanıt

O fiyata gore tam f/p tvsi, Tv nin ozellileri fena degil.

Degerlendirilebilir.

Onlara ne dediniz?

SONU .İMG olan ana sürümler onlarda sistem kurulumu şeklinde diğer zipli parçalı olanlar sadece update şeklinde

Çok takılma sonuçta film arşivliyorsun, 4Tb al geç TCL Qled ve Led Televizyonu İnceleme Paylaşım Ana konu 

• Ben memnun kaldım ayarlarla uğraştım dün iyi oldu bu ayarım. Bide şunu tavsiye ediyorum. Dinamik ayarları açın. Tüm ayarları video ile kayıt edin akılda tutmak zor oluyor. Sonra sinema ayarlarına aynısını uygulayın. Sadece renk sıcaklığını düşürün çok mavi olmasın sinema ayarı. Sarıya dönük olsun. O zaman titreme de gidiyor takılma da. Fps de güzel oluyor yani.

Gimmeluck düzelme oldu mu?

Bunlar surveillance yani güvenlik kamerası hdd sidir. 7/24 çalışacak şekilde dizayn edilmiştir.

Ha kullanılır mı, tabii ki.

Fiyat farkı ilginç zira tek fark birisi 3 tb diğeri 4tb. Dinamik fiyatlandırma politikası olabilir Amazonun.

Arşiv olayını ben bıraktım. Zira sağda solda o kadar veri yığıldı ki sonu da yok.

Misal evde mac pro iş istasyonu var. Hatta 1 ara IBM Slotlu (hdd slot) server aldım. Hevesi de geçti. Yatağın altında uzanıyor kaç yıldır.

Mac pro da 4 sata portu var 2 adet 12 tb (Toshiba nas) 1 adet de ıvır zıvır indirme işinin yapıldığı 4tb wd Red takılı.

Artık pahalı zevkler oldu çıktı. Geçen mac mini m4 pro yu gavurun teki nas Server e çevirdi. Böyle içerikler de hoşuma gitse de pahalı olduk herşey.

• tiestoly kullanıcısına yanıt

QLED Kalibrasyon Ayarları diye paylaşılmış belki işimize yarar

https://www.rtings.com/tv/reviews/tcl/qm7-qm751g-qled/settings

TCL Qled ve Led Televizyonu İnceleme Paylaşım Ana konuımgur
    TCL QM7 settings for Firmware 107 (Dec 2024)
    https://imgur.com/a/tcl-qm7-settings-firmware-107-dec-2024-vGwMGJW

Değişim kararı verildi.

3 güne değişim raporu gelecek.

Onla media markt başvurulacak.

Gelip bunu alacaklar.

Ondan sonra yenisi gelecek

• artexalp kullanıcısına yanıt

hocam bende 65c655 pro da indirim bekliyorum ama bu da aklım çelmedi değil emin olamadım fiyatı güzel gibi.

• elondel E kullanıcısına yanıt

İnternette cok fazla 655 değerlendirmesi bulamadım, 755'teki miniledden görüntü olarak nasıl bir farkı oluyor? Film izlemek için kullanacağım çoğunlukla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rîtchîe Blackmore -- 17 Aralık 2024; 14:41:52 >
  • 
Sayfa: önceki 774775776777778
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.