Şimdi Ara

-- TDI KULÜBÜ -- KULLANANLAR VE MERAK EDENLER BURAYA! (37 KİŞİYİZ!) (6. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
211
Cevap
2
Favori
23.463
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yok usta. VW Grubu olursa Seat'çılar, Skoda'cılar, Audi'ciler göremez. Böylesi iyi işte, kafa karıştırma
  • Benide ekleyin

2005 VW Caddy TDI
  • Merhabalar

Bizim arabayı çalıştırıken marşı çevirirken arabanın dışındaysanız bi garç sesi duyuluyor, ondan sonra araç normal çalışıyor. Bu garç sesini daha yeni duyuyorum. Acaba daha önce de vardı da ben mi yeni duymaya başladım? Motorda yağlamayla ilgili bir problem olabilir mi sizce?
  • 60 BİNİ GEÇMİŞ TDI MOTOR ARAÇIMIZ VAR AMA DAHA HİÇ BİR SORUN YAŞAMADIK FOREVOR TDI
  • tdi lover sevdim ben bunutdi teknolojisini birakmak vw grubu icin biras zor olacak gibi gorunuyordu seneye common railli vwler gorecekmisiz

peki vw tdi amblemini birakacakmi onemli bir mesele bence cunku tdi bir marka oldu vw ile

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EIRP -- 20 Haziran 2007; 1:57:36 >
  • bırakacak haberleri dolaşıyor ama le mans yarışında tdi'lar gayet güzeldi hatta resmi olmayan sonuçlar burada
    5.5lt tdi :)
    http://en.wikipedia.org/wiki/2007_24_Hours_of_Le_Mans#Unofficial_results

quote:

Orjinalden alıntı: memisoglu

tdi lover sevdim ben bunutdi teknolojisini birakmak vw grubu icin biras zor olacak gibi gorunuyordu seneye common railli vwler gorecekmisiz

peki vw tdi amblemini birakacakmi onemli bir mesele bence cunku tdi bir marka oldu vw ile

• VW AG, TDI ismini bırakmaz.
  • 2008 in sonun da baslayacaklarmis commonrail ama adiyla ilgili birsey bulamadim
  • Commonraile'e geçilecek ama isim değişmez yüzde 90

TDI diyince akla dizel gelir, VW grubu gelir. Yani VW böyle bi aptallığı yapıcak son firma

Bu arada, pm alındı hocam

quote:

Orjinalden alıntı: polotje

2008 in sonun da baslayacaklarmis commonrail ama adiyla ilgili birsey bulamadim
  • simdi yine baktim ama birsey yok isim degikikligi ile ama tdiblue olabilir diyorlar
  • quote:

Orjinalden alıntı: polotje

simdi yine baktim ama birsey yok isim degikikligi ile ama tdiblue olabilir diyorlar

TDIBlue dedikleri çevreci dizellerdendir.

Partikül filtreli, jant kapaklı falan filan
  • eger degistirirlerse cidden cok buyuk hata yapmis olurlar
  • Arkadaşlar hepinize selamlar..TDI kulübü oluşturduğunuz için.tşk.ler. Aranıza yeni katılarn birisiyim.
  • WV TOURAN 1.9 TDI
  • quote:

Orjinalden alıntı: Gölge35

WV TOURAN 1.9 TDI

Ekliyorum
  • Tşk.ler.
  • tdi yıllardır vw grubuna dizel araç sattırıyor
    belki diğer markalarda vw izinden giderek bosch vd firmalarla anlaşıp dizel araç motoru üretip satmaya başladılar
    şu anda beygir gücü olarak başabaş gidiyorlar
    vw nin eksiği türkiye için 1.6 litrelik dizel çıkartmaması
    çıkartsaydı işte o zaman olay değişirdi.
    bende yeni kasa toledo olduğu için söylüyorum
    eski kasa toledo değişmeseydi
    türkiyede toledo sayısı çok artacaktı
    tabii olarak vw grubu kendi aracını satmak ister
    yeni haberlerde 2008 veya 2009 da passat platformlu
    bir sedan planlıyorlar
    biliyorsunuz golf jetta toledo leon oktavia aynı platformları ve motorları kullanıyorlar
    hatta almanya ve ispanya da 2.0tdi 170 hpler var fakat
    türkiye ye getirilmiyor
    biraz karışık anlattım
    fakat siz anladınız
  • JOSHKUN ile aynı araba-aynı özellikler
    bende varım
  • 2004 Model ,Transporter Panelvan SR, 1.9 TDI 105 beygir, 250 nm tork 99.000 km.

Beni de ekler misiniz ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 58_transporter_58 -- 24 Haziran 2007; 14:40:59 >
  • ben bu motora bu güce akıl erdiremedim beyler..bugün bizim bahçemiz var oraya gittik yolda dik bi rampa vardı..ben 3 ile çıakrım dedim ( bu arada aracın içinde 5 kişiyiz artı bagajada piknik eşyalarımız var.)3e çektim sonra 4ü istedi 4e çektim 5i istedi 5 çektim o rampayı 5 te 130 km hızla çıktım 5 kişi + bagaj...keşke video çekme imkanım olsaydı..bu güce inanamıyorum yaa arabayı sanki önde sündürüyo. TDI gücü bu olmalı.
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.