Şimdi Ara

TEB VİSA İLE HEPSİBURADA 200/50 ANINDA İNDİRİM (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
181
Cevap
17
Favori
24.306
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Çoklu kart ile ödeme yaparken de düşüyor mu deneyen var mı?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • cooloceaner kullanıcısına yanıt
    Yeni cihaza kurulum yapılacak ve alışverişte kullanılmamış telefon no ile kayıt yapılacak

• rdydm kullanıcısına yanıt
    Abi iki indirim de sepette görünüyor ancak ödeme ekranında 50 tl fazla gözüküyor bu sorunu bir türlü aşamıyorum, yok mu sorunu bilen çözen?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar şu aralar 200-300 TL aralığında sağlam, çelik veya cam bir çay makinesi arıyorum. Hepsiburada da bu kampanya ile birlikte kombo yapabilirsem on numara olur. Kendi kullandığınız ve memnun olduğunuz makineleri de tavsiye edebilirsiniz. Teşekkürler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: KingOfShadows

Arkadaşlar şu aralar 200-300 TL aralığında sağlam, çelik veya cam bir çay makinesi arıyorum. Hepsiburada da bu kampanya ile birlikte kombo yapabilirsem on numara olur. Kendi kullandığınız ve memnun olduğunuz makineleri de tavsiye edebilirsiniz. Teşekkürler.
    https://www.hepsiburada.com/sinbo-stm-5829-cay-seti-kristal-seri-p-HBV000016439Z

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mahmut716 -- 11 Eylül 2021; 6:55:40 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Hocam bende ilk sefer olmuştu şimdi denedim sizdeki hata var indiirm görünüyor ama fiyat düşmüyor. Siz yapabildiniz mi çözüm var mı

Evet ben ilk indirimden sonra 225 tl ye düşmüştü sonra 25 tl lik bir şey daha aldım 250 ye tamamladım ondan sonra düştü. İndirim düştükten sonra sepeti tekrar kontrol edin 250 altında kalmasın. Benim sorunum buydu yani komboyu yaptım rahatladım☺️

Yani hocam 300/100 oldu binevi değil mi yanlış anlamadıysam

Tabi tabi 319 idi 219 ödedim

Teşekkür ederim

• quote:

Orijinalden alıntı: mahmut716

https://www.hepsiburada.com/sinbo-stm-5829-cay-seti-kristal-seri-p-HBV000016439Z

Alıntıları Göster

Öncelikle tavsiyeniz için teşekkürler. Sinbo markasının bu ürününü biliyorum. Cam olsa kaçırmazdım ama maalesef plastik malzemeymiş.

• quote:

Orijinalden alıntı: KingOfShadows

Öncelikle tavsiyeniz için teşekkürler. Sinbo markasının bu ürününü biliyorum. Cam olsa kaçırmazdım ama maalesef plastik malzemeymiş.

Alıntıları Göster
    https://www.a101.com.tr/elektronik/arzum-ar3079-cd-cayci-eco-cay-makinesi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mahmut716 -- 11 Eylül 2021; 11:49:4 >

• Siparişi iptal ettikten sonra aklıma indirim olayı geldi.
    Sonradan tekrar kullanabilirmiyiz acaba

• quote:

https://www.a101.com.tr/elektronik/arzum-ar3079-cd-cayci-eco-cay-makinesi

Alıntıları Göster

İlginiz için teşekkürler. Hepsiburada.com'dan şu ürünü aldım ;

Arzum AR3051 Çaycı Lux Çay Makinesi Fiyatı - Taksit Seçenekleri (hepsiburada.com)

TEB Visa kart kampanyası + 30 TL Bonus + bana özel tanımlanan 25 TL'lik hediye çeki ile birlikte 214 TL'ye satın almış oldum. Hem de TEB kredi kartlarına özel peşin fiyatına 3 taksit fırsatından da faydalanmış oldum. Uzun zamandır takibimde olan bir üründü. Yorumlarda genel olarak iyi.

TEB VİSA İLE HEPSİBURADA 200/50 ANINDA İNDİRİM

• KingOfShadows kullanıcısına yanıt
    bu tarz modellerde en çok tutulanı homend. kolay kolay arıza vermez.

hayırlı olsun bu arada.

• Yeni uyelik ile kombo yapamadim malesef. Yeni uyelik 50 tl dusunce 50 tl tebi dusuremedim

• 208TL alışveriş 188'e düşüyor. Market indirimi var 30TL(efsaneler kulübü), normalde hem 30TL market, hem de 50TL indirim görünüyor fakat tutar düşmüyor.

• quote:

bu tarz modellerde en çok tutulanı homend. kolay kolay arıza vermez.

hayırlı olsun bu arada.

Teşekkürler hocam. Homend markasını bende tutuyorum ama bu fiyatlarda sadece bir ürününü bulabildim. Ama o da satın aldığım Arzum marka çaycı kadar sağlam değildi. Malzeme kalitesinden bahsediyorum tabii. İleride arıza durumu nasıl olur bilmem. Ama 3 yıl garantisi olması önemli. Zaten bu aletlerin ömrü bu kadar.

• KingOfShadows kullanıcısına yanıt
    Bu çaycıların olayı nedir anlamadım..benim bildiğim çaydanlıkta yapılır iyi çay..elektrikli diye mi bu kadar talep var.

• quote:

Orijinalden alıntı: righteous@

Bu çaycıların olayı nedir anlamadım..benim bildiğim çaydanlıkta yapılır iyi çay..elektrikli diye mi bu kadar talep var.
    daha hızlı, çayi sıcak tutuyor devamlı. (gerçi tüpün altını da kısık bırakabilirsin, ama benim için önemli olan hız)

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.