Şimdi Ara

tda 7384A anfi sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
494
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar yeni yaptığım anfinin tüm ses çıkışları çalışıyor fakat sağ ve sol kanala ses kablosunu taktığımda sol kanalda cızırtı oluyor.

ya sol kanalı çalıştırmam lazım yada sağ kanalı çalıştırmak zorunda kalıyom

ses kablosunun 1'ini ilk sağ kanala bağlıyom sorun yok ama 2. kabloyu sol kanala bağladığımda sol kanaldan cızırtılı ses geliyor

anfiyi fişten çektim içinde sorun yok entegreyi değiştirdim devre parçalarını devreyi tekrar yaptım ama olmadı yine aynı

bu seferde böyle denedim ;

ses kablosunun 1'ini sol kanala başladım sol kanal çalıştı ama 2. kabloyu sağ kanala başladımmı sağ kanal cızırtılı çalıyor bu seferde

anfi ve kabloda sorun yok

başka kablo denedim olmadı başka cihaz denedim olmadı başka hoparlör denedim olmadı

Yardımlarınızı bekliyorum ...

• Çok karışık bir durum,, sadece sağ ve sadece sola ses verince, cızırtı olmuyor,,, stereo olarak girince, cızırtı oluyor..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Emin-Firtina kullanıcısına yanıt
    amp_master kullanıcısına yanıt
    Hoparlör çıkışlarını çok iyi kontrol edin,, hoparlörler asla eksiye bağlanmayacak, her bir girişin, bir tek hoparlör çıkışı vardır.

Tekrar bu durumu kontrol ediniz, hoparlör sadece kendi çıkış pinlerine bağlı olacak, diğer pinere veya eksi şaseye bağlı olmasın,,..

Güç kaynağı belki sadece 1 hoparlöre yetiyor olabilir, 2. Hoparlör bağlanınca güç süremiyor ve kesime gidiyor olabilir.

Bunun yerine daha kolayı tda7377 deneyin, tek hoparlörde hangisi daha güçlü, denenmiş olur.

Birisi köprülü 2 çıkış , diğeri köprülü 4 çıkış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emin-Firtina -- 1 Temmuz 2017; 23:49:30 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Yardımın İçin Teşekkür ederim ve sorunun nerde olduğunu buldum
    devreyi birdaha kontrol ettim ama sorun yoktu

Güç kaynağı yetmiyormuş

Anfimi Arabaya taktım sorunsuz çalıştı
    arabanın aküsüde 72 amper olunca tam yetti
    güç kaynağı çünkü 5 ampermiş :D

Devrede zate st-by ucunu teybin mavi kablosuna bağladım teybi ne zaman açarsam anfi o zaman aktif oluyor
    Tda7375 ile 5-6 ay önce stereo anfi yapmıştım çok kaliteli sesi vardı ama o anfiyi arkadaşıma 70tl den sattım :D
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.