Tüh bende de simsiyah değil ilk dakikası |
TCL Qled ve Led Televizyonu İnceleme Paylaşım Ana konu (780. sayfa)
-
-
S23 ultra'nın ekranında siyah görseydim orayı zaten bu gece uyku yoktu Bana ayar yapmaktan
Yani O gömleği görünmesi gereken adam da ayarları bayağı iyi tutturmuşum buraya tavsiye olarak yazdım ama pek sallayan olmadı sanırım herkes
siyah ayarı/detay optimizasyonunu o şekilde ayarlamalı bariz
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gimmeluck -- 18 Aralık 2024; 3:50:7 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
-
Bu arada Smart YouTube çok başarılı Neden herkes onu kullanmıyor Onu da anlamadım buraya da notu yazayım
Aha Pardon hocam işletim sistemi farkı var sende var mı Smart YouTube bilmiyorum
Arabaların kliması açıldığında motoru zorluyor derler.
Arabam yok ama bunu söyleyenler çoktur.
Bu bilgiyi Tv'nin smartı ile bir bağlantı kursakmı
-
Hocam gece vakti kafam basmadı yazdığına
Bu arada bir de kaliteli klasik müzik kayıtları arıyorum var mıdır kimse de İlla YouTube falan gibi görüntülü olması da şart değil, stereo'da olur.
flac tercih sebebi.
Hiç önemli değil
Şimdi Mercedes ile Bugattinin smart özellikleri kıyaslanırmı bilemedim
3-5 birşeyler var işte idare ediyoruz
-
Jeton yeni düştü Sen "Smart Youtube" adındaki uygulamadan bahsetmişsin
Bende diyorum benim Tv'ye sende Smart falan farmı diye tiye geçtin sandım pardon
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pocemonmutlu -- 18 Aralık 2024; 4:26:29 > -
Benimde kafam güzel normaldir
Bu başlığa git https://forum.donanimhaber.com/soundbar-ana-konu--83289199-1889#160273432
@sadays bey ile iletişime geç. Kaliteli müzik kayıtları hakkında kaynak link bilgi yardımcı olur, ilgi alanında bu konular
-
ooo süper deniyelim.
Smarttube burada bi arkadas yazmıstı,
yoyoutube videolarının video audio datavs net oalrak gösteriyor ve seçtiriyot, ve reklam yok.
tek eski yanıo arama yapınca arama sonucunu yine orjinal youtube ile açıyor tekrar geriye ona dönmek gerekiyor.
smarttube alternatifi şu daha iyi diyen varsa yazarsa sevinirim.
-
Orjinal Youtube neden kullanmıyorsun?
Birde şu "gömleği görünmesi gereken adam" nedir?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pocemonmutlu -- 18 Aralık 2024; 4:38:46 > -
-
Bende 75c755 e Sony saoundbar ı o şekilde bağladım ses olayı mükemmel
Ayrıca TV de 1 adet USB bağlantısı olması kötü sadece 1 adet USB 3.0 var...
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
2 saatimi aldı kodi stremio falan ama temiz kurulum yaptım. Eski maili girdim problem olmadı. Tüm izinleri vererek kurdum. Asistan da çalışıyor. Uygulamalar kısmı da aktif. Yazıyorsun zınk geliyor karşına :) çile çekmişiz 2 aydır.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tiestoly -- 18 Aralık 2024; 21:1:58 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Efsane. Güzel günlerde kullan üstad :)
Sağol hocam :)
Size bir soru sorabilirmiyim. Tv de hdmi arc var ama soundbar da hdmi arc yok. Sadece hdmi var. Arc baglantisi yaptığımda soundbar ekraninda arc yaziyor. Fakat dolby ses alamıyorum. Pcm 2.0 veriyor. Optik ile dolby ses aliyorum. Soundbar modeli lg nb5540
Bu arc icin ne yapılabilir
Tv yi soundbara hem optik hem de eARC den bağladım, eARC den cok daha iyi ses aldim, soundbarda Dolby Atmos yazdi.optikin ses gucu daha düşüktü.
eARC den de ses icin bi deneyin derim
Tavsiye için teşekkür ederim. Benim Marantz amplide hdmi girişi olmadığı için earc pek mümkün değil üstad. Ancak dönüştürücü ile kısmen çözülebilir.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X