Şimdi Ara

TCL Qled ve Led Televizyonu İnceleme Paylaşım Ana konu (780. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: biolog Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 3 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
16.125
Cevap
427
Favori
866.768
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
47 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 778779780781782
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Tüh bende de simsiyah değil ilk dakikası TCL Qled ve Led Televizyonu İnceleme Paylaşım Ana konu 

• pocemonmutlu kullanıcısına yanıt
    S23 ultra'nın ekranında siyah görseydim orayı zaten bu gece uyku yoktu Bana ayar yapmaktan

Yani O gömleği görünmesi gereken adam da ayarları bayağı iyi tutturmuşum buraya tavsiye olarak yazdım ama pek sallayan olmadı sanırım herkes
    siyah ayarı/detay optimizasyonunu o şekilde ayarlamalı bariz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gimmeluck -- 18 Aralık 2024; 3:50:7 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • gimmeluck kullanıcısına yanıt

TCL Qled ve Led Televizyonu İnceleme Paylaşım Ana konu 

Bu arada Smart YouTube çok başarılı Neden herkes onu kullanmıyor Onu da anlamadım buraya da notu yazayım

• Aha Pardon hocam işletim sistemi farkı var sende var mı Smart YouTube bilmiyorum

Arabaların kliması açıldığında motoru zorluyor derler.

Arabam yok ama bunu söyleyenler çoktur.

Bu bilgiyi Tv'nin smartı ile bir bağlantı kursakmı TCL Qled ve Led Televizyonu İnceleme Paylaşım Ana konu 

Hocam gece vakti kafam basmadı yazdığına

Bu arada bir de kaliteli klasik müzik kayıtları arıyorum var mıdır kimse de İlla YouTube falan gibi görüntülü olması da şart değil, stereo'da olur.

flac tercih sebebi.

Hiç önemli değil TCL Qled ve Led Televizyonu İnceleme Paylaşım Ana konu 

Şimdi Mercedes ile Bugattinin smart özellikleri kıyaslanırmı bilemedim TCL Qled ve Led Televizyonu İnceleme Paylaşım Ana konu 

3-5 birşeyler var işte idare ediyoruz TCL Qled ve Led Televizyonu İnceleme Paylaşım Ana konu 

• Jeton yeni düştü Sen "Smart Youtube" adındaki uygulamadan bahsetmişsin TCL Qled ve Led Televizyonu İnceleme Paylaşım Ana konu 

Bende diyorum benim Tv'ye sende Smart falan farmı diye tiye geçtin sandım pardon TCL Qled ve Led Televizyonu İnceleme Paylaşım Ana konu 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pocemonmutlu -- 18 Aralık 2024; 4:26:29 >
  • Benimde kafam güzel normaldir TCL Qled ve Led Televizyonu İnceleme Paylaşım Ana konu 

Bu başlığa git https://forum.donanimhaber.com/soundbar-ana-konu--83289199-1889#160273432

@sadays bey ile iletişime geç. Kaliteli müzik kayıtları hakkında kaynak link bilgi yardımcı olur, ilgi alanında bu konular TCL Qled ve Led Televizyonu İnceleme Paylaşım Ana konu 

ooo süper deniyelim. TCL Qled ve Led Televizyonu İnceleme Paylaşım Ana konu 

Smarttube burada bi arkadas yazmıstı,

yoyoutube videolarının video audio datavs net oalrak gösteriyor ve seçtiriyot, ve reklam yok.

tek eski yanıo arama yapınca arama sonucunu yine orjinal youtube ile açıyor tekrar geriye ona dönmek gerekiyor.

smarttube alternatifi şu daha iyi diyen varsa yazarsa sevinirim.

Orjinal Youtube neden kullanmıyorsun?

Birde şu "gömleği görünmesi gereken adam" nedir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pocemonmutlu -- 18 Aralık 2024; 4:38:46 >
  • Digital audio girişine bağladığım optik kabloyu Marantz ampliye taktım. Dali speakerlar efsane ses alıyorum. Ses konusunda benim gibi antika işeniz tavsiye ederim :)

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • el_chancho E kullanıcısına yanıt

Bende 75c755 e Sony saoundbar ı o şekilde bağladım ses olayı mükemmel

Ayrıca TV de 1 adet USB bağlantısı olması kötü sadece 1 adet USB 3.0 var...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2 saatimi aldı kodi stremio falan ama temiz kurulum yaptım. Eski maili girdim problem olmadı. Tüm izinleri vererek kurdum. Asistan da çalışıyor. Uygulamalar kısmı da aktif. Yazıyorsun zınk geliyor karşına :) çile çekmişiz 2 aydır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tiestoly -- 18 Aralık 2024; 21:1:58 >
  • tiestoly kullanıcısına yanıt
    Efsane. Güzel günlerde kullan üstad :)

Sağol hocam :)

Size bir soru sorabilirmiyim. Tv de hdmi arc var ama soundbar da hdmi arc yok. Sadece hdmi var. Arc baglantisi yaptığımda soundbar ekraninda arc yaziyor. Fakat dolby ses alamıyorum. Pcm 2.0 veriyor. Optik ile dolby ses aliyorum. Soundbar modeli lg nb5540

Bu arc icin ne yapılabilir

Tv yi soundbara hem optik hem de eARC den bağladım, eARC den cok daha iyi ses aldim, soundbarda Dolby Atmos yazdi.optikin ses gucu daha düşüktü.

eARC den de ses icin bi deneyin derim

• frekans76 kullanıcısına yanıt
    Tavsiye için teşekkür ederim. Benim Marantz amplide hdmi girişi olmadığı için earc pek mümkün değil üstad. Ancak dönüştürücü ile kısmen çözülebilir.

• 
Sayfa: önceki 778779780781782
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.