Şimdi Ara

TEB CEPTETEB 100 tl alışverişe 20 tl indirim 31.03.2018 (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
139
Cevap
11
Favori
14.335
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Benim iade de yatmış. Bu ay ise kampanya yapmadılar, eksiklik hissettim. :)
  • Şimdi baktım 20 TL iade yatmış

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bana 300 25 tl vereceklerdi 25 tl yatırmışlar , Nazar değmesin cepteb akıyor
  • Aylık sınır var o kadar iade gelmez. Aylık 20 yada 30 lira iade kazanılabiliyor cepteteb kampanyalar sitesinden bakın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zamanında CepteTeb almadık. Keşke yine kart aidatsız başvuru kampanyası yapsalar.
  • Teb'e bak sen iadeyi erken yapmış

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yatan bişey yok

• root16 kullanıcısına yanıt
    mail veya sms gelip ona göre mi katılmıştınız hocam ?
  • 20₺ iade yatmış.

• Maestro26 kullanıcısına yanıt
    Sms gelmişti öyle katılmıştım.
  • bu yattı da benim 3 tane otomatik ödemeye 75 yatacaktı o yatmadı teb böyle yapmazdı

• sms gelmemişti bana ama denemiştim şansımı yatmamış
  • Bir hesabımıza hem mail hem de SMS gelmişti diğer iki hesap için de sadece mail almıştık. Sonuç olarak hepsine yatmış. Özellikle GittiGidiyor kombosu harika oluyor. 125 lik ürünü 125/25 gittigidiyor kodu üstüne 100/20 iade ve gittigidiyor %20 iade kombosu ile bedavadan biraz pahalıya aldık seviliyorsun Teb 😀

• Gittigidiyor'dan geçen ay 150 TL'ye 150/50 kullanarak ve bu kampanya+ gg kampanyası ile. Toplamda 60 TL'ye 120 GB Sandisk SSD aldım. Bu ayınki de yatmış.
  • Geçen cepteteb banka kartımla gg den alışveriş yapmıştım. Hem cepteteb %20 kampanyasına hem teb 100/20 kampanyasına mesaj atmıştım. Dün teb 100/20 iadesi geldi. GG den zaten gelecek %20. karlı alışveriş oldu. teşekkürler TEB. Güle güle akbank.
  • hugo__mboy kullanıcısına yanıt
    Şu TEB' in ilk 50.000 üyeye ömürboyu kart aidatı ücretsiz kampanyasına katılmadım ya, zaten böyle bir kampanya bir daha yapmazlar sanırım.
  • Extralarge kullanıcısına yanıt
    Bu tür ücretsiz kredi kartları her zaman avantajdır hocam. Sonuçta aidat v.s yok.
    Sıcak fırsat mudavimi olarak almamanız kötü olmuş.

Ben aşağıdaki 3 lü komboyu 2 aydır yapıyorum. Bebek bezinde ilaç gibi oluyor.

gg geç + GG %20 iade + 20 tl iade
  • Maestro26 kullanıcısına yanıt
    Sorma hocam, AKBANK yıllık geçen sene 119 TL kitleyince, birde bu sene 136 TL ye yükseltmiş. İadede etmiyorlar. TEB' e sordum özelden yeniden bu şekilde kampanya yapacakmısınız diye planımızda yok dediler. Yapacak birşey yok
  • Extralarge kullanıcısına yanıt
    en para sektörde birinci desler de cepteteb gönüllerde yer etti. kitap yurdu kampanyası hala aklımızda. keşke bir daha yapsalar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi midaslı -- 8 Nisan 2018; 20:51:49 >
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.