< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
TCL Robot Süpürge (Sweeva 6000/6500) Kullanıcılar Kulübü (36. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
-
Bez bantları diyorsunuz sanırım hocam. Onları da ucuna toz toprağı toplar diye uygulamıştım. O kesin çözüm olur sesi keserken ama halıda tüylendirme yapabilir. Elektrik bandı da aslında çözüm oluyor ama silikon malzemenin ucu çok sivri olduğu için kesip atıyor. Zımpara yapsam görevini yapamicak belki malzeme. Valla kararsız kaldım iyice ya. Parkede garç gurç ses yapıp duruyor araba sileceği gibi. Benzer bir malzeme zaten araba sileceği ile sanki. Yüzeydeki o malzeme silinip gidince ses başladı.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Evet hocam aslında bu parçayı söktüm hatta lastiğide söktüm temizliğini yapmıştım fakat 2 ay önce siz ne sıklıkla bakım yapıyorsunuz? Bugün tekrar bir açıp temizleyeceğim cihazı bu parçayada wd-40 sıkarım diye düşünüyordum yağlansın diye.
-
WD-40 tavsiye etmem. kısa vadede Sorunu ortadan kaldırır fakat zaman geçtikçe toz çekmeye başlar. Zaten statik elektrik yüklü bir cihaz sonuçta. Ben 2 haftada bir açıp komple temizlerim. Bakım yapmazsak bu cihazlara ömürleri 1.5-2 yıldan fazla olmaz bence. Zaten bu süre zarfında da bataryası ölecek ona da ufaktan cözüm arıyorum açıkcası.
-
şimdilik aklıma başka birşey gelmiyor. biraz kafa yormak lazım anlaşılan.
-
Fakat hocam o lastiği çıkarttığımda yağlıydı o kısım ben de ona dayanarak wd40 tedavisi yaparım diye düşünmüştüm madem öyle söylüyorsunuz sıkmam sadece temizliğini yapar geçerim :)
-
Bende de yağ mevcuttu hatta temizlerken elime bulaştığını hatırlıyorum. İnce gress yağı bulmaya çalışıyorum bulursam ondan süreceğim. Yada daha önce terübe eden oldu ise traş makinalarının başlığına sürülen beyaz renkli yağdan süreceğim. beklemedeyim.
-
Gres yağı kalıp olduğu için direk elemiştim, sıvıyağ süreceğiz bu gidişle :)
-
Gövde montaj kısmında bilya takımı olduğunu düşünürsek en iyi çözüm kaliteli gresin oraya yedirilmesi olacaktır diye düşünüyorum. Keza sıvı yağın kullandıkça halınıza akmasını istemezsiniz :D
-
Zaten ben tam döküyordum sıvıyağı hanım kızınca vazgeçtim :D
-
İç işleri bakanı yine günü kurtarmış
-
Bu torbayı deneyen var mı acaba? Bizim cihaza oluyor mu?
Satıcıya sordum cevap alamadım alıp denemek lazım hb da iade de sorun çıkarmayacak bilsem alırım.
Ben sordum ama onlarda malesef bilmiyorlar
Yedek torbayı taktım. Bir iki ay sonra sipariş verip deneyeyim bakalım :)
Arkadaşlar Arçelik robot süpürgesinin toz torbasını deneyen oldu mu?
Bizim süpürge ile haznesi çok benziyor.
Onun toz torbası da bulunmuyor, yada ben bulamadım Arçelik te sorunlu yada bu modellerin hepsin de kara borsa durumu var. Çakal bu cihazı üreten Çin li firma
-
Lidar sensör hatası alan olursa DM atsın özel ilgileneyim başıma o da geldi :)
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X