Şimdi Ara

TEB CEPTETEB 100 tl alışverişe 20 tl indirim 31.03.2018 (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
139
Cevap
11
Favori
14.337
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Geçen ayın iadesi yatmış. Bu ay için tekrar mesaj geldi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • CharlieSelim kullanıcısına yanıt
    Bu ay icin kac geldi hocam? Bana geln giden yok beklioz :(

• Bana mesaj yeni geldi(5mart) bu tarihten önceki harcamalar sayılır mı? Paracardta sayılıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: mehmet 1905

Bana mesaj yeni geldi(5mart) bu tarihten önceki harcamalar sayılır mı? Paracardta sayılıyor

sayılmıyor mesaj attıktan sonra geçerli oluyor.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar, bu GittiGidiyor %20 indirim ile 100/20 indirim birleşiyor mu.

Mesela 150 tl GittiGidiyor alışverişi için

%20 GittiGidiyor indirimi 30

100/20 indirimi 20

Ödenen 150-30-20=100 tl olr mu?

• quote:

Orijinalden alıntı: modexl18

Tam 20 geldi hocam. Gittigidiyor dan harcama yapmıştım, 16 martta %20 yatacak mı onu bekliyorum.

@tahsin75 birleşiyor. Kupon gg nin, diğeri bankanın olduğu için sıkıntı yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: mehmetsinem

quote:

Bana mesaj yeni geldi(5mart) bu tarihten önceki harcamalar sayılır mı? Paracardta sayılıyor

Bana 3 Martta mail geldi ve kampanya mesajı attım harcama da yaptım. Bugün de SMS geldi. Şimdi ben bugünden sonra tekrar mı alışveriş yapmalıyım. Bence mantıksız bu.

• quote:

Orijinalden alıntı: emrah_88

quote:

Orijinalden alıntı: mehmetsinem

quote:

Bana 3 Martta mail geldi ve kampanya mesajı attım harcama da yaptım. Bugün de SMS geldi. Şimdi ben bugünden sonra tekrar mı alışveriş yapmalıyım. Bence mantıksız bu.

Bana geçen ay yine aynı kampanyanın SMS i geldi mesaj gönderdim kampanya sonlanmıştır diye cevap geldi 3 gün sonra yine SMS geldi bu sefer kampanyaya katılımınız sağlanmıştır dedi. Bu TEB değişik bir banka.

• benimki hala yatmadı dün 2 kere aradım sistemde sorun olmuş vs

• quote:

Orijinalden alıntı: CharlieSelim

quote:

Orijinalden alıntı: modexl18

Tam 20 geldi hocam. Gittigidiyor dan harcama yapmıştım, 16 martta %20 yatacak mı onu bekliyorum.

@tahsin75 birleşiyor. Kupon gg nin, diğeri bankanın olduğu için sıkıntı yok.

ama gg kupon vermiyor ki cepteteb iade ediyor %20'sini
    daha önce deneyip iki indirimi birden aldınız mı?

• 1 adet kod lazım. Yardımcı olabilecek var mı?

• __kadıköyRAP__ kullanıcısına yanıt
    Tahsin75' in yorumunu yanlış anlamışım. 16 Martta belli olacak hocam, bence sıkıntı olmaz. Çünkü detayları okuyup böyle kombo yapmak isteyenler çok vardı geçen ay.

• quote:

Orijinalden alıntı: Xnet

Güzel kampanya.

Benim TEB hesabım vardı onu CEPTETEB hesabına çevirdim ve TEB hesabını kapattım. ATM kartı CEPTETEB değil TEB ama CEPTETEB hesabına bağlı. Bu şartlarda kampanyadan yararlanabiliyor muyum? Herhangi bir sms gelmedi.

Sms gelmezse yapmayın bence hocam. Birkaç kişi denedi, maalesef patladilar. Keşke öyle bisey olsa :/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CharlieSelim -- 6 Mart 2018; 17:32:21 >
  • tahsin75 T kullanıcısına yanıt
    Aynı kampanyaya geçen ay katıldım. Gittigidiyor 25/125 kupon düştükten sonra 100 tl üzeri ödedim cepteteb banka kartı ile. 2 martta 20 tl iade geldi. Büyük ihtimalle ayın 16 sinda %20 iade de gelecek.

• Hükümran kullanıcısına yanıt
    size 100/20 kampanyası gelmismiydi hocam sms veya mail ile

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evet şubatın başında SMS gelmişti. 0532 752 4616 no lu uzun numaraya sms atıp katılmıştım.

• Bana e maik gelmil sms attım, 2 gün geçti kampanya sms olarak bilgilendirme geldi yeniden katılmaya gerek yom çünkü sms atmışdım. Geçen ay gg den yapılan iadeler ve 20tl iade yatmışdı bu seferde yatar heralde

• Cepteteb hesabım var bana da bugün sms geldi, uzun numaraya Turk Telekom hattım ile sms attım katılımınız alınmıştır mesajı geldi.. 0,65 kuruş kesmedi haberiniz olsun arkadaşlar.. Numarayı yazan arkadaşa teşekkürler :)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynı kampanyanın ilki şubat ayında olanın iadesi nevzaman yapılacaktı bende her hangi bir iade görünmüyor?

• quote:

Orijinalden alıntı: Xnet

Güzel kampanya.

Benim TEB hesabım vardı onu CEPTETEB hesabına çevirdim ve TEB hesabını kapattım. ATM kartı CEPTETEB değil TEB ama CEPTETEB hesabına bağlı. Bu şartlarda kampanyadan yararlanabiliyor muyum? Herhangi bir sms gelmedi.

hocam durumumuz aynı benim de cepteteb hesabım teb banka kartım var sms gelmedi mail gelmiş mailinize bakın aradım müşteri hizmetlerini oluyor banka hesabı belirtilmediği için dendi. hafta sonu kullanacağım.

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.