Şimdi Ara

Team 60 gb SSD ve OCZ Agility 3 240 ssd Mavi ekran

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.157
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar elimde daha önceden bi tane 60 team ssd vardı toshiba x500 laptopuma ahci de oldugunun farkında olmadan windows kurdum mavi ekran hatası aldım 4-5 kere sonra eksen bilgisayar dan 240 gb ocz agility 3 aldım onada kurdum ve yine mavi ekran denen o mide bulandırıcı hatayı aldım. ama kurarken hiç ahci ye bakmadım bu aksam gidip bakacağım eğer ahci de ise board da ozaman ne yapacağım bende bilmiyorum ssd lerden şimdilik soğudum diyebilirim.

çünkü daha önce toshiba x500 üm ile ( normalde 500 gb * 2 adet disk var ) hiç mavi ekran ile karsılasmamıstım ama şimdi 2 tane ssd takmama rağmen mavi ekran aldım acayip sinirlerim bozuldu. akşam eve gidip bakacağım ahci moduna ona göre sizlere bilgi vereceğim.

• ahci de olmasa bile kurması lazım kurulur fakat pek hızlı olmaz diye biliyorum ben ama sen yinede ahci de kur buyuk ihtimalle sorunsuz kurulacaktır canını sıkma.
  • zaten baktım ahci deymiş ona rağmen mavi ekran alıyormusum ama sonra laptopun tüm driverlarını kurunca 3 saat boyunca hiç mavi ekran cıkmadı sorun düzeldi diyebilirim fakat bu seferde atto da max 170 lere cıkabiliyor driverları kurmadan önce 270 lere cıkıyordu simdi performans düştü
  • quote:

Orijinalden alıntı: MiDNiGhTKiSs

zaten baktım ahci deymiş ona rağmen mavi ekran alıyormusum ama sonra laptopun tüm driverlarını kurunca 3 saat boyunca hiç mavi ekran cıkmadı sorun düzeldi diyebilirim fakat bu seferde atto da max 170 lere cıkabiliyor driverları kurmadan önce 270 lere cıkıyordu simdi performans düştü

bendede ocz agility 3 var mavi ekran atiyor arada sebebi sanki ssd gibi..en son firmware de yukledim ama..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.