Şimdi Ara

TEB TURKCELL TL veya PAKET YÜKLEYEN 1 GB İNTERNET PAKETİ KAZANIYOR!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
2
Favori
878
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • TURKCELL TL veya PAKET YÜKLEYEN 1 GB İNTERNET PAKETİ KAZANIYOR!

CEPTETEB İnternet Şubesi/mobil uygulaması veya ATM'lerden TL veya PAKET alın, aylık 1 GB İnternet Kazanın!

Kampanya Detayları:

Kampanya 06.08.2018 – 30.11.2018 tarihleri arasında geçerlidir.
    CEPTETEB Mobil Uygulaması'ndan, CEPTETEB İnternet Şubesi'nden, TEB ATM'lerinden, çağrı merkezinden ya da gişelerden TL veya paket satın alan Bireysel Hazırkart aboneleri kampanyadan faydalanabilir.
    01.08.2017-01.08.2018 tarihleri arasında banka kanalından yükleme yapmış olan müşteriler kampanyadan yararlanamayacaktır.
    Kampanya kapsamında yapılan her banka kanalı yüklemesi karşılığında müşterilere 30 gün boyunca geçerli 1 GB ücretsiz olarak verilecektir.
    Paket kapsamındaki internetin ücretlendirme periyodu 100 KB'tır. Paketteki kullanılmayan internet bir sonraki aya devretmemektedir.
    Paketin tamamı kullanıldıktan sonra ya da 30 günlük paket süresi bittikten sonra abonelerimizin kayıtlı olduğu başka bir kampanya yok ise internet kullanımları standart internet tarifesi üzerinden ücretlendirilecektir.
    Abonelere iletilecek olan bilgilendirme SMS'inin ardından aboneler paketi kullanmaya başlayabileceklerdir.
    Paket kapsamındaki kullanım hakları sadece kişisel kullanım içindir, üçüncü şahıslara transfer edilemez ve sadece yurt içinde geçerlidir.
    Paket kapsamındaki kullanım hakları ticari gelir elde etmek amacıyla kullanılamaz, satılamaz.
    Tespit edilen aboneler ile ilgili yasal işlem yapılacak ve hatları tek taraflı olarak iptal edilebilecektir.
    Kampanyada verilen, data paketinin 3G Şebekesinde üst hız limiti 63 Mbps, 4G Şebekesinde 100 Mbps'dir. Turkcell, internet üzerinden mesajlaşma ve ses iletişimi (IM ve VOIP), internet paylaşımı (Tethering) ve doğrudan dosya paylaşım (P2P) programları vb. hizmetlerinin internet paketleri ile kullanımlarında değişiklik yapma hakkını saklı tutar.
    Data paketi sadece internet erişim noktası kullanılarak yapılan bağlantılarda geçerlidir. İnternet erişim noktası, Blackberry cihazları tarafından kullanılan Blackberry erişim noktası ve 3G netbook, notebook ve USB modemler tarafından kullanılan Mobil Genişbant (MGB/MGBS) erişim noktaları paketlere dahil değildir.

• sanırım çoğu banka için geçerli. ben geçen axess mobilden yükledim anından 1 gb hediye geldi. paket içeriğinde de banka hediyesi 1 gb yazıyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tebin degil turkcellin kampanyasi

https://m.turkcell.com.tr/kampanyalar/cepten-internet/banka-yuklemelerine-ozel-1-gb-kampanyasi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1.si boyle birsey bayadir var banka yoluyla yukleyince 1gb geliyordu

2.1gb kullanim suresi 30 gun olmasi iyi cunku turkcell in sitesinden yuklediginde yukledigin kadar hediye vardi bende zaten 40tl yuklemistim harcamiyordum ve icinde 33tl kullanim hakkim vardi bi baktim 7 gün sonunda komple bitti cakal turkcell onuda kilifina uydurmus.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu şartı bi benmi görüyorum.

01.08.2017-01.08.2018 tarihleri arasında belirtilen kanallardan yükleme yapan müşteriler kampanyadan yararlanamamaktadır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: -OFLU-

Şu şartı bi benmi görüyorum.

01.08.2017-01.08.2018 tarihleri arasında belirtilen kanallardan yükleme yapan müşteriler kampanyadan yararlanamamaktadır.
    agustosta degiliz zaten o tarihlerde yukleyipte sonra niye gelmedi diye aramasinlar diye yazilmis

• Bankadan paket nasıl yükleniyor? Tanımlı paketi görebiliyor muyuz sitede?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Özel Üyelik

agustosta degiliz zaten o tarihlerde yukleyipte sonra niye gelmedi diye aramasinlar diye yazilmis

Alıntıları Göster
    Madde biraz karışık, o tarihde yükleme yapanlar yararlanamaz da çıkıyor içinden, o tarihlerde yüklediklerinizle yararlanamazsınız sözüde çıkıyor maddeden. En iyisi biri yükleme yapması lazım.

Yükleyen yazsında anlayalım.
  • Johny Constantine kullanıcısına yanıt
    Paket yükleme ayrı çıkıyor ama tüm paketler yok çöp tabi

Eko 3gb çıkmıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: -OFLU-

Madde biraz karışık, o tarihde yükleme yapanlar yararlanamaz da çıkıyor içinden, o tarihlerde yüklediklerinizle yararlanamazsınız sözüde çıkıyor maddeden. En iyisi biri yükleme yapması lazım.

Yükleyen yazsında anlayalım.

Alıntıları Göster
    bu kampanyanin en az 2 ayı var, bankanin cep uygulamasindan cep telefonuna tl yukleme yeri oluyor oradan tl olarak yukleyince kesin geliyor. turkcell in sitesinden yukleyince de yukledigin kadar tl fakat geçerlilik tarihi 7 gun birde tl cabuk bitiyor 1gb olarak bu sekilde daha mantikli

• enpara ile yükleyince de geliyo.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.