Şimdi Ara

TCL Robot Süpürge (Sweeva 6000/6500) Kullanıcılar Kulübü (35. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.089
Cevap
72
Favori
91.150
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Fircayi elinizle cevirmeye çalışın eger donmuyorsa veya biraz dönüp takiliyorsa fircayi ceviren elektrik motorunun kayisina pislik dolup sıkıştırmış demektir. Forumda bikac sayfa geride youtube videosu paylasilmisti. Benimde basima geldi. Makina direk firca sıkıştı hatasi veriyordu. Fircayi elle dondurmeye calisinca yarim tur donup takiliyordu. Biraz zorlayinca normal donmeye baslamisti. Sonrasinda kendim makinayi söküp doner fircayi ceviren kayisin oldugu kismi temizledim. Sonrasinda firca hatasini cok nadir veriyor hatta uzun suredir firca hatasi almiyorum.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • onurceylantr O kullanıcısına yanıt
    Kerem ŞAHİNyoutube
    TCL SWEEVA 6500 Döner Fırça Sıkıştı Hatası Çözümü
    https://www.youtube.com/watch?v=c1tucVffXP4&utm_campaign=DonanimHaber&utm_medium=referral&utm_source=DonanimHaber

Ayrica fircanin ucundaki plastik icerisinde olan rulmanda bazan islak ve toz sebebiyle sıkışabiliyor onu da kontrol edip temizlemekte fayda var.

• enesozkrt61 E kullanıcısına yanıt

Cihaz garanti dışı kaldıktan sonra neye yarar. Ne söküm takım uğraşacağız gönder servise yenisini göndersin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar merhaba,
    “Dönel fırça sıkışmış, lütfen çıkarın ve temizleyin” uyarısı alıyordum, defalarca temizledim hatta yeni rulo fırça aldım, yine çözüm olmadı.
    Bugün itibariyle cihazı kutu ve tüm aparatlarıyla beraber yetkili servise gönderdim.
    Yardımcı olması bakımından kargo kodu bilgilerini paylaşmak istedim.
    Aras Kargo, anlaşmalı kargo kodu:821400001547, İzmir Halimağa Şubesi

Umarım cihazın sıkıntısını giderirler.
    Bu arada servisin yeni cihaz gönderme durumu oluyor mu?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • M-E-T kullanıcısına yanıt

Ürünü aldım denedim. Ne yazık ki hiç bir parçası uyumlu değil. Arayışa devam. Başka bir ürünün bizim cihazlara uygunluğunu deneyen mevcutsa lütfen buraları yeşillendirsin. Teşekkürler.

• tomurcukk kullanıcısına yanıt
    Koli içinde bir tane yedek toz torbası olması gerekir.

Ben buradaki siteden yedek rulo fırça siparişi verdim, 10 güne kadar geliyor ama ürünler sorunsuz elime ulaştı.

www.supurgemarket.com
    Alışveriş Sepeti - Elektrikli süpürge toz torbası,aksesuar,hortum,filtre,koku çubuğu | Süpürge Market
    https://www.supurgemarket.com/shopping_cart

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

Sahip olduğumuz ürün Arçelik RS9131 ile birebir aynı. Göndermiş olduğunuz siteyi daha önce inceledim. Set olanarak satınal ürünler malumunuz daha ucuza gelmekte. Benim vermiş olduğum lindeki ürün 12 parça 300 lira bu sitede ise sadece fırça 250 lira. Tek amacım daha ucuza nasıl halledebiliriz. Cevap için teşekkür ederim.

Bilgilendirme için cok teşekkürler. Bu süpürgeye parça bulmak eziyete dönüştü..

• www.sherman.com.tr
    360 S8 Vacuum Mop Pro Cleaner Akıllı Robot Süpürge Ana Fırça - sherman.com.tr
    https://www.sherman.com.tr/s8-ana-firca

Bu fırçayı sipariş verdim ve elime ulaştı. Bizim modelle uyumlu. Tcl 6500 modeli benimki.

Toz torbasını denediniz mi?

• Helsinki H kullanıcısına yanıt

Benim paylaştığım model bire bir aynı aliexpresste de uyumlu olduğu yazıyor. Sadece toz torbası hakkın da uyumlu veya değil bir bilgi yok. Bilgilendirme için teşekkürler

• Arçelik 9131 model robotla birebir aynı olduğunu biliyorum. Aynı fabrikadan çıkma alınacak bütün yedek malzemeler uyumlu olacaktır. şuanda 360 s8 cihazını araştırıyorum. şimdilik okuduklarım kadarı ile aynı gözüküyor.

• Night Hawk kullanıcısına yanıt

aldığım sette toz torbası mevcut değildi. Başka bir markanın toz torbasını almadım. içinden çıkan 2. torbaya geçtim şimdilik.

• Cihazı almamdan bu yana 6 aydan fazla geçti. Cihazın içini açmaktan başlayın detaylı temizliğine kadar kendim yaptım. Bir çok soruna kendim çozüm buldum. aklına takılan birşey varsa bilgim dahilinde seve seve yardımcı olurum.

Hocam bu parkede sürtünme sesine çözüm buldunuz mu? Alttaki silikon yeri bantla kaplayınca kesildi, ama ucu sivri olunca bant 1 haftada yırtılıp gidiyor. Parkede giderken çıkardığı seslerden bıktım

• muscako M kullanıcısına yanıt

Nedense ben böyle bir problem yaşamadım açıkcası. Ama nacizane tavsiyem sünger yapıda tek taraflı mantlar var onları deneyebilirsiniz. Silikon bantlarda denenebilir. Sanırım deneme yanılma yöntemi ile ilerlemeliyiz.

Hocam selam,

Müsait olduğunuz zamanda ne tarz bir bakım yapıyorsunuz içini açıp vs anlatırsanız ben de dahil herkes faydalanmış olur. Bu arada ben de kendim olabildiğince içini açıp temizledim fakat tekerleği yağlamam lazım ne kullandınız bunun için? Aşağıda arkadaşın dediği gibi parkede sürtme sesi yapıyor çözüm bulamadım.

• tomurcukk kullanıcısına yanıt

Yakın zamanda detaylı temizlik yaparsam resimleyerek burada paylaşırım. Tekerden kastınız yanlardaki 2 adet olan itme tekerleri mi, öndeki 360 derece dönen tek teker mi?

• 
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.