Şimdi Ara

TEB CEPTETEB 100 tl alışverişe 20 tl indirim 31.03.2018

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
139
Cevap
11
Favori
14.335
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 100 TL Alışverişinize 20 TL İndirim Kazanın!
    https://www.teb.com.tr/banka-karti-100-tl-alisverisinize-20-tl-indirim/
    *Merhaba 15 dakika önce e-mail olarak geldi Teb Hesabım yok CEPTETEB Hesabım var mail geldiğine göre geçerli olmalı geçen ayınkinin yatıp yatmadığı 5 Mart’ta belli olacak

Kampanya detayları
    TEB Banka Kartınız ile 01-31 Mart 2018 tarihleri arası 100 TL ve üzeri harcamanıza tam 20 TL indirim kazanabilirsiniz. Fırsatı kaçırmayın!
    Kampanya Detayları:

Kampanya süresi 01-31 Mart 2018'dir.
    Kampanyaya bireysel TEB Banka Kartı sahipleri katılabilir.
    Kampanyaya katılmak için ilk harcama öncesi HARCA yazıp 4616'ya SMS gönderiniz.
    01-31 Mart 2018 tarihleri arasında banka kartından yapılacak toplamda 100 TL ve üzeri harcamaya 20 TL indirim yansıtılacaktır.
    Kampanya indirimleri 05 Nisan 2018 tarihinde kartlara yansıtılacaktır.
    Kampanyaya sadece alışveriş işlemleri dahildir. İnternetten yapılan alışverişler de kampanyaya dahildir.
    ATM'den nakit para çekme işlemleri kampanyaya dahil değildir.
    Banka tarafından kampanya bilgilendirmesi yapılmayan müşteriler kampanyaya katılmış olsalar dahi indirim kazanamazlar.
    Kampanya katılım SMS'lerinin Banka sisteminde bulunan cep telefonu numaralarından gönderilmesi gerekmektedir.
    Tüm kartlar için kampanya katılım kısa mesajının Banka sistemine ulaşmasından sonraki işlemler dikkate alınır.
    Kampanyaya katılım SMS'leri KDV ve ÖİV dahil 0,65 TL'dir.

Merhaba 15 dakika önce e-mail olarak geldi Teb Hesabım yok CEPTETEB Hesabım var mail geldiğine göre geçerli olmalı geçen ayınkinin yatıp yatmadığı 5 Mart’ta belli olacak
    TEB CEPTETEB 100 tl alışverişe 20 tl indirim 31.03.2018

• Bana 300 tl 25 tl gelmiş önceki ay 100 20 gelmişti onu yeni yatırdılar .

https://www.teb.com.tr/banka-karti-300-tl-alisverisinize-25-tl-indirim/
  • Cepteteb yazısını sil sadece teb banka kartına özel
  • TEB'in bu ataklarının altında yatan sebep nedir acaba, el mi değiştirdi, yoksa satılacak mı? Kurum maaş anlaşmasını TEB ile yapmış, umarım memnun kalırız.
  • Geçen ayın 20TL iadesi yatmış, o zaman da TEB banka kartı diyordu biz Cepteteb kullanıyoruz. Biri şunu biliyorsa açıklama getirsin; TEB Banka Kartı dediği zaman bizim Cepteteb kartlarımız da dahil mi bu kartlara?
  • Geçen ayın iadeleri gelmiş. Geçen ay mesaj gelmemesine rağmen, katılıp harcama yapanlar bakabilir mi?
  • Uzun numarası neydi arkadaşlar?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 05327524616
  • quote:

Orijinalden alıntı: soyken

Geçen ayın iadeleri gelmiş. Geçen ay mesaj gelmemesine rağmen, katılıp harcama yapanlar bakabilir mi?

Mesaj Gelmemişti. Alışverişte Kullanmıştım. İade Gelmemiş...
  • Bu zamana kadar hiç bana özel harcama kampanyası gelmedi. Aramız limoni teb le.
  • Bu bir debit card kampanyasi. Cepteteb in debit karti yok. Dolayisiyla teb debit cardinizin olmasi yeterli hangi hesabiniza bagli oldugu onemli degil.

Edit: Cepteteb in debit cardi varmis.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi phantasm -- 3 Mart 2018; 12:6:45 >
  • hopali08 kullanıcısına yanıt
    Aynı şekilde. İade yok.
  • phantasm P kullanıcısına yanıt
    Anladım, teşekkür ederim...
  • tamerbey kullanıcısına yanıt
    Benim de aynı şekilde.
    Yanlış bilgi, Cepteteb banka kartı var ve teb banka kartı da var

https://www.cepteteb.com.tr/cepteteb-banka-karti

https://www.teb.com.tr/sizin-icin/teb-banka-karti/
  • TEB son zamanlarda üniversitelere önem veriyor büyük ihtimalle bir büyüme içine girdiler. Top 5uniye önem veren arka kimse 3-4 yıl içinde meyvesini alıyor
  • Paket varsa SMS gönderimine ücret ödememek için telefon numarası

quote:

0532 752 46 16 >> HARCA
  • Geçen ayki kapanya ile gittigidiyor kampanyası birleşen varmı?
    Cepteteb banka kartı var. Önceki kampanyadan cepteteb banka kartıyla 20 lira yatmış. Mail veya sms geldiyse cepteteb ile buna da katılabilirsiniz.
  • çaylaq kullanıcısına yanıt
    Bilmiyordum. Hic teklif etmediler ondan sanirim. Tesekkurler bilgi icin
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.