Şimdi Ara

TCL Robot Süpürge (Sweeva 6000/6500) Kullanıcılar Kulübü (33. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.089
Cevap
72
Favori
91.155
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Tamamdır hocam şimdi oldu, çok teşekkür ederim :) döner fırça diye sol tarafta duran fırçayı dediniz sanmıştım. Burayı yağlayıp deneyeceğim. Burayı yağlayınca yine yere veya halıya sürterek gideceği için yüzeydeki o yağ silinip gitmiyor mu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • muscako M kullanıcısına yanıt
    O yüzden antistatik bir yağ demiştim. Toz tutmayan bir yağ kullanmalısın ve o kısmı düzenli olarak temizlemelisin. Her yağ olmuyor.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Benim makine evi süpürdükten sonra salonun ortasından çarpraz güdüp geliyor, sonra süpürmeyi bitiriyor. Böyle birşey yaşayan var mı?

TCL Robot Süpürge (Sweeva 6000/6500) Kullanıcılar Kulübü

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • qeep kullanıcısına yanıt
    Benimki de aynı. Bir sorun oluşturmuyor, temizlik alanına bakınca net anlaşılıyor. Vardır bir bildiği diyorum 😀

• qeep kullanıcısına yanıt
    Hocam bende masanın ayaklarından falan tırmanmaya çalışıyor. Şükür etmek lazım

• Merhaba. Cihazı paylaş diyerek eşimin TCL kimliğini giriyorum fakat paylaşım başarısız diyor. Çözebilen var mı?

• 5burak5 kullanıcısına yanıt
    Programı eşinizin telefonuna kurun kendi kullanıcı ad ve şifrenizle eşinizin telefonundan çalıştırın. Her iki telefonda da çalışacaktır.

• 'döner fırça hatasını' çözmeyi başardım uzun ugraş sonucunda, fırçanın dönen kısmındaki lastik özellikle sorun olacak şekilde dizayn ve imal edilmiş,bilezik temizlikden sonra düşünce sallanıp duruyor direkt hata,kıl tüy dolup sertleşince hata!!çareyi şöyle buldum; fırça bilezigine daralan makaron takıp lastigin çok esnemesini engelledim bir süredir vıik viıkk yapmıyor.

• metearman M kullanıcısına yanıt
    Fotoğraf paylaşabilirmisiniz

• Tüm evi ve programli süpürme yaparak 3 saat çalıştı,yalnızca halının saçaklarında yüksek kabartmadan aşırı sallandıgı yerlerde viik viık yaptı,eski süpürge 360 s5 de saglam mekanizma yapılmış böyle sorunlar çıkarmıyordu,kanaatim söyle ki:döner fırçanın rulman bilezigin üstündeki lastik aşırı esnek yapılmış uyugn şekilde sıkıştırmak gerekiyor,vik vikk sesini engellemek için:yaptıgım gibi bilezigin üstüne 'ısıyla daralan makaron' yaparak üstüne lastigi yerleştirmek,yetersiz gelirse fıçayı kapatan koruma kapagına lastigin geldigi bölüme,lastik bant vb şeylerle destekleyip dönmesini engelmeyecek şekilde deneyerek uygun halini bulmaktan geçiyor.

• metearman M kullanıcısına yanıt
    Fotoğraf paylaşırsanız tam olarak nereye ne yapılacağını herkes daha iyi anlayabilir.

• ghost22 G kullanıcısına yanıt

Teşekkürler hocam. Programa Google kimliğimle giriş yaptığım için eşimin telefonunda Google hesabımı girmek istemedim. Ama öyle yaptık mecbur.

• Sağa sola dönüşte olan gacırtı sorununu ne yaptıysam istediğim gibi çözemedim. Süpürge altındaki silikon malzeme ileri geri yaparken esnek olduğu için atlama yaptıkça gacırtı yapıyordu. Kaygan olursa çözüm olur belki diyerek çeşitli ürünler sürdüm bu kauçuk malzemeye. Fakat çözüm bulamadım. Oto sileceğinin kaplaması gibi bir kaplama var ve sürte sürte en üstteki sessiz kalmasını sağlayan malzeme silinip gidiyor sanırım. Ben de çözümü burayı boydan boya elektrik bandı kaplayarak buldum. Ses %80 azaldı diyebilirim rahatça

TCL Robot Süpürge (Sweeva 6000/6500) Kullanıcılar Kulübü

• muscako M kullanıcısına yanıt
    Eve gider gitmez deneyeceğim

• 5burak5 kullanıcısına yanıt

Bu kapladığım kauçuk malzemeye kayganlık verecek bişi sürülse de ses yapıyor. Çünkü halıya falan çıkınca orayı peçeteyle silip alır gibi halı siliyor. Kauçuk üstüne ses yapmayacak bir kaplama şart. Bez bant düşündüm ama tozdan mahvolur diye yine en dayanıklı ve kalıcı elektrik bandı geldi aklıma

• arcaolcer A kullanıcısına yanıt
    arkadaşlar merhaba bu konuda bir gelişme oldu mu acaba? bu gece 3 defa elektrik kesintisi oldu be her seferinde toz topladığı için bütün ev sakinleri eşlik etmek zorunda kaldık😁

• Merhabalar benim süpürgede sanırım UV sterilizasyon çalışmıyor. Programdan açık yapmama rağmen süpürgenin altında herhangi bir ışık yanmıyor. Çalışırken kaldırdığımda da görmüyorum çalışırken kafamı eğip baktığımda da görülmüyor. Bu görülmeyecek kadar az bir ışık mı acaba ? Sizde de böyle mi?

• ace01 A kullanıcısına yanıt
    O ışığı görebilirsen gördüğün son şey olabilir bir daha sakın deneme. Gözümüz o dalga boyunu görmez ama yok edici etkisini hisseder. Tehlikeli olması nedeniyle kaldırdığında sensör onun enerjisini keser fakat sensör arıza yaparsa görecek bir gözün maalesef olmaz. Hatta vücuda temas ettiği yerlerin DNA yapısını bozar.
    UVC, ultraviyole ışığın bir alt tipidir. Genellikle dezenfeksiyon ve sterilizasyon için kullanılmaktadır. Bakteri, mantar ve virüsleri öldürmede son derece etkili olan 200 nm ile 280 nm dalga boyu aralığındaki ultraviyole ışınlara UVC (Ultraviyole C) adı verilir.

• 
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.