slm arkadaşlar iyi çalışmalar ; 2003 model 176.000 de 1.9 tdi çift kırmızı 130 hp triptonic bora sahibiyim Allah nasip etti bende biniyorum yalnız bazı sorunları var sizinle paylaşmak istedim yardım ederseniz sevinirim 1: Aynı araçtan abimde de var yalnız onun rolentisi daha yüksek 800 devir gibi çalışıyor ve toplaması çok iyi benimkisi ise 600 devirde çalışıyor. 2: Turbo dan ses geliyor sık sık kendini korumaya alıyor birde uzaktan ambulans sesi nasıl duyulur aynı öyle bir ses geliyor Expertiz yaptırdım araç 110.4 hp lik bir güç verdi adam turbon 3500 devirde korumaya geçiyor dedi 3: Daha önce bilgisayara bağlandı 1 ve 4 enjektörlerin tıkalı olduğunu söyledi berner diye katkı maddesi verdi yarım depo kullan sonra bir daha ölçelim dedi daha yarım depo biteremedim yalnız bu ustalara çok fazla güvenim kalmadı o yüzden sizlerden yardım istiyorum..... Aracın çekişi düşük sesi normal yakıt biraz yüksek kara mavi veya beyaz duman felan atmıyor kesinlikle duman atması yok dizel araçta normal mi anormal mi yani yazılımsal mı yoksa mekanik bir arıza mı bilemedim. Yardımalarınız için şimdiden teşekkürler.