Şimdi Ara

TeamCraft Geri Döndü! Eski tarz sunucuya hasret olanlar bekleriz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
353
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba MineCraft severler veya MineCraft oyuncusu adayları.. Karşınıza Türkiyenin şu anda en kapsamlı ve en çok oynanan sunucusu ile geldik.
    TeamCraft 4 yıl önce kurulmuş, döneminin en sevileni olmuş lakin kişisel nedenlerle 3 yıl sonra kapatılmış bir faction/survival sunucusuydu.
    Daha sonra o yılları özleyen yönetim kurulunun toplanmasıyla geçtiğimiz hafta çalışmalara başladık.
    Ve 26 Kasım 2014 günü sunucumuzu resmi olarak 2. sezon haritası ile sizlere sunuyoruz.
    İşini ciddiye almayı hayat felsefesi edinmiş 4 kişilik yetişkin yönetim kadromuz ile 7'den 70'e herkese hizmet vermek için buradayız. İP:46.20.1.98:1122

Elbette bir sunucuyu iyi yapan şeylerden en önemlisi rahat bir oyun ortamıdır.Lag sorununun yokluğunu kanıtlamak için sunucu özelliklerini sizlere getirdik.

Sunucumuz tamamen eski tarz oyun sistemi üzerine kurulmuştur. Yönetim ekibi ile dialog, karpuz tarlaları ve olağan vip paketleri sunuyoruz sizlere.
    Oyunu kolaylaştıran /warp maden, /warp lapis gibi zevk azaltan unsurları sunucumuzda asla bulundurmayacağız.
    En az 1 yıl kapanma riskimiz kesinlikle yoktur. Gerekli şartlar sağlanırsa yönetim ekibine alım olacaktır.

Yönetim Ekibi
    AleaCraft-WiddleCraft-HinoviaTR-WarOfRaces ve TeamCraft sunucularında yönetim üyesi olan Locksley
    NewCraft-WiddleCraft-WarOfRaces ve TeamCraft sunucularında yönetim üyesi olan ARuperu
    WiddleCraft-WarofRaces ve TeamCraft sunucularında yönetim üyesi olan Gronkh
    Ve taptaze yöneticimiz Kerem

İp'miz değişmiştir, videodakini dikkate almayınız İP:46.20.1.98:1122

İP:46.20.1.98:1122

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Castamere -- 27 Kasım 2014; 12:21:22 >

• tabii ki
  • Hocam serveriniz hayrlı olsun size birkaç sorum olacak cevaplarsanız çok sevinirim.
    Gördüğüm kadarıyla serveriniz bukkit bukkit'e güncelleme geldiğinde serverinizi aynen muhafaza edip nasıl güncelleyebiliyorsunuz.
    Hamachi gibi programlara muhtaç kalmadan ip üzerinden nasıl kalıcılıksağlayabiliyorsunuz üstelik 7/24 lütfen yazın teşekkürler.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.