Şimdi Ara

TCL Robot Süpürge (Sweeva 6000/6500) Kullanıcılar Kulübü (32. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.088
Cevap
72
Favori
91.021
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Benim de teker kilitlendi dönmüyor. Baktım ettim kolay sökülecek gibi değil . Servise göndereceğim büyük ihtimalle. Siz nasıl gönderdiniz istasyon falan komple mi yoksa sadece cihazı mı . Bir de nereye gönderdiniz

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • mefs M kullanıcısına yanıt
    Komple kutu içeriği ile hocam belki değişim olur diye. Providyo izmire arayıp kargo kodu istiyorsunuz

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Döner fırça hatası yüzünden servise yolladım sıfır cihaz yollamış sağolsunlar , yine döner fırça hatası veriyor ne yapsam gına geldi artık bu üründen iade olsa keşke.

• Merhabalar;
    Cihazı çalıştırmak için evde wifi olması şart mı? Yoksa başka bir yolu var mı? Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim. Annemgile aldım. Evde internetleri yok. Yardımlarınız için şimdiden çok teşekkür ediyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ysnsn Y kullanıcısına yanıt
    Benim evde de internet yok. Benim telefonumu wifi olarak kullanip hanimin telefonuna tcl programi kurdum. Sonrasinda benim telefona da tcl kurup iki telefonu eslestirdim. Calistiracagim zaman telefonu modem olarak kullanip supurgeyi bagliyorum ve program uzerinden kullaniyorum. Kurulum biraz karisik oldu ama biraz uğraşınca oluyor. Birde hic programsiz modemsiz cihazi herhangi bir odaya koyup calistirma dugmesine basarsaniz direk calisip bulundugu odayi temizler. Illaki internete bagli olmasina gerek yok.

• enesozkrt61 E kullanıcısına yanıt

Çok teşekkür ediyorum.

• Şuraya baksanıza arkadaşlar. Bu cihazla böyle mi uğraşacağız biz. Diğer Xiaomi , Roborock cihazlarda böyle bir sıkıntı var mı?

TCL Robot Süpürge (Sweeva 6000/6500) Kullanıcılar KulübüKerem ŞAHİNyoutube
    TCL SWEEVA 6500 ROBOT SÜPÜRGENİN KRONİK SORUNU OLAN FIRÇA SIKIŞTI HATASININ ÇÖZÜMÜNÜ ANLATMAYA ÇALIŞTIM. CİHAZIN İÇİNE HAVA ALACAĞI BOŞLUK KALMIŞ BU YÜZDEN İÇİNE KIL DOLMUŞ VE FIRÇA KAYIŞINA SIKIŞMIŞ. BU İŞLEMDEN SONRA ÖNCEDEN 10 DAKİKADA BİR HATA VEREN CİHAZ 2 SAATTİR ARALIKSIZ ÇALIŞIYOR HİÇ HATA VERMEDİ. ALT TARAFTA DÖNER FIRÇANIN YUVASINA TAKILAN BEYAZ YERİN ÇEVRESİNDEKİ BOŞLUĞU PELİGOM İLE KAPATMAYA ÇALIŞTIM HAVA GEÇİŞİNI AZALTMAK İÇİN. SİZ DE BU ŞEKİLDE KAPATMA İŞLEMİ YAPARSANIZ HAVA GEÇİŞİNİ AZALTABİLİRSİNİZ. UMARIM YARDIMCI OLABİLMİŞİMDİR. TEŞEKKÜRLER.
    https://www.youtube.com/watch?v=c1tucVffXP4
  • Uğraşamayacağım toz torbası muhabbetiyle. İsteyen varsa ben satıcam benimkini

• coskuksk kullanıcısına yanıt
    Fiyat ne düşünüyorsunuz

• Halilykskx H kullanıcısına yanıt
    Hocam naptınız geldi mi robot süpürgeniz

• ghost22 G kullanıcısına yanıt

Sizin teklifiniz nedir. 5-6 bin gibi bi rakama veririm herhalde

• arkadaşlar fırça sürekli takılan kilitlenenler, üstte bir arkadaşın bahsettiği yöntemi uygulasınlar. her temizlemede 5-10 kez kilitlenen alet, tüm evi hiç kitlenmeden temizleyip dönüyor.

alttaki büyük fırçayı çıkartın,

fırçanın yan tarafındaki siyah yumuşak plastiği ve demiri çıkartın,

arada bir çok kıl, saç, tüy vs toplanıyor. hepsini bir güzel kürdan ile temizleyin.

Var ise, gres, sıvı gres ya da wd-40 vs. sıkın tekrar demir ve plastiği takıp, fırçayı oturtun ve deneyin.

En az 4 kere denedim sorunsuz... Oraya çok çabuk toplanıyor o ayrı.

• frkn_clk F kullanıcısına yanıt
    Hocam Çarşamba günü geldi. Ürün hemen tamir edilmişti ama yanlış yere yollamışlar onunla oynadık. 92 tl kargo parasıda ödedim arayıp söylediğimde geri ödemesini yaptılar. Üründe değişen hiç birşey yok. Sadece rulman yeri yağlanmış. Ama biraz daha az veriyor hatayı. Hatta sadece belli noktalarda veriyor. Antrede takıldığı biyer vardı hep orada tekrardan verdi sıkıştı arızasını. Tekerin birtanesi boşlukta gibi kaldığından makine oturuyor sanırım. Çalıştıkça fırça aşınma yapacağından daha kolay dönmeye başlayacak ve hatayı kesecek ya da azaltacak diye umut ediyorum. Şuan can sıkıcı bir durum yok gibi. Zaten halıları kaldıracağım. O zaman hiçbir sıkıntı kalmıyor. Ben servisten verim almadım. Ama değişim yaptırılabilirse göndermeye değer. Hayırlı bayramlar herkese. TCL Robot Süpürge (Sweeva 6000/6500) Kullanıcılar Kulübü

• Halilykskx H kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim hocam. Hayırlı bayramlar

• Merhaba arkadaşlar cihaz için aliexpressten toz torbası ve yedek fırça vs sipariş verdim. Lafta Türkiye garantili cihaz aldık, toz torbası tedarikini bile yapmıyorlar. Yedek işi de cidden çok çok fahiş, 5 toz torbası için sanırım 500-600 TL gibi bir ücret ödedim. Elimde 1 tane de yedek var bu 6 torba ile 6 seneyi devirmeyi düşünüyorum. Torbalara fermuar dikip doldukça büyük süpürge ile içini çekip uzun süre kullanılabiliyor. Bazılarının dediği gibi fermuardan toz dışarı hazneye de geçmiyor. Sadece toz torbası pandemi de taktığımız 2-3 katmanlı maske bezlerine benziyor. Bu yüzden katmanlar arasında yavaş yavaş toz birikmeye başlıyor. Tahminen 6-12 ay arasında ömrünü tamamlar bu toz torbası bezleri sonra çöpe atıp yenisini takacağım. Torbaları çöpe atarken kızaklı plastik bağlantı kısmını kesip kenara koyun derim çünkü bu torbaların pahalı olmasının sebebi bu kısım. Başka torbalara bu kısmı yapıştır kullan yapmayı da düşünüyorum sadece ucuz uygun torba bulmam gerekecek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi C4H1T -- 24 Nisan 2023; 9:22:30 >

• C4H1T kullanıcısına yanıt

Ne kadar da doğru bir ifade; lafta Türkiye garantili cihaz aldık. Benim de daha önce söylediğim gibi garantisi biter de bir yeri bozulursa çöp olur bu cihaz. Bütün naneyi yiyen aslında Bilkom, kutuya bilkom güvencesi etiketi yapıştırmakla olmuyor bu işler. Bilkomu arıyorum bu ürünü getirttiniz hiçbir şeyini tedarik edemiyoruz diyorum, topu direkt providyoya atıyorlar. Onların da durumu malum. Tamamiyle amatör kurumsallıktan uzak bir firma. Yazılım desteği güncelleme falan unutun o işleri.

Beko da aynı cihazı getirtip markasını basmış. Çöp torbası için onlara bile kayıt açtırdım ellerinde yok tedarik edemiyorlar. 2 ay oldu dönüş yapmadılar.

• Bu dönüşlerde falan çıkan sesi çözebilen oldu mu? Sanki bi şey kayamıyor da parkede atlaya atlaya gidiyor gibi. Servisi aradım, öndeki 360 derece dönen tek tekeri ve fırçayı çıkarıp temizleyin ve yağlayıp takın dediler. Yaptım ve değişen hiçbişi olmadı. Sessiz olsun diye kullanıyoruz güya ama süpürme sesinin kat kat fazlasını bu gacırtı şeklinde sesle geri döndürüyor.

• muscako M kullanıcısına yanıt
    Çok uğraştım ve buldum hatta yürürken rahatsız edecek derecede zırıldıyordu, çatır çutur sesler çıkarıyordu pat pat diye sesler vs. Alt döner fırçayı tutan büyük kapak var hani onu çıkarmadan fırçayı çıkaramıyoruz. O kapağı alın üstündeki lastiği (bu lastiğin görevi döner fırça üzerindeki tozu vs sıyırıp temizlemek fakat ters üretilmiş yere sürtünüyor ve ses yapıyor dönerken fırçaya yanlış bir hareket yaptırıp gacırtı gibi ses çıkartıyor denemek için fırçayı söküp çalıştırabilirsiniz), eklem yerlerini, hareket eden bütün aksamı güzelce temizleyin daha sonra antistatik bir sprey yağ ile yağlayın tekrar güzelce fazlalık yağları peçete ile temizleyip kurutun. Bir müddet rahat edersiniz. Periyodik olarak bu işlemi yapın.
    Not: Ben silah temizleme yağı kullandım elimde vardı, ince ve antistatik. Siz toz tutmayan başka bir yağ da kullanabilirsiniz.
    Sıvı silikon sprey toz tutuyor ve kısa bir sürede yine ses yaptırıyor.
    Bulaşık deterjanı çok toz tutuyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ghost22 -- 26 Nisan 2023; 20:1:26 >

• ghost22 G kullanıcısına yanıt

Çok teşekkür ederim hocam. Ben de öndeki 360 derece dönen tekerden şüpheleniyodum. Dönerken takılıyor da atlama mı yapıyo acaba diye. Bu sizin dediğiniz dönen fırça kısmının alta bakan yani dışta kalan bombeli yerini mi yağlayalım tam? Foto çekip yağlanmasj gereken alanı size zahmet işaretler misiniz? Öndeki 360 derece dönen tekeri yağladım biraz azalır gibi oldu ama ses var hala

• muscako M kullanıcısına yanıt
    TCL Robot Süpürge (Sweeva 6000/6500) Kullanıcılar Kulübü

İşaretli yerleri kağıt havlu ve fırça ile güzelce temizleyin sonra güzelce toz tutmayan bir yağ ile yağlayın orada görünen lastik sıyırıcı ve arkasındaki harekeli parça dahil sonra fazla yağı güzelce kağıt havlu ile temizleyip sonucu kontrol edin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ghost22 -- 26 Nisan 2023; 21:46:7 >
  • 
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.