Şimdi Ara

TEB Market harcamalarınıza 45 TL’ye varan Bonus!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
2
Favori
666
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • https://www.teb.com.tr/sizin-icin/kampanyalar//

Not: Mobil temassız kampanyası ile birleşir. 450 TL'ye 67,5 TL gelir.

TEB Market harcamalarınıza 45 TL’ye varan Bonus!

Market harcamalarınıza 45 TL’ye varan Bonus!

TEB Kredi Kartlarınız ile 20-31 Ocak 2021 tarihleri arasında market sektöründe tek seferde yapacağınız 150 TL ve üzeri her harcamaya 15 TL, toplam 45 TL Bonus fırsatını kaçırmayın!

Nasıl Katılırım?

Kampanyaya katılmak için harcamadan önce MARKET yazıp 4616'ya SMS gönderebilir veya CEPTETEB Mobil Uygulaması’ndan katılımınızı gerçekleştirebilirsiniz.

Nasıl Kazanırım?

TEB Kredi Kartlarınız ile 20-31 Ocak 2021 tarihleri arasında market sektöründe tek seferde yapacağınız 150 TL ve üzeri her harcamaya 15 TL, toplam 45 TL Bonus kazanabilirsiniz.

Kampanya dahilinde kazanılan Bonus, 4 Şubat-4 Mart 2021 tarihleri arasında Bonus program üyesi iş yerlerinde aynı kartla yapılan harcamalarda kullanılabilecektir. Kazanılan Bonus kullanılmadığı takdirde geri alınacaktır.

Diğer detaylar:

• Kampanyaya sanal kartlar, internetten yapılan harcamalar, MoTo (Mail order, Telephone order), temassız işlemler dahildir.
    • Kampanyaya düzenli ödeme talimatı, otomatik ödemeler, bonus kullanımları, fatura ödemeleri dahil değildir.
    • Aynı gün aynı iş yerinden yapılan harcamaların sadece ilki kampanyaya dahil edilecektir.
    • Kampanya müşteri bazındadır, bir müşteri en fazla 45 TL Bonus kazanabilir.
    • Kampanyaya sadece yurt içinde yapılan harcamalar dahildir.
    • Farklı ürün kategorilerinde satış yapan sanal mağazalardan yapılacak işlemler kampanyaya dahil değildir.
    • Market sektöründe gıda dışı harcamalar kampanyaya dahil değildir.
    • İptal ve iade durumunda Bonus kazanılamayacaktır.
    • Kampanya katılım SMS'lerinin Banka sisteminde bulunan cep telefonu numaralarından gönderilmesi gerekmektedir.
    • Tüm kartlar için kampanya katılım kısa mesajının Banka sistemine ulaşmasından sonraki işlemler dikkate alınır.
    • Kampanyaya katılım SMS'leri KDV ve ÖİV dahil Turkcell için 0,85 TL, diğer operatörler için 0,65 TL'dir.
    • Sade Kartlar, banka kartları ve ticari kartlar dışındaki tüm kartlar kampanyaya dahildir.
    • Ek kartların yaptığı harcamalar asıl karta sayılacaktır, ek kartlar kampanyaya ayrıca dahil değildir.

• Tüh ya 2 gün önce market alışverişini yaptım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bugün iki markete 150 üstü ödedim, ama parafın marketi için onla aldım, keşke bununla alsaydım dedim sonradan. TEB Market harcamalarınıza 45 TL’ye varan Bonus! 

Neyse sağlık olsun ,ay bitmeden 2 kere daha 150 üstü olur diye tahmin ediyorum, daha un alınacak 95tl sadece o.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.