Şimdi Ara

TEB CEPTETEB 100 tl alışverişe 20 tl indirim 31.03.2018 (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
139
Cevap
11
Favori
14.340
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    teb devamlı yapıyor bu kampanyalari, siz yeni denk gelmişsinizdir

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2 Yıl Oldu Hala Böyle Bir Mesaj Almadım Maalesef. Biliyorlar Tabi Komboloyacağımı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hopali08

quote:

Orijinalden alıntı: soyken

Geçen ayın iadeleri gelmiş. Geçen ay mesaj gelmemesine rağmen, katılıp harcama yapanlar bakabilir mi?

Mesaj Gelmemişti. Alışverişte Kullanmıştım. İade Gelmemiş...

Banada katılım mesajı gelmemesine rağmen mesaj attım ve harcama yaptım banada gelmemiş.

Ayrıca 1800 liralık alış veriş yaptım taksitli 4.5 liralık puan gelmiş çok az değil mi.

2000 tl lik kartım var limiti 3000 tl yapın limitim kalmadı diye kaç kere aradım yapmıyorlar.sinirlendim kapattırdım hiç oralı bile olmadılar.tekrar dönüş de yapmadılar 5 gün sonra tekrar ben arayıp aktif ettirdim.

Hiç bi artısı yok gibi yemek sepetide iptal.

Gitti gidiyorlada bi alış verişim olmuyor.sırf fazla kart kullanmayı sevmediğim için bırakamadım.ayrıca ödemeleri düzenli ve tam yaparım sanırım bu yüzden limitimi artırmıyorlar biraz garip olacak ama.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kadir1983 -- 4 Mart 2018; 0:1:33 >

• Gittigidiyorla bkm expres birleşir mi? Bir de üstüne bu olursa fena
  • kadir1983 kullanıcısına yanıt
    İndirimler 5 Martta yansıtılacak. Mesaj gelenlerinde iadeleri gelmedi halen.
  • bana sms gelmedi ama mail geldi ne anlamalıyım bu işten?

• quote:

Orijinalden alıntı: __kadıköyRAP__

bana sms gelmedi ama mail geldi ne anlamalıyım bu işten?

Sanırım bu kampanyaya uygun olanlara sadece mail geliyormuş. Bana da mail geldi.
  • tek ben değilsem iyi o zaman :)

canlı desteğe yazdım henüz haberleri yok, önce geçen ayın kampanyasını gösterdi sonra kredi kartı kampanyasını gösterdi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi __kadıköyRAP__ -- 4 Mart 2018; 13:0:20 >
  • phantasm P kullanıcısına yanıt
    banka kartı yani debit kartı var ben bu ay gittigidiyodan 20 tl geri ödeme aldım. Az önce de cepteteb ile bsaşvuru yaptım kabul edildi başvuru.
  • alperen.md kullanıcısına yanıt
    Arkadaşlar uzun numaradan katılım mesajı attım fakat 0,65 krs yine ücret kesti.

• __kadıköyRAP__ kullanıcısına yanıt
    Bana geçen ay SMS gelmiş mail gelmemişti bu ay ise mail geldi SMS gelmedi fakat geçen ay yaptığım harcamadan 20 lira kazandım inşallah bu ay da kazandırım.

• ahmet0691 A kullanıcısına yanıt
    5 Mart demesine rağmen ayın 2 sinde 20 lira para iade geldi bana.Kampanya için SMS gelmişti öyle katıldım.

• ock95 kullanıcısına yanıt
    Türk Telekom dışındaki operatörler uzun numaradan da ücret kesiyor.
  • Bende geçen ay Vodafone kesmedi bu ay Turkcell kesinti yaptı

• quote:

Orijinalden alıntı: ock95

5 Mart demesine rağmen ayın 2 sinde 20 lira para iade geldi bana.Kampanya için SMS gelmişti öyle katıldım.

Bana da sms gelmişti, katıldım ama bana da gelmedi. Şimdi ne yapalım 5 Mart gelmeden yatırmamışlar mı diyelim.

** Kampanya kurallarına göre 5 Martta yatması gerek. Size önceden yatırmaları onları önceden yatırma yükümlülüğü altına sokmuyor. Bana iade gelmedi diyenler, şikayet edelim diyenler için yazdım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmet0691 -- 4 Mart 2018; 18:50:28 >
  • ahmet0691 A kullanıcısına yanıt
    Haklısınız.

• ock95 kullanıcısına yanıt
    Turkcell uzun numara olsa bile ücret kesiyor Vodafone kesmiyor Avea dan emin değilim ama o da kesmiyor muhtemelen.

• Bana 200/20 geldi.Uzun numaraya mesaj gönderdim,Vodafone kesinti yapmadı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ock95

Bana geçen ay SMS gelmiş mail gelmemişti bu ay ise mail geldi SMS gelmedi fakat geçen ay yaptığım harcamadan 20 lira kazandım inşallah bu ay da kazandırım.

geçen ay da sms ayın 7 sinde gelmiş, bu hafta içinde sms de gelir bence

hem kampanya koşullarında kampanya kendisine bildirilen müşteriler diyor, mail de bir bildirme yoludur sonuçta

• Gecen ay banada Mail veya sms gelmedi iade falan yok ayin 5 ine kadar bir umit beklemeye devam

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.