Aaa. ciddi ciddi bir sorun oluştu öylemi, ufak bir müdehale ile yanınızda yaparlar diye düşünmüştüm.. başımıza gelirse aklımızda bulunsun ama |
TCL Qled ve Led Televizyonu İnceleme Paylaşım Ana konu (777. sayfa)
-
-
Sizin Tv modeli neydi?
-
Servis geldi power basılı tuttu etti. Dedi daha 1 hafta oldu kuralı değişim yazalım direk.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
75C855
hocam genel olarak kendi medyalarımızı da koyacak yerşm yok cep telenonunda biriken, yoksamdaha eskiden divx koleksiyonum vardı bi daha girmem o işe )))
ilginç olan 4gb olanı 3gbden daha ucuz.
onu anlamadım ? 4gb olanun görselinde surveillance yazısı var daha ucuz.
3gb olanda yok ve 3gb daha pahalı.
amazonla alakalı değil sanırım zira o surveillance yazan başla sitelerde de daha ucuz.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Benim c845 var. Yeni daha. Aldığımdan beri şu ana sayfadaki uygulamalarım kısmını aktif edemedim? Search yazan boşluk kısmı aktif olmuyor. Arama yapamıyorum. Google asistan kullanamıyorum kumandada asist düğmesine basıyorum. İşlevsiz ana ekranda mesela. Uygulama arama çalışan var mı? Sil baştan tv baştan mı kurmam lazım?
Usb ile güncelleme yaptım 404 versiyonuna geçtim hala aynı
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
hocam sanki bilmeden çok daha doğru bir karar vermişsiniz. 2003 yılında 24000btu heavy almıştım. Hala sorunsuz çalışıyor.
-
75c755 te Prime video ve Disney+ ta görüntü kalitesi mükemmel ,TV+ app ta ve uydu yayınında filmlerde eh işte,ps5 te görüntü 60 ve 120hz oyunlarda efsane görüntü kalitesi var ,maç yayınlarında hareket netliğini kapatırsanız TRT ve kaliteli uydu yayınında görüntü gayet iyi,korsan film app larında görüntü kalitesi de fena değil (1080p) de...
Bana sorarsanız 655 ile 755 arasında kalırsanız 755 alın...
Not:655 kullanmadım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi enigma98 -- 17 Aralık 2024; 15:59:44 >
Değişim için gelen 65c855 i kutu hasarından dolayı kabul etmemiştim hepsiburada para iadesi yapmış bugün. 55 bine almıştım şimdi piyasa da yok olan da yüksek fiyat şimdi ben ne yapacağım. Hepsiburada yı aradım 14 gün içinde stok olursa 3000 lira yardımcı oluyorlarmış😃 58 bine satılırsa bana 3 bin kupon tanımlarmış 75 ekran var stok ta onda yardımcı olun dedim fiyat farkı çok olmaz diyor bu defa da mı hakem heyetine gideceğim bilmiyorum
haa Beyler yazmayı unuttum ,
Her şeyi değiştirmiştim ayarlardan ama hazır görüntü modlarını değiştirmemiştim Onlar nasıl olsa bu ayarlar sonucu oluşan şeylerdir diye düşünmüştüm ama mesela movi moduna alınca yanıp sönme olayı gitti ama standart modda var.
Sonuçta anlamadım olmaması gereken bir şey
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hocam movie modu hangisi? Sinema mı?
Ben 2 adet aldim. Hic memnun değilim. En kotu klima bundan iyidir
Gözüm indirimler de . Kasım indirimleri kaçırdık. Bari yıl sonu olanları tutalım. Aklım da TCL var. Fiyatına göre özellikler çok diyerekten düşünüyorum
Bende Regal 12000 lik klima aldım memnunum....
29 Kasımda İnternet üzerinden Mediamarkt dan aldığım 65C655pro TV 4 aralıkta servis kurdu panelde lekeler vardı değişim raporu verdi. Uzun bir bekleme süresi sonunda bugün TV yi mediamarkt mağazasında değişim yaptım. Yarın servis kuruluma gelecek. Umarım sorun çıkmadan bu sefer kullanmaya başlarım. Değişim için İnternetten alanlar mağaza varsa bulunduğu yerde müracaat etsin. İşlemi daha hızlı olabilir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi otorite54 -- 17 Aralık 2024; 21:43:7 > -
Ben de C845 kullanıyorum ama uygulama arama ve Google asistan da aktif üstad. Fabrika ayarlarına dönüp, tekrar kurmayı deneyin bence.
evet o,
detay ayarları değiştirmeden, bu modları değiştirmesi mümkün değil aslında bugün bi daha bakıcam
-
Mesela google play uygulamasına ulaşmak zulüm oluyor hocam. Ayarlardan tüm uygulamalara girip bulup aç diyorum. İçinden uygulama arayıp indiriyorum.
Siz direkt arama kısmına yazıp bulup indiriyor musunuz mesela?
versionu kaç hocam?
ve de kaç metre?
www.hepsiburada.comPaugge Ultra Sertifikalı Aoc Fiber HDMI 2.1, 2.0b Kablo - Fiyatıhttps://app.hb.biz/Dc5yeNxfKlAh -
Hocam ben hiç dediğiniz gibi genel biyerlerde değişim yapmadım. Direkt mod seçeneğine giriyorsun ince ayarlarını değiştiriyorsun. Tamamdır.
Hocam merak ettiğim ben tvyi fabrika ayarlarına sıfırlsyıp naştan google hesapla beraber kurcam. Acaba yüklü uygulamalarımı back up alabilir miyim bilen var mı? Tek tek herşeyi indirmeye üşeniyorum :)
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X