Hocam peki sizce bu özellik cidden bir temizlik katıyor mu? Farklı marka ve modellerde bu özellik olmayanlara göre bariz olarak şöyle fark gözlemleriz diyebiliyor muyuz? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
TCL Robot Süpürge (Sweeva 6000/6500) Kullanıcılar Kulübü (34. sayfa)
-
-
Evet bu makineyi tercih etme sebebim uvc olması. Bir mühendis olarak uvc yi zaten günlük hayatımda sterilizasyon da kullanıyorum, Pis bir mop ve içinde deterjanı vs olmayan bir bardak su ile bütün evi silen üstelik halıları kirleten bir robot almaktansa virüs bakteri ve mikropları %99 yok eden bir robotu tercih ettim.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Geçen ay tekerleği kilitlenmesi nedeniyle servise gönderdiğim, henüz 6 aylık 6500 cihazımın tamiri mümkün olmadığından, değişimi onaylanmıştı. Sorumlu firma tarafıma ulaşıp önce ücret iadesi teklifinde bulundu. Fatura bedeli teklif edildiğinden kabul etmedim ve yeni cihaz istedim. 6500 modeli temin edilemediğinden yine onayımı alarak, moplu model 6500M modelini gönderdiler. Sadece teker arızası nedeniyle parça değişimi yapmayıp değişime gitmeleri de enteresan geldi bana, yine toz torbası muhabbetinden anladığım kadarıyla yedek parça temininde ciddi bir sıkıntı yaşıyorlar.
Henüz deneme fırsatı bulamadım mopun bir artısı var mı göreceğiz. Kullanan kimse var mı acaba.
-
Bir tekeri bile yapamıyor ve değişim yapıyorlar ise durum gerçekten içler acısı. Tabi tüketici için sorun çıkarmadan değişim yapıyor olmaları bir nebze iyi olmalı. Burada tek sıkıntı garantisi varken bile böyle ise garanti bitince vay halimize. Yeriniz de olsam gelen cihazı satar, ve satış sonrası daha iyi destek veren bir cihaz tercih ederim.
Yeni robotunuzu güzel günler de kullanın. Mop yorumlarınızı bekliyoruz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Peki çalışırken de mi görülmez ?
Açık olup olmadığını nasıl görüyorsunuz ışık belli oluyor mu?
UVC ışınlarının cilt ve göz hasarı gibi zararlı etkileri nedeniyle, antiseptik lamba tarafından üretilen bir ışıktır ve doğrudan izlemeye karşı korumalıdır. Göremezsiniz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ghost22 -- 14 Mayıs 2023; 9:17:33 >
yani diyorsunuz ki çalışıyordur. Teşekkürler bilgilendirme ve uyarı için.
Çünkü bazı ampüllerde mavi-mor ışık oluyor ya uzaktan da belli oluyor bunda da öyle bir mavi mor ışık bekledim açıkçası.
hocam biraz geç olacak ama ben sorunu çözdüm şöyle ki çöp istasyonunu ters çevirin orada toz kanalı var şeffaf içi görünüyor buraya bir şeyler sıkışmıştı burayı tornavida ile açarak bunları temizleyince sorun düzeldi.
-
Merhaba arkadaşlar aliexpressten kendim 5 tane toz torbası aldım şu anlık uzun bir süre toz torbası sorunum kalmadı. Hepsiburada da gezerken şöyle bir robot ve toz torbası gördüm sizinle paylaşmak istedim. Robot ve çöp istasyonu TCL 6500 e çok benziyor hatta özellikleri bile aynı. Çöp torbası da bire bir aynı gibi ve 10 lusu 599 TL alıp deneyen olur belki diye paylaşıyorum. Alan olursa da uyup uymadığı konusunda bilgilendirir ise sevinirim.
Bu yedek toz torbası linkiwww.hepsiburada.comBotslab 360 S8 Plus Robot Süpürge Için 10 Lu Yedek Toz Fiyatıhttps://www.hepsiburada.com/botslab-360-s8-plus-robot-supurge-icin-10-lu-yedek-toz-torbasi-p-HBCV00003R1GR3?magaza=OyuncakHobi&url_src=and-product-detail
Bu da robotun linkiwww.hepsiburada.comBotslab 360 S8 Plus Akıllı Robot Süpürge - Akıllı Çöp Fiyatıhttps://www.hepsiburada.com/botslab-360-s8-plus-akilli-robot-supurge-akilli-cop-bosaltma-istasyonlu-mop-pro-paspaslama-lidar-navigasyon-p-HBCV00003SECOD?magaza=OyuncakHobi&url_src=and-product-detail
Aliexpresste şöyle bir yedek fırça vs takımı var ve uyumlu modeller de TCL sweeva ve botslab s8 plus 360 ta var. Bu cihazlar tahmin ettiğim gibi aynı cihazlar. Torbaları da uyumlu olmalıdır.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi C4H1T -- 17 Mayıs 2023; 0:50:25 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Parke veya taş zeminde giderken garç gurç sürtme sesinden kurtuldum. Yukarda bir arkadaş sağolsun elektrik bandı ile çözmüş. Evde elektrik bandını bulamayınca koli bandı yaptım. Sürtme sesi tamamen kesildi. Arkadaştan allah razı olsun.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Arkadaşlar merhabalar. Aşağıda linkini bıraktığım ürünü sipariş verdim. 6500 cihazım için. Uygunluğu konusunda buraya geri dönüş yaparım.
amazon360 S6 Robot Akıllı Süpürge Filtre Seti 12 Parça Set RZhttps://www.amazon.com.tr/gp/product/B08Z8JS23C/ref=ppx_yo_dt_b_asin_title_o00_s00?ie=UTF8&psc=1 -
Sonucu merakla bekliyorum
Üstadım herkes şu olur mu bu olmaz mı diye konuşuyor. Burada bu kadar kişiyiz kimse denememiş anlaşılan umarım bir hayra vesile oluruz.
Ne demek hocam, sizde kalıcı çözüm olur umarım :)
Bende elektrik bandı 1 ay kadar dayandı, eskisi kadar olmasa da şimdi yine ses yapmaya başladı. Basit bi işlem olduğu için ayda bir bant çekmeye razıyım :D o yüzeyi kaplayınca yere sürterek yüzey maddesi silinmeyecek bişeylerle sesi kesmek gerek ama oraya en doğru madde hangisi arayıp bulacağız :D
-
Merhaba, TCL 6500M'yi yeni aldım. Kanepe ve bazanın altına giriyor ama biraz ilerledikten sonra sıkışıp yardım istiyor. Çıkamayacağı yere girmemesi için o kısımlara terlik koydum. İlk haritayı oluştururken o kısımlara girmedi. Haritayı kaydettim. Engel olarak koyduğum terlikleri kaldırıp tekrar temizlemeye başladığında, girmemesi gereken ve terlik engeli varken girmediği alanlara bu kez giriyor. Bu sorunu nasıl aşabilirim? Haritada, kanepe altına yasaklı bölge işaretlemek de zor. Kanepe ve baza altını seçerken kanepenin çevresini seçmiş oluyorum. Kanepenin çevresini temizlemeyecek bu yüzden. Siz napıyorsunuz kanepe altına girmemesi için?
Merhaba, robot süpürge iyice temizlediğini halde süpürme işlemine başlar başlamaz 5 an sonra falan “Döner fırça sıkışmış, lütfen çıkarın ve temizleyin” diyor ve duruyor. Hatta fırçada sıkıntı olabilir diye yeni fırça ile denedim ve yine aynı hatayı alıyorum. Çözüm için ne yapmamı önerirsiniz, hatta servisle görüşüp servise göndermeyi bile düşünmüyor değilim. Teşekkür ederim.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X