Şimdi Ara

TCL Robot Süpürge (Sweeva 6000/6500) Kullanıcılar Kulübü (38. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.087
Cevap
72
Favori
90.968
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Evet bulunacak gibi ama bu aliexpres bağlantısındaki 134 TLye aldanmayalım, bu sadece yan fırça fiyatı. Aşağıdan 5li toz torbasını seçince gümrüksüz 790 TL Gümrük vergi vs birlikte 1200 TL civarına geliyor

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • jayjay_83 kullanıcısına yanıt

5 toz torbası ve ana fırça 2 HEPA filtresi 3-4 tane de pır pır fırçasına gümrüklü 1100 TL civarı bir rakam ödedim tabi bundan 2 ay kadar önce. Şimdi sadece 5 toz torbası o fiyata alınmaz. Bunun yerine botslab robotun 10 lu toz torbası daha cazip.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • TeslanınKalfası kullanıcısına yanıt
    Valla bence iyi. Ae’den daha ucuz. Keike mop haznesini ekstra alınca bizim ki de mop yapsa 😄

• Merhaba arkadaşlar. Herkese paylaştığı bilgi ve tecrübeler için teşekkür ederim. Sayenizde bir kaç günlük 6500m kullanıcısı olarak haritayı yapabildim.

Benim danışmak istediğim mop hakkında bir durum. Mop için su haznesine su koydum. Cihaza mop yaptırdım. Şarj istasyonuna dönünce mop aparatını çıkarıp tekrar şarja koydum. Şarj yerinde yerde az miktarda su olduğunu gördüm. Hazneyi çıkarıp bakınca altındaki su deliklerinden azar azar kaçırma farkettim. Hazneyi mecburen boşaltıp yerine taktım. Mop kullanıp cihazında benzer durum olan var mı acaba? Her seferinde boşaltmamız mı gerekiyor anlayamadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baboli97 -- 19 Temmuz 2023; 20:36:48 >
  • qeep kullanıcısına yanıt
    3M cırt bantla yapıştırsan altına

• baboli97 B kullanıcısına yanıt

Mopun mu var derdin var :) dediğiniz gibi olabilir iş bitti suyu boşalt.

• Bende 6500 modeli var ama uygulaması berbat hayatımda gördüğüm en kötü uygulama. Robot kayıtlı haritada dahil kayboluyor zaman zaman. Ve kayıtlı haritadaki odayı bulamıyor. Devamlı cihaz çevrimdışı uyarısı veriyor kendi kendine sekmeler arasında geziyor hep bir odayı temizleteceğim zaman otomatik temizlemeye atlıyor falan inanılmaz memnuniyetsizim bu üründen. Güncelleme zaten çıkartmıyorlar. Aynı sorunu yaşayan var mı?

• Nyanko Sensei kullanıcısına yanıt
    Söylediğiniz şeylerin hiçbirini yaşamadım. Ben de aksi yönde çok memnunum. Başka bir cihaza yüklemeyi deneyin uygulamayı.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Merhaba,

5500 fiyatındayken ben de satın almıştım fakat memnun değilim çok fazla takılıyor ve aşırı ses çıkarmaya başladı. Garantiye göndersem tamir ya da yenilenme imkanı var mı? Eğer olmazsa satıp başka bir model alacağım.

• vs-fb kullanıcısına yanıt

iPhone ve Android cihazlarda ayrı ayrı denedim zaten hepsinde aynı problem var.

• qeep kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler bende aldım. Tam uyumlu. Sorunsuz kullanıyorum.

• Böyle bir başlık var mıydı yahu denk gelmemişim daha önce. Sweeva 6500M kullanıyorum 2 aydır, fırça sıkışma sorunundan mustarip olarak aranıza katıldım Hayır sıkışması bir şey değil de uzaktan müdahale edemiyorsun çok can sıkıcı. Eve gelmeden süpüreyim diyorsun işin yarısında fırça hatası, hoop kaldı öyle.

• Anil.K kullanıcısına yanıt
    Fırçada maalesef çok fazla kıl tüy birikiyor. Düzenli kesmek lazım. Açıkçası, belki de son 20-30 kullanımda 1 kere bile fırça sıkıştı hatası almadım.

• sakleylek kullanıcısına yanıt

Tüm parçalar uyuyormu hocam. Birde site güvenilirmi acaba

• chetyner kullanıcısına yanıt
    Ben sadece toz toplama ünitesi için torba aldım. Ama TCL 6500 ve 6000 ile aynı ürünler... Olmadı iade edersin..

• Teşekkürler hocam cevabınız için. Bende 6000 modeli var toz torbalı değil. Fırça ve filtreli setten sipariş verelim bakalım. Dediğiniz gibi uymazsa iade ederim

• Evet arkadaşlar oyuncak hobi internet sitesinden verdiğim siparişler geldi. Botslab S8 plus için orjinal 10 adet toz torbası ve aksesuar seti. Hepsi 6500M ve 6000m (ki birini evde diğerini iş yerimde kullanıyorum) için tam uyumlu yani orjinal kutusundan çıkanla aynı. Artık kendi adıma bu sorunu çözdüm. Merak edenler için resimleri de paylaşıyorum.

TCL Robot Süpürge (Sweeva 6000/6500) Kullanıcılar Kulübü

Dostum ben de hem çöp torbası hem de yedek parçalardan aldım senin önerinle. Sağol..

ikisinden de bende sipariş verdim. sayende çözdük galiba sarf malzemesi olayını. teşekkür ederiz.

ayrıca bunlar uyuyor sa şöyle de bir şey aklıma geldi. demekki ürünler aynı ürünler üstüne basılan marka farklı TCL in yazılımı beş para etmez bu Botslab ın yazılımı belki bu TCL robotlarımızı da çalıştırır.

• 
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.